*4 yapınca her şey serbest istediğini yapsın
Printable View
*4 yapınca her şey serbest istediğini yapsın
yapildi dostum
EnerjiSA ,,Galatasaray stadini yapti
muhtemelen ordan gelcek neticelere gore , diger stadlarda yapilacak
https://www.youtube.com/watch?v=7Z3cjlxxVus
https://tegnatia.com/galatasaray-sta...ges-projesi-2/
Teknik olarak 2.önemli hedef bölgemize gelmişiz.(35x)
Buraya gelmeden önce alt taraftada 240 seviyesinden destek bulmuşuz.
35x üzerinde kalabilirse yeni hedef 43x
Asagi yönlü hareketlerinde ilk destek 31x
Bereketli kazançlar..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Mayısın 28 inde Bi yazı yazmıştım 27 si de olabilir 200 lü rakamları ve 300 küsür lü Bi rakamı telaffuz etmiş ve gün vermiştim üç aşşağı beş yukarı tuttu gibi ama bu herşey bitti anlamı taşımaz böyle hisselerde her hedef bir sonraki hedefin desteği olur anca
Bi arkadaşa da çizeceği grafiği atmıştım özelden
https://i.ibb.co/2M6xK1F/Screenshot-20230803-122320.jpg
Bunu ben bildim ben bildim demek için atmadım tabiki kısa Bi not düşmek için ilk hedef tam gününde oluştu ikinci hedefe biraz erken ulaşmak üzere ama gün içi 383,40 ları görmeden tamamlanmış saymayacam tabi spek kardeşte bu yazılanları okuduğu için ufak Bi atraksiyon yapar diye düşünüyorum kolay gele
Şimdiden yazayım sonrasında geri çekilir düzeltme amaçlı sadece trade amaçlı da diyebilirsiniz parayı bu düzeltme sürecinde amaç *2 yapmak sonrası 490 küsür 493 gibi bişey olur ama 500 olmaz Bi düzeltme daha yer kalanlar gecikmelide olsa kazanır pıyasanın üstünde bir getiriyle ama siz yinede bu yazdıklarımı kale almayın
CW Enerji Kayseri'de firma çatısı üzerine yaptığı panellerle çevrenin korunmasına destek oluyor
CW Enerji'nin kasım ayında Kayseri'de bir firma çatısına yaptığı 22 bin 27 kilovat peak (kWp) gücünde güneş enerji santrali ile yılda 2 bin 85 ağacın kurtarılması, 18 bin 580 kilogram karbondioksit eşdeğeri emisyonunun önüne geçilmesi hedefleniyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji daha yaşanabilir bir dünya için yatırım ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Türkiye'nin çeşitli noktalarındaki fabrikaların çatılarına güneş enerjisi santrali (GES) kuran CW Enerji, Kayseri'de faaliyet gösteren bir firmanın çatısını güneş panelleriyle kapladı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Volkan Yılmaz, firmanın çatısına güneş enerjisi santrali kurulumunun tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti:
"Uygulamasını tamamladığımız 22 bin 27 kWp gücündeki çatı üzeri GES projesi, yılda yaklaşık 2085 ağacı kurtararak, 18 bin 580 kilogram karbondioksit eşdeğeri kadar emisyonun önüne geçecek. Firma artık enerji ihtiyacını CW Enerji'nin kurduğu güneş enerji santrali ile karşılayacak.Özel sektörden kamuya kadar pek çok kurum ve kuruluş GES yatırımlarına yönelmeye başladı. Güneş panelleri ile üretimin en büyük gider kalemlerinden biri olan enerji maliyetlerini düşürme konusunda yatırımlar yapılıyor. Aynı zamanda karbon ayak izini azaltmak, temiz enerjinin üretim süreçlerindeki payını artırmak isteyen firmalar, GES ile bu sürece katkı sağlıyor."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yinede iyi kapattı Alfaş göre diyecem Eupwr a göre diyecem ama onlar öyle Bi yükseliş yapmışlardı ki bu düşüş çok normal onlar için ama yinede iyi durduk Bi kaç gün durup bilançoyla yükselmesi dileğiyle
Ben Europower ile bire bir aynı hareketi yapmayı bırakmasına seviniyorum.. Bence ileride iyice ayrışacaklar...
Bugün sektöründe durumu iyi değildi..Günlerdir iyi prim yaptı. Dinlense iyi olur..
Beni asıl korkutan arka arkaya tavan yapan hisseler olur. O zaman kesinlikle içinde uzun süre kalmam..
O yüzden biraz çıksın, biraz dinlensin... Acelemiz yok..
Haklısın haber varsa çok güzel haber tamam tavan tavan gitsin ama onun haricinde sindire sindire daha iyidir illaki tavan üstüne tavan koyacağı günlerinde olacaktır ayrıca Eupwr veya alfas ın hareketlerinden hem ayrışmalı hemde muhtemel hareketlerinden kendini mümkün mertebe korumalı
Rasyolarımız diğer 2 şirketten de uygun.
Tamam Alfas ın özsermaye karlılığı çok iyi ama o da fiyatlandı.
Ben diğer şirket yatırımcılarından zaman içinde Cwene ye kayma olabileceğini de düşünüyorum.. Sadece geçmiş bazı hataların tekrar olmayacağına inanmaları lazım..Bakalım...
Direkt bizimle ilgisi olmasa da faydalı bir tweet dizisi bence...
https://twitter.com/Bozokbey52/statu...QLpykwCmQ&s=19
İzdemir'in GES yatırımı
bu işin kap ı atıldı mı?
https://rhaajans.com/haber/14960454/...n-ges-yatirimi
Evet atıldı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1150394
Hisseyi 300 lü rakamların altına indireceklerini sanmıyorum o fiyatların altında yeni talep gelir yopladıkları hisseyi geri dağıtmazlar anca böyle korku salıp mal toplamaya çalışırlar
Taktacisiyla aynı trendi takip ediyoruz gibi:)
35x bolgesi (En yüksek 356 gorulmus) 2.önemli direnciden de satış geldi ve alttaki önemli desteği 31x den (Bugünün en dusugu 311 simdilik) tepkisini aldı gözukuyor simdilik..
Sabırla yeni hedef bölgemiz olan 43x i beklemeye devam.
Kötü senaryoda 31x desteği kırılırsa 25x alt destek konumunda..
Nasipte varsa olur birseyler..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Malı toplamışlar bilançoya kadar hecan yaptırıyorlar başka bişey değil
Sabah sabah yine korku salmanın Bi örneğini verdiler bence son lotları toplama amaçlı bu hisse 300 ün altını görmez diye düşünüyorum 310 ile 345 arası %10~20 trade edilebilir fazlasıyla değil Bi anda malsız kalabilirsiniz
Agresif hisselerde bu hareketler normal.. Hatta tahtacı bence abartıp ürkütmüyor bile..
Yukarı alıyor, biraz yatay hareket , biraz satış ile dinleniyor, sonra gene yukarı kademeye alıyor...
Dökülen arkadan bakmaya devam edecek...Kalan sağlar bizimdir :)
Şirketlerin fonların portföylerinde olup olmaması önemlidir. Sonuçta potansiyel gördüklerini alıyorlar sepete.
En büyük fonlardan GOH fonu
Fonda ağırlığı en fazla yüzdesi olan hisse bizimki...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ecd104179.jpg
Orada burada oyalanıyorum cwene nin topiğine gelmemek için yanlış şeyler yapmaktan böyle koruyorum kendimi cw im
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında CWENE.E ve ISFIN.E payları 11/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Çok iyi oldu. Sürekli kredi ile al sat yapıp tahtanın içine ediyorlar.. Oyuncak olacaktı ellerinde..
Sevindim...
Olumlu haber.
https://twitter.com/arifcoskun05/sta...ILIRFygSw&s=19
Yeni halka arz enerjilerin işlem görmesiyle yeniden kafayı yukarı kaldırır onlar bunun tırnağı olamaz o ayrı konu ama bundan ve diğer enerjilerden kâr alıp onların halka arzında sıraya giren çok yatırımcı vardır diye tahmin ediyorum onlarıda büyük ihtimal ilk etapta Bi silkeleyeceklerdir çünkü 2 milyon yatırımcının talep ettiği halka arz ve eşit dağılım silkelemeyi kaçınılmaz yapıyor
Bişey daha bu izenr izmdc nin Bi iştiraki değil mi biz bu izmdc ye 32 milyon usd lik ges kurulumu için imza atmıştık yani bu izenr nin kurulu enerji miktarını bilmiyorum ama bir kısmını bizim kurduğumuz ges ve halka arz oluyor mutlu ve bahtiyar olmalıyız cwene şirket olarak gurur duymalıyız
Sektörün geleceği ile ilgili bir analiz.
https://twitter.com/alioglukaan/stat...586376705?s=20
Merhaba,
endeks 8 haftadır yükseliyor. Enerji hisseleri ayrı bir yükseliş içerisinde.
Sürekli yükselir durumda olması çok olağan değil,
Ne düşünüyorsunuz?
Hahaha :)
7/24 bizde :)
"Erken kalkan yol alır." derler, bol kazançlar diliyorum.
Yeşil barların olduğu günler hacim yüksek, kırmızı barların olduğu günler hacim daha az..
Düzeltmesini yapsın, devam edeceğini düşünüyorum..
Bugün 10 günlük ortalama altında kapatması sevimli olmadı..Umarım tuzaktır..
310.lira desteği..22 günlük ortalaması da oralarda....
Umarım iyi gelecek bilanço için yukarı marj açıyordur.
Ama bu Gesan ın ortak satışı dünden beri tüm enerjileri bozdu...
Şirketimizin yeni yatırımları kapsamında 4. etap öztüketim amaçlı 850,20 kWp GES projesi için kdv hariç 488.000 USD karşılığında CW Enerji Mühendislik Tic. San. A.Ş. ile protokol imzalanmıştır. Enerji santrali depo binamızın üzerine kurulan 4.etap ile beraber toplam 10.000kWP kurulu güce ulaşılmıştır. 4.etap yeni GES yatırımı ile beraber enerji maliyetlerinin düşürülmesi hedeflenmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
Bu aciklanan vergi bildirimini yorumlayabilecek arkadas var mi.. piyasa olumsuz karsiladi gibi gorunuyor. Kur artisindan dolayi borclulugu yuksek cikmis sanirim yine..