Sayfa 265/345 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Geçen sene yani 2022 sonu karı 900 küsür milyondu galiba 2022 bilançosunu soruyorsanız ama bu halka arz olmadan gelen bilanço şimdi nakit girişi var halka arzdan dolayı o sebeple farklı olacaktır hem işletme sarmayesini açısından hem borçları kapatması daha likit olmak açısından gibi gibi
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ky kalmadı galiba
    sabah sabah gene silkeledi Kerizleri , simdi Artiya geciyor

yerde KY mi gordun, bir tekmede sen at , bi tokatta sen patlat

akillanmaz bunlar, o yuzden vurucan kirbaci , vurucan kirbac
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

3. Bence statların çatıları a cephelerine Bi proje yapsın patron her şeyde ilk olmak iyidir elektirik tüketimini 0 lar kulüpler için

4. ky napsın böyle hisseyi eregli hektaş varken ....Bunlar şişik ordan temettü alıp zengin olacaklar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bence statların çatıları a cephelerine Bi proje yapsın patron her şeyde ilk olmak iyidir elektirik tüketimini 0 lar kulüpler için
    Kesinlikle çok akıllıca bi öneri.. Bir kulüp yaptırsa digerler sıraya girmeye başlar zaten..

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    ky napsın böyle hisseyi eregli hektaş varken ....Bunlar şişik ordan temettü alıp zengin olacaklar...
    Kendi açımdan cevap vereyim bırak geçen yüz yılın hisselerini 2020 öncesi bist e gelen hisselere dokunmamaya çalışıyorum hatta elimde olan böle hisseleri temizlemek istiyorum niyesini sorarsan yıllandıkça kaşarlaşıyorlar o sebeple benden uzak dursunlar
    Son düzenleme : kilavuz; 02-08-2023 saat: 21:15.

7. 2x yaptığında hisse; patron parti vermişti bir sonraki katlamada dansöz falan çağırır bu herif

8.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    2x yaptığında hisse; patron parti vermişti bir sonraki katlamada dansöz falan çağırır bu herif
    Hahaha...
    Artık pastayı 5 katlı keser

Sayfa 265/345 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •