YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
Printable View
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
Biri iyi mal topluyor geçen haftadan beri.
Atlayanlara iyi verdi..
Bu kez tabanı 21.70lere yükselteceğini düşünüyorum ama iki haftadır bir mal toplama hareketi var o kesin.
bilançolar yaklaştıkça bu tür çıkışları bekliyorduk zaten ama açıkçası zamanlamasını tam olarak tahmin edemedik...bazı hisselerde bilanço yaklaştıkça hareketlenmeler doğaldır...
Kaçmış birşey yok sayın keko. Sadece 50 kuruş yukarıda düne göre.
12 aylık karın 300 milyon civarı gelebileceğini varsayarsak bu seviyeler alım için uygundur bence.
Zaten salmaya başladı gün sonu yine dünkü seviyelere yakın kapatabilir. Klasik hareketini yapıyor ama bir gün ters köşe yapacak buna eminim.
Banvit bu sefer ciddi galiba. Keko malesef ben de senin gibi dışarıda kaldım [emoji4] hayırlısı olsun takipteyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Banvit bu boks maçı gibi vurup vurup kaçıyor, ama vurdumu da inletiyor, bakalım bu ay ne yapacak, 30 üzerini gösterecek mi
Ek 13013
bakalım ne yapacak 20,78 iken 28-32 arası bir kanal bakıldı güzel duruyor ama olacak mı
Bir hissenin gitmesi için en uygun ortam çok kişi tribüne çıkmış saha ve top biz azınlığa kalmış. Ama kaçırılmış bir şey yok halen daha fiyat benim maliyetin altında.
ssss
Alan kim bilen varmı? yada pasta rica etsek.
ssss
Bakalım bu gün üstten sat alttan yerine koy yapanlar bunu başarabilecek mi? 22 altında satanlar için zor gibi.Ancak hiç belli olmaz bakarsın akşama yine 21,50 ler olabilir. Bunu Ancak Rabbim bilir.
Her gün yukarı aşağı git gel yaparak insanları buna alıştırırlar ancak bir gün gelirki aşağı gelmez ve ky nın malını alıp götürür.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali.
Böylece ky 5 krş kazanayım maliyet düşüreyim derken liralarca kazançtan olur.
Bu al sat yada sat al dünyası bambaşka bir şey tecrübe ister ben hiç beceremiyorum, hızlı silah çekenler başarmakta çabukluk ve ani doğru karar istiyor.
ssss
Speğin 2000 lotunu aldım inşallah açığa satmıştır.
Harekete başladığı anı görseydim atlardım. Misal 21.50 civarıydı 21.85-21.90 hatta 22 de görsem girer 22.50 de verir çıkardım. Kazanırdım veya daha az kazanırdım. Sonra tekrar saldı 22 ye almadık çünkü salar dedik. Şuan trade dönemi diye bu şekilde hareket ediyorum. Bilanço hareketinin yaklaştığını bilsem alır beklerim. Ya şuan zarar da yok kazançta. İzlemeye devam..
Syncelik üstadım, sizin maliyet bayağı yukarıdaymış. Ama sıkıntı yok tabi ki bilançoda sıkıntı yoksa bu fiyatlar ucuz kalacak yakında.
Pasta istemişsiniz buyrun....
http://https://i.hizliresim.com/o6LXYm.png
Pasta için teşekkür kardeş
Yabancılar iş başında
devreleri yakarmı acaba :)
İşte böyle baktık arkasından
22,50 tl alım için uygun dedik sabahtan.....
Nihayet kara geçtik İşte sabrın mükafatı.
Bu günkü hareketler çok farklı aynı gün saatlik te düzeltme yapıp gün içi zirvesinin üstüne çıkıyor.
Pasta için teşekkürler balık adam pastan çok güzelmiş.
Beklediğim hareket geldi artık haftalıkta en az 2 uzun bar bekliyorum.
ssss
Tavana gider böyle giderse.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
güzel çıkmış dostlar..elinde bulunduranlar hayrını görsün..
[QUOTE=syncelik;1478453]Hay maşallah hiç kıpraşmazsan,
yakında portföyün %60 banvit %40 Asuzu olur.
Sanki tavan olacak gibi
ssss[/QUOT
teşekkür ederim :)
arkadaşlar tavan olmayacağını anladığınız anda satış yapmak faydalı görünüyor...çünkü geçmişte %17 prim yapıp gerilemişti ...sonra da bir kaç gün o çıkışı hazm etme çalışmaları yapmış idi...bunun için iyi bir gözlem yapmak gerekiyor...alış iştahı yüksek olup da tavan kapatırsa çıkışı daha da güzelleşecektir..
ister elimizde olsun isterse de olmasın gönlümüz her daim banvitin gitmesinden yana dostlar..geçmişte yine ne söylemiş isek bu gün de söylediklerimizin arkasındayız...
geçmişte gentaş,banvit,kront ,sasa ,uluse ,jants gibi hisselere değer verdiğimizi söylemiştik...bunlardan bazıları güzel çıktılar...