Sayfa 267/872 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Banvit bu boks maçı gibi vurup vurup kaçıyor, ama vurdumu da inletiyor, bakalım bu ay ne yapacak, 30 üzerini gösterecek mi

banvt.jpg
    bakalım ne yapacak 20,78 iken 28-32 arası bir kanal bakıldı güzel duruyor ama olacak mı
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3. Bir hissenin gitmesi için en uygun ortam çok kişi tribüne çıkmış saha ve top biz azınlığa kalmış. Ama kaçırılmış bir şey yok halen daha fiyat benim maliyetin altında.
    ssss

4. Alan kim bilen varmı? yada pasta rica etsek.
    ssss

5. Bakalım bu gün üstten sat alttan yerine koy yapanlar bunu başarabilecek mi? 22 altında satanlar için zor gibi.Ancak hiç belli olmaz bakarsın akşama yine 21,50 ler olabilir. Bunu Ancak Rabbim bilir.
    Her gün yukarı aşağı git gel yaparak insanları buna alıştırırlar ancak bir gün gelirki aşağı gelmez ve ky nın malını alıp götürür.
    Çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali.
    Böylece ky 5 krş kazanayım maliyet düşüreyim derken liralarca kazançtan olur.
    Bu al sat yada sat al dünyası bambaşka bir şey tecrübe ister ben hiç beceremiyorum, hızlı silah çekenler başarmakta çabukluk ve ani doğru karar istiyor.
    ssss

6. Speğin 2000 lotunu aldım inşallah açığa satmıştır.

7.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Bakalım bu gün üstten sat alttan yerine koy yapanlar bunu başarabilecek mi? 22 altında satanlar için zor gibi.
    Her gün yukarı aşağı git gel yaparak insanları buna alıştırırlar ancak bir gün gelirki aşağı gelmez ve ky nın malını alıp götürür.
    Çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali.
    Böylece ky 5 krş kazanayım maliyet düşüreyim derken liralarca kazançtan olur.
    Bu al sat yada sat al dünyası bambaşka bir şey tecrübe ister ben hiç beceremiyorum, hızlı silah çekenler başarmakta çabukluk ve ani doğru karar istiyor.
    ssss
    Harekete başladığı anı görseydim atlardım. Misal 21.50 civarıydı 21.85-21.90 hatta 22 de görsem girer 22.50 de verir çıkardım. Kazanırdım veya daha az kazanırdım. Sonra tekrar saldı 22 ye almadık çünkü salar dedik. Şuan trade dönemi diye bu şekilde hareket ediyorum. Bilanço hareketinin yaklaştığını bilsem alır beklerim. Ya şuan zarar da yok kazançta. İzlemeye devam..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

8.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Bir hissenin gitmesi için en uygun ortam çok kişi tribüne çıkmış saha ve top biz azınlığa kalmış. Ama kaçırılmış bir şey yok halen daha fiyat benim maliyetin altında.
    ssss
    Syncelik üstadım, sizin maliyet bayağı yukarıdaymış. Ama sıkıntı yok tabi ki bilançoda sıkıntı yoksa bu fiyatlar ucuz kalacak yakında.
    Pasta istemişsiniz buyrun....

http://

Sayfa 267/872 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •