0,10 benim gibiler için Zengin lotu :)
0,02 açınca kendi kendime gülerek "vay anasını" demeye başlıyorum...
Printable View
Farketmez ki.. O da kazandırır..
Ben şimdi 1984 e başka bir Fx hesabımdan 0.02 lot satış emri yazıcam.. Bir Usd hesabım var Birde Pound..
Hedeften kapanınca buraya yazıcam ne kadar kazandırdığını.. Gerçi 68 USD tahmine gerek yok:):):) Tek pozisyondan bekleyerek bu kazanç.. Az mı yahu:)
0.02 çevirin hep.. Özellikle Altında kazanırsınız.. Stop yapmayın ama.. :)
Beklesin dursun hep zararda.. Pozitif swapta tabi.. Shortta pozitif swap var.. Elbet kara geçecek.. Altında hep geçiyor..
Gözlerim kapanıyor.. Hoşçakalın:hi:
Bak aşağıda 4 tane farklı insanmış gibi baktım grafiğe ve 4 tane farklı trend Beklentisi çıktı ortaya.
Hangisine itimat edileceğini ise eninde sonunda piyasa belirliyor.
Sarı Pitchfork - alakası yok fiyatla :) (Modified versiyon çalışmış - günahını almayayım)
Pembe Pitchfork - buna göre trade yapıyor olsak fiyatın Median Line 'a dokunmasını bekleyecektik. "TP 'ye dokunmasına çok az kala geri döndü" diyerek dizlerimizi dövecektik
Kırmızı Kanal - Üst tarafta çalışmamış, ama önceki gün gerçekleşen zıplamayı yakaladı
Turuncu Kanal - Alt Turuncu çizgiyi bekliyor olacaktık bununla trade ediyor olsaydık. ve işlem şansını kaçırmış olacaktık
Yani bu 4 tanesinden sadece 1 tanesi çalıştı.
Aynı grafiğe binlerce insan bakıyor. ne kadar farklı çizimlerin olabileceğini düşünün.
İşe yaramaz diyemem. Kırmızı kanal nokta atışı çalışmış.
Ama olasılık detayını göz önünde bulundurursak, (bence) kullanışsız
https://i.hizliresim.com/59bhr4d.png
20 Dakika sonra falan veri gelecek. Herkes veriyi bekliyor.
Sentimentlere bakayım dedim. Ve birden fazla web sitesine baktım. Nerdeyse hepsinde altında %60 civarında Alıcı var.
Bu kadar alıca varken fiyat ne kadar yukarıya çıkabilir ki diye düşünmeden edemedim.
Bu örnek DailyFX 'ten. %64 oranında Alıcı var
https://resmim.net/cdn/2023/06/02/SwnDLR.png
Selamlar herkese:hi:
Offf off veri çok iyi geldi.. Ne olacak şimdi:)