Farketmez ki.. O da kazandırır..
Ben şimdi 1984 e başka bir Fx hesabımdan 0.02 lot satış emri yazıcam.. Bir Usd hesabım var Birde Pound..
Hedeften kapanınca buraya yazıcam ne kadar kazandırdığını.. Gerçi 68 USD tahmine gerek yokTek pozisyondan bekleyerek bu kazanç.. Az mı yahu
0.02 çevirin hep.. Özellikle Altında kazanırsınız.. Stop yapmayın ama..
Beklesin dursun hep zararda.. Pozitif swapta tabi.. Shortta pozitif swap var.. Elbet kara geçecek.. Altında hep geçiyor..
Gözlerim kapanıyor.. Hoşçakalın![]()
Bak aşağıda 4 tane farklı insanmış gibi baktım grafiğe ve 4 tane farklı trend Beklentisi çıktı ortaya.
Hangisine itimat edileceğini ise eninde sonunda piyasa belirliyor.
Sarı Pitchfork - alakası yok fiyatla(Modified versiyon çalışmış - günahını almayayım)
Pembe Pitchfork - buna göre trade yapıyor olsak fiyatın Median Line 'a dokunmasını bekleyecektik. "TP 'ye dokunmasına çok az kala geri döndü" diyerek dizlerimizi dövecektik
Kırmızı Kanal - Üst tarafta çalışmamış, ama önceki gün gerçekleşen zıplamayı yakaladı
Turuncu Kanal - Alt Turuncu çizgiyi bekliyor olacaktık bununla trade ediyor olsaydık. ve işlem şansını kaçırmış olacaktık
Yani bu 4 tanesinden sadece 1 tanesi çalıştı.
Aynı grafiğe binlerce insan bakıyor. ne kadar farklı çizimlerin olabileceğini düşünün.
İşe yaramaz diyemem. Kırmızı kanal nokta atışı çalışmış.
Ama olasılık detayını göz önünde bulundurursak, (bence) kullanışsız
![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
20 Dakika sonra falan veri gelecek. Herkes veriyi bekliyor.
Sentimentlere bakayım dedim. Ve birden fazla web sitesine baktım. Nerdeyse hepsinde altında %60 civarında Alıcı var.
Bu kadar alıca varken fiyat ne kadar yukarıya çıkabilir ki diye düşünmeden edemedim.
Bu örnek DailyFX 'ten. %64 oranında Alıcı var
![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Selamlar herkese
Offf off veri çok iyi geldi.. Ne olacak şimdi![]()
Yer İmleri