Niğde Bor da yeni açılacak Tukaş fabrikası için işe alım ilanları çıkmaya başlamış arkadaşlar..Saygılarımla..
https://iskurhaber.com/category/bor/
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Printable View
Niğde Bor da yeni açılacak Tukaş fabrikası için işe alım ilanları çıkmaya başlamış arkadaşlar..Saygılarımla..
Alkol de kullanmam ama Sn.efe09 arkadaşımızın gönderileri neden çift :oleyo:
Nakit ihtiyacı olan işadamı küçük ortağını çarparsa itibarını kaybeder. Nakit ihtiyacı için Kredi mi çekememiş? Borsada başka şirketlerde satabilecek hisseleri mi yokmuş?
Kendisi Tukaş'ta hisse satışı yapacağını açıklayıp satsa neyse. Başka bir borsa simsarı üzerinden resmen mal kitleme yaptılar....
Şirketi kar ettirmeye başlamışlar, kasasına her çeyrek kar ettirerek düzenli para koyuyorlar. Şirket giderlerini düşürüyorlar. Bir taraftan da yeni yatırımlar yapıyorlar. Takdir etmemek mümkün değil. Şirketin durumu o zaman da iyiydi. Yani iyiye gidiş bariz bir şekilde görülüyordu. Şirketi iyi yönetiyorlardı. Ama küçük yatırımcıya mal kitleyip hissenin düşmesine müsade etmeleriyle iyi işlerine kara çalındı...
O hareketi yapmasalardı hissenin değeri şimdiki olduğu yerlerin kat kat üstünde olurdu belki de....
Topiğin son bir ay içersinde hareket kazanması da çok ilginç.....
Kar 2.5 milyar cıvarında beklenirken,operasyon yapıp fiyatı bundan sonra bi düşürsünler de göreyim,bundan sonra adamın donunu bile alırlar,yüzlerce stratejik ortak çıkar.
Yeter ki bu karlar gelsin,bir de 2008 krizi gibi dünyada bir borsa krizi başlamasın.
Sn. sar, Tukaş patronlarının borsacı kimliklerinden dolayı mimli olduğu geçmişte yaptığı hisse hareketlerinden herkesin malumu. Bilmeyenler için burda defalarca belirttik zaten. İyi şirket ama borsacı kimliklerinden dolayı mimli patronları var diye. Huylu huyundan vazgeçer mi bilinmez belki yine küçük yatırımcıyı madur edeceklerdir. Lakin sizin dipte olan bir hisse için topik bir aydır hareketlendi yeni bir mal kitleme operasyonu var demeniz açıklamaya muhtaç!?
Mal killeyecek adam önce tukaşı olması gereken fiyatlara çeker, o rakamda benim için şuan ki mevcut fiyatlar hiç değildir! Malumunuz mal dipte kitlenmez! Finansalları ve beklentileri çok iyi olan dipteki bir hisse içinde hiç bir spek adamlarına hissenete girinde malımı pazarlayın onlara mal kitleyeceğim diye talimat vermez sanırım!?
Topikte hisseyi araştırıp hisse dipteyken iyi niyetli paylaşım yapan herkesi zan altında bırakmışsınız yazık. Halbuki çok eski bir borsacısınız, bu işleri az çok bilmeniz lazım. Ben 30 yılımı verdim bu işe, sizler gibi insanlar yüzünden Hissenete yazma zevkim kırıldı. 3 yıl ara vermiştim yine bırakma zamanım gelmiş anlaşılan.
Bir sürü emek verin, araştırın burda paylaşım yapın taktir edilmek veya teşekkür etmek şöyle dursun birileri gelip burda paylaşım yapanları zan altında bıraksın.
Mal kitlemek için topik 1 ay topikte hareketlendi veya hareketlendirildi cümleniz açıklamaya muhtaç. İnsanları zan altında bırakmaya hakkınız yok!
Sn. sar, Tukaş patronlarının borsacı kimliklerinden dolayı mimli olduğu geçmişte yaptığı hisse hareketlerinden herkesin malumu. Bilmeyenler için burda defalarca belirttik zaten. İyi şirket ama borsacı kimliklerinden dolayı mimli patronları var diye. Huylu huyundan vazgeçer mi bilinmez belki yine küçük yatırımcıyı madur edeceklerdir. Lakin sizin dipte olan bir hisse için topik bir aydır hareketlendi yeni bir mal kitleme operasyonu var demeniz açıklamaya muhtaç!?
Mal killeyecek adam önce tukaşı olması gereken fiyatlara çeker, o rakamda benim için şuan ki mevcut fiyatlar hiç değildir! Malumunuz mal dipte kitlenmez! Finansalları ve beklentileri çok iyi olan dipteki bir hisse içinde hiç bir spek adamlarına hissenete girinde malımı pazarlayın onlara mal kitleyeceğim diye talimat vermez sanırım!?
Topikte hisseyi araştırıp hisse dipteyken iyi niyetli paylaşım yapan herkesi zan altında bırakmışsınız yazık. Halbuki çok eski bir borsacısınız, bu işleri az çok bilmeniz lazım. Ben 30 yılımı verdim bu işe, sizler gibi insanlar yüzünden Hissenete yazma zevkim kırıldı. 3 yıl ara vermiştim yine bırakma zamanım gelmiş anlaşılan.
Bir sürü emek verin, araştırın burda paylaşım yapın taktir edilmek veya teşekkür etmek şöyle dursun birileri gelip burda paylaşım yapanları zan altında bıraksın.
Topik 1 aydır hareketlendi veya hareketlendirildi cümleniz açıklamaya muhtaç. İnsanları zan altında bırakmaya hakkınız yok!
Ucuz mal alıcı bulur.
Ben 10 senedir bu forumda aktif yazarım.
Öncesinde de 5 sene aktif okudum.
Bugüne kadar yanlış tek hisse seçimim olmadı çok şükür. İnanmayan açıp aratıp bakabilir ne yazdı isek ortada.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.