Gayet olması gereken açıklama. Durmadığı yer tehdit diye anlama da geliyor.
Printable View
Bence saçma açıklama s 400 benim bildiğim saldırı değil savunma silahı kurulsada tehdit içermez
Sayın Denizdenizli61,o açıklamayı bende okudum,yakında zaytung işsiz kalır,bu nasıl bir yaratıcı zekadır?2 milyar dolar depoda mı çürüyecek,gerektiğinde benim hava ve deniz kıta sahanlığımı ihlal eden Yunan veya Fransiza karşı bunları caydırıcı olarak kuramayacak mıyım? aklıma rahmetli Demirel in veciz sözü geldi;sorunları sorun yapmazsanız sorun yoktur...:kahkah:
Açık havada daha hızlı çürür merak edilen buysa. Sanki kurması aktife edilmesi aylar alıyor gibi cevap yazmayın.
Sen zaten nato dasin neredeyse her ay nato ile.ilgili küçük büyük medyaya düşmeyen karşılıklı tatbikat ve çalışmalar var.
Elin oğlu gelmiş kendi çıkarları ile örtüştüğü için sana yardım etmiş 15 inde ve sonrasında.
Dış siyasete karşı yuvarlak ve ılımlı cümlelere hazırlık lı olun dedik temel analiz hikayesinde nisanda buradaki muhabbetlerimizde.
Hükümet tamamen iç siyasete odaklanacak dedik , one minute,zalım esad,darbeci sisi, vs bunlar rafa dedik , 10 gün sonra sisye alt kademeden devlet görevlileri gönderildi,şuanda hükümet cephe küçültme derdinde siyasi kavramlarda o şekilde , mesala RTE cuma namazı çıkışı sorulması istenen soru soruluyor mısırla ilgili ne diyor bizim mısır halkı ile kültürel bağımız var :) tamamda sisi mısırın başında darbeci ,devletlerin muhattabı o ama gün nasıl kurtarılıyor siyasi manevralarla , aynı hikaye Bıden lede olacak .
Yazan Adam
@twit_Meclisi
·
2s
Temiz Süleyman a Mafya Pisliği dediği Sedat Peker den ağır sözler
-Süslü Süleyman makamin için küfür edemiyorum
-Beni Albayrak istanbuldan sorumlu ben istanbula bakmıyorum
-Allahmisiniz ulan siz,nesiniz ulan
-pelikancisi,ağarcısı,suleymancisi nedir ulan
-insanlar intihar ediyo