Sayfa 541/997 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,203
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Akar'dan S 400 açıklaması :Durduğu yerde herhangi bir şekilde tehdit ve tehlike değildir.
    Açıklamaya bakın o zaman biz neden aldık. Kime göz kırıyoruz?
    Gayet olması gereken açıklama. Durmadığı yer tehdit diye anlama da geliyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Bence saçma açıklama s 400 benim bildiğim saldırı değil savunma silahı kurulsada tehdit içermez
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,203
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bence saçma açıklama s 400 benim bildiğim saldırı değil savunma silahı kurulsada tehdit içermez
    Kurulunca en basiti ege de it dalaşı bitiyor. Yunan uçak kaldırınca kilitlenme oluyor hemen. S400 boş bir sistem değil. S300 ler bile suriyede trump in birsürü fuzesini düşürdü.

Psikolojik YAS süreci

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Akar'dan S 400 açıklaması :Durduğu yerde herhangi bir şekilde tehdit ve tehlike değildir.
    Açıklamaya bakın o zaman biz neden aldık. Kime göz kırıyoruz?
    Sayın Denizdenizli61,o açıklamayı bende okudum,yakında zaytung işsiz kalır,bu nasıl bir yaratıcı zekadır?2 milyar dolar depoda mı çürüyecek,gerektiğinde benim hava ve deniz kıta sahanlığımı ihlal eden Yunan veya Fransiza karşı bunları caydırıcı olarak kuramayacak mıyım? aklıma rahmetli Demirel in veciz sözü geldi;sorunları sorun yapmazsanız sorun yoktur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,203
    Blog Entries
    1
    Açık havada daha hızlı çürür merak edilen buysa. Sanki kurması aktife edilmesi aylar alıyor gibi cevap yazmayın.

Sen zaten nato dasin neredeyse her ay nato ile.ilgili küçük büyük medyaya düşmeyen karşılıklı tatbikat ve çalışmalar var.

Elin oğlu gelmiş kendi çıkarları ile örtüştüğü için sana yardım etmiş 15 inde ve sonrasında.

Psikolojik YAS süreci

6. Dış siyasete karşı yuvarlak ve ılımlı cümlelere hazırlık lı olun dedik temel analiz hikayesinde nisanda buradaki muhabbetlerimizde.
    Hükümet tamamen iç siyasete odaklanacak dedik , one minute,zalım esad,darbeci sisi, vs bunlar rafa dedik , 10 gün sonra sisye alt kademeden devlet görevlileri gönderildi,şuanda hükümet cephe küçültme derdinde siyasi kavramlarda o şekilde , mesala RTE cuma namazı çıkışı sorulması istenen soru soruluyor mısırla ilgili ne diyor bizim mısır halkı ile kültürel bağımız var tamamda sisi mısırın başında darbeci ,devletlerin muhattabı o ama gün nasıl kurtarılıyor siyasi manevralarla , aynı hikaye Bıden lede olacak .
    Son düzenleme : sindoma53; 13-05-2021 saat: 15:39.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ben el açık oynuyorum Sn sindoma53,
    Portföy açık, hatta bundan sonraki alım satım seviyeleri de açık referans numaralarına kadar. Tek istediğim bir yöne sert gitsin endeks, aşağı ya da yukarı, fark etmez. Zamandan tasarruf edelim.
    Portföy %78 dolar-euro-dolar fonu, %22 ise TL (%5 endeks vadeli kontrat ve %17 teminat)

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn. Jas Hocam Bistte hisseleriniz var mı bisttin geleceğini nasıl görünüyorsunuz? Bist 1100 - 1200 lere doğru süzülüp tekrar 1800 lere yelken açar mı? Muhtemelen önümüzdeki yıl seçim olabilir bu yıl ve önümüzdeki yıl genel gidişat nasıl olur bist dolar altın vs?

8. Yazan Adam
    @twit_Meclisi
    ·
    2s
    Temiz Süleyman a Mafya Pisliği dediği Sedat Peker den ağır sözler

-Süslü Süleyman makamin için küfür edemiyorum
    -Beni Albayrak istanbuldan sorumlu ben istanbula bakmıyorum
    -Allahmisiniz ulan siz,nesiniz ulan
    -pelikancisi,ağarcısı,suleymancisi nedir ulan
    -insanlar intihar ediyo

Sayfa 541/997 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri