-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Akar'dan S 400 açıklaması :Durduğu yerde herhangi bir şekilde tehdit ve tehlike değildir.
Açıklamaya bakın o zaman biz neden aldık. Kime göz kırıyoruz?
Gayet olması gereken açıklama. Durmadığı yer tehdit diye anlama da geliyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
-
Bence saçma açıklama s 400 benim bildiğim saldırı değil savunma silahı kurulsada tehdit içermez
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Bence saçma açıklama s 400 benim bildiğim saldırı değil savunma silahı kurulsada tehdit içermez
Kurulunca en basiti ege de it dalaşı bitiyor. Yunan uçak kaldırınca kilitlenme oluyor hemen. S400 boş bir sistem değil. S300 ler bile suriyede trump in birsürü fuzesini düşürdü.
Psikolojik YAS süreci
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Akar'dan S 400 açıklaması :Durduğu yerde herhangi bir şekilde tehdit ve tehlike değildir.
Açıklamaya bakın o zaman biz neden aldık. Kime göz kırıyoruz?
Sayın Denizdenizli61,o açıklamayı bende okudum,yakında zaytung işsiz kalır,bu nasıl bir yaratıcı zekadır?2 milyar dolar depoda mı çürüyecek,gerektiğinde benim hava ve deniz kıta sahanlığımı ihlal eden Yunan veya Fransiza karşı bunları caydırıcı olarak kuramayacak mıyım? aklıma rahmetli Demirel in veciz sözü geldi;sorunları sorun yapmazsanız sorun yoktur...
-
Açık havada daha hızlı çürür merak edilen buysa. Sanki kurması aktife edilmesi aylar alıyor gibi cevap yazmayın.
Sen zaten nato dasin neredeyse her ay nato ile.ilgili küçük büyük medyaya düşmeyen karşılıklı tatbikat ve çalışmalar var.
Elin oğlu gelmiş kendi çıkarları ile örtüştüğü için sana yardım etmiş 15 inde ve sonrasında.
Psikolojik YAS süreci
-
Dış siyasete karşı yuvarlak ve ılımlı cümlelere hazırlık lı olun dedik temel analiz hikayesinde nisanda buradaki muhabbetlerimizde.
Hükümet tamamen iç siyasete odaklanacak dedik , one minute,zalım esad,darbeci sisi, vs bunlar rafa dedik , 10 gün sonra sisye alt kademeden devlet görevlileri gönderildi,şuanda hükümet cephe küçültme derdinde siyasi kavramlarda o şekilde , mesala RTE cuma namazı çıkışı sorulması istenen soru soruluyor mısırla ilgili ne diyor bizim mısır halkı ile kültürel bağımız var
tamamda sisi mısırın başında darbeci ,devletlerin muhattabı o ama gün nasıl kurtarılıyor siyasi manevralarla , aynı hikaye Bıden lede olacak .
Son düzenleme : sindoma53; 13-05-2021 saat: 15:39.
-

Originally Posted by
JAS
Sn. Jas Hocam Bistte hisseleriniz var mı bisttin geleceğini nasıl görünüyorsunuz? Bist 1100 - 1200 lere doğru süzülüp tekrar 1800 lere yelken açar mı? Muhtemelen önümüzdeki yıl seçim olabilir bu yıl ve önümüzdeki yıl genel gidişat nasıl olur bist dolar altın vs?
-
Yazan Adam
@twit_Meclisi
·
2s
Temiz Süleyman a Mafya Pisliği dediği Sedat Peker den ağır sözler
-Süslü Süleyman makamin için küfür edemiyorum
-Beni Albayrak istanbuldan sorumlu ben istanbula bakmıyorum
-Allahmisiniz ulan siz,nesiniz ulan
-pelikancisi,ağarcısı,suleymancisi nedir ulan
-insanlar intihar ediyo
Gönderi Kuralları