Fişi çıkartıp takalım diyorsunuz türk işi tamirat
Printable View
J.P.Morgan enflasyonun yüzde 55’e yükselmesini bekliyor: Hiçbir pişmanlık işareti yok
ABD'li banka J.P.Morgan, Türkiye'de enflasyonun mayısta yüzde 55'e yükselmesini beklediğini açıkladı. Faiz indirimleriyle gelen kur ve enflasyon artışına rağmen politika yapıcılarda hiçbir pişmanlık görmediklerini belirten banka, faiz artışı beklemiyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...liyor-6871054/
11 doz corona aşısı yaptıran adam konuştu: Hiç nezle olmuyorum, sırt ağrılarım geçti
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...gecti-6871712/
Bu sorularınızı takas ile alış-veriş yapan dönemin insanlarına değiştirerek uyarlayalım isterseniz.
Para nedir? Nasıl kullanılır? Kim destekliyor bu sistemi? Sorun olduğu zaman kime başvuracağız?
Sizin bu ödeme sisteminin bir ponzi olduğuna dair bir kanıtınız var sanırım?
Dolandırıcılık kripto paraya özel bir durum mudur? Bilgisizce sistem dinamiklerini anlamadan kolay para kazanmak isteyenleri her yerde dolandırmazlar mı?
Binance ten işlem yapan ve dolandırıldığını iddaa eden birileri var mıdır?
Köşedeki veli ye bitkoin alsın diye para verirseniz başınıza bir şeyler gelir sanki? :) Bu durum kişilerle alakalı, sistemle değil.
Burada sizlere hitap etmeyen kısmı merkezcil olmayan bir ödeme platformu olmasıdır. Sizin dogmatik bakış açınız ile bunu anlayamayacağınızı anlamanız gerekir. En azından benim temennim budur.
Ben son 4-5 yıldır portföyümün %15-20 si ile trade ediyorum. Eğer ki lidyalılar dolandırıcı ise anlık riskim max. %20. 5 yıl içerisinde elde ettiğim tl bazlı kazancı düşündüğümde keşke tüm ponziler böyle olsa diyorum. Usd bazlı olanı dahil çok yüksek. Her yerde olduğu gibi birileri çarpılıyor, birileri kazanıyor.
Ama konu bu değil.
Konu ne olduğunu bilmediğiniz bir oluşum için bu olmaz, bu dolandırıcılık demektir. Nerede bilim? Nerede istatistik? Nerede gelecek? Metaverse nedir mesela? Boşa hayal kurmak mıdır? Geleceğin nereye gittiği apaçık belli iken( en azından dünyanın düşünen kısmı için) bununla inatlaşmak nedir? Ne kazandırır size?
Selamlar