Sayfa 542/987 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bunu kapatıp, siz yeniden açın. Belki düzelir.
    Teknolojik aletler bu şekilde düzeliyor en azından.
    Fişi çıkartıp takalım diyorsunuz türk işi tamirat

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    J.P.Morgan enflasyonun yüzde 55’e yükselmesini bekliyor: Hiçbir pişmanlık işareti yok

ABD'li banka J.P.Morgan, Türkiye'de enflasyonun mayısta yüzde 55'e yükselmesini beklediğini açıkladı. Faiz indirimleriyle gelen kur ve enflasyon artışına rağmen politika yapıcılarda hiçbir pişmanlık görmediklerini belirten banka, faiz artışı beklemiyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...liyor-6871054/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    11 doz corona aşısı yaptıran adam konuştu: Hiç nezle olmuyorum, sırt ağrılarım geçti

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...gecti-6871712/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Fişi çıkartıp takalım diyorsunuz türk işi tamirat
    adamın yazılımcıya verdiği akıl bu kadar olur

zopa dayak klubü derken bağışlayın üstadım egeduk üstadı

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    J.P.Morgan enflasyonun yüzde 55’e yükselmesini bekliyor: Hiçbir pişmanlık işareti yok

ABD'li banka J.P.Morgan, Türkiye'de enflasyonun mayısta yüzde 55'e yükselmesini beklediğini açıkladı. Faiz indirimleriyle gelen kur ve enflasyon artışına rağmen politika yapıcılarda hiçbir pişmanlık görmediklerini belirten banka, faiz artışı beklemiyor.

mayıs nisandan haziran mayıs tan daha iyi olacak derdi bir düşünür

tabi anca ahmet hakan ı düşündürür bu laflar

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

bak sen şu dış gücün dediğine sen benim ekonomist reisimden dahamı iyi bileceksin ya bir kere faiz neden enflasyon sonuçtur yılsonuna doğru enflasyon %70 den %69 a inince görürsünüz siz.

7. Bu sorularınızı takas ile alış-veriş yapan dönemin insanlarına değiştirerek uyarlayalım isterseniz.
    Para nedir? Nasıl kullanılır? Kim destekliyor bu sistemi? Sorun olduğu zaman kime başvuracağız?

Sizin bu ödeme sisteminin bir ponzi olduğuna dair bir kanıtınız var sanırım?
    Dolandırıcılık kripto paraya özel bir durum mudur? Bilgisizce sistem dinamiklerini anlamadan kolay para kazanmak isteyenleri her yerde dolandırmazlar mı?
    Binance ten işlem yapan ve dolandırıldığını iddaa eden birileri var mıdır?
    Köşedeki veli ye bitkoin alsın diye para verirseniz başınıza bir şeyler gelir sanki? Bu durum kişilerle alakalı, sistemle değil.
    Burada sizlere hitap etmeyen kısmı merkezcil olmayan bir ödeme platformu olmasıdır. Sizin dogmatik bakış açınız ile bunu anlayamayacağınızı anlamanız gerekir. En azından benim temennim budur.

Ben son 4-5 yıldır portföyümün %15-20 si ile trade ediyorum. Eğer ki lidyalılar dolandırıcı ise anlık riskim max. %20. 5 yıl içerisinde elde ettiğim tl bazlı kazancı düşündüğümde keşke tüm ponziler böyle olsa diyorum. Usd bazlı olanı dahil çok yüksek. Her yerde olduğu gibi birileri çarpılıyor, birileri kazanıyor.
    Ama konu bu değil.
    Konu ne olduğunu bilmediğiniz bir oluşum için bu olmaz, bu dolandırıcılık demektir. Nerede bilim? Nerede istatistik? Nerede gelecek? Metaverse nedir mesela? Boşa hayal kurmak mıdır? Geleceğin nereye gittiği apaçık belli iken( en azından dünyanın düşünen kısmı için) bununla inatlaşmak nedir? Ne kazandırır size?

Selamlar

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu Gurbetçiler parayı neden yasal yollarla ülkeye sokmaz anlamıyorum...9000 şeklinde yedi sülalene gönder, gel buradan paranı az bir komisyonla al , coin algelburada iken sat...Bu insanlarda IQ problemi mi var anlamadım gitti...Sırplarda yağlı eti bulmuş gömülüyorlar

Sırbistan Gümrüğü Türkiye’ye giden gurbetçinin ayakkabısında binlerce euro ele geçirdi
    https://www.isvecgundemi.com/goc/sir...8-Ud9ywMcBgv0o
    Almanyada vergisi verilmemis kazancin parasi onlar

Yasal yolla getirmeye kalksa almanlar soracak

Coin almak zor bilmesi anlamasi lazim

Sayfa 542/987 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz