Amerikan kulturu bu iste. Kendi igrenc kulturlerinide TV internet araciligi ile butun dunyaya yaydilar.
O yuzden evime Amerikali almiyorum. Herseyin para gosteris ve menfaat oldugu bir sistem.
Printable View
bu enflasyon ortamında zam talepleri baya artacaktır asgari ücrete özellikle ! peki bu yapılırsa yeni bir enflasyon dalgası daha yaratmayacak mı ?
İzmir tam bir balon! ben uzak duruyorum. orada herkes geleceğini bu rant işlerine bağlamış durumda.köylüsü ayrı rantçı,şehirlisi ayrı. beton ile kim abad oldu ki bunlar olacak? şehirdeki maaşlar ŞAKA gibi,hiç iş aramakla vakit öldürmeyin. boş gezip millet bahçelerinde yuvarlanın daha iyi.
benzer seyler benimde basima geldigi icin nacizane tavsiyem
edevlet hesabini olusturun TC devleti yada belediye ile alakali butun mahkeme dava sorun ne varsa kisa sure icinde oraya dusuyor
hergun bakiyorum bak simdi aklima geldi acaba alert diye bir sistemleri varmi? Yani bir degisiklik yada ekleme oldugunda bana email yada txt message gelirmi ona bakmam lazim.
Bu yapılırsa enflasyondan çok ciddi bir ek işsizlik dalgası oluşur. Zira özel sektörün bu tür bir maaş artışını kaldıracak gücünün olduğunu sanmıyorum. Hele ki ortada toplam maliyet olarak 1500TL'ye çalışan yığınla Suriyeli, 1000-1200TL'ye çalışan Afgan ve Tatar olduğu sürece.
O bu değilde dolar 7 TL olacak dediğimde bir troll saldırıyordu şimdilerde sesi kesildi ne oldu yahu korkmasın bişi yapmiycam hahahahha