Alýntý Originally Posted by PiNNo Yazýyý Oku
O zaman para kimsede yoktu gosteris kimsede yoktu bir Hali 10 sene esya 20 sene degismezdi buyuklerin eskilerini giyer bi ust sinifin kitaplarini bitirince onlar alip okurduk Bilgisayar CEp Telefon yoktu mahallede cift kale mac Yapar kemer saklambaci oynardik cuma gunu istiklal Marsini okur super baba pazarlari banyo yapip bizimkileri izler uyurduk komsularimizin evine kendi evi miz gibi girer piknige falanda hep beraber giderdik kimse gosteris yapmaz di Kimse kimsenin arkasindan atmazdi Hamburger yoktu ekmegimize yag Yada Salca calardik Atari salonuna gider Hagar Mustafa oynar tek jetonla oyun bitirmeye calisirdik parami bozdu bizleri zamanmi kirlendik be Abi

Youtube'da 90'larýn þarkýlarýný dinliyorsanýz yorumlarda sýklýkla karþýlaþýlabilen birbirine benzeyen yorumlardan bir tanesi ^^
Aynen öyle, daha 40 yaþýndayým, bunlar çok eski zamanlar deðil.

Ben bütün bu yozlamalarýn bilinçli olarak bir kurgu olarak gerçekleþtirildiðini düþünüyorum. Evde ne yemek yediðimiz söylenmezdi, birilerinin caný çeker diye (Yediðimiz yemek kuru fasulye) Þimdi yenilen yemekten çok, yemeðin fotosunu çekip sosyal medyada paylaþmak daha öncelikli. Nasýl bu hale geldik hiç anlamýyorum, düþündükçe sinirlerim bozuluyor. Biz meyve aðacýna dalar iken camdan maþrapa ile su döküp bizi aðaçtan indiren teyzeleri özledim