Artan

249,70 10 18:10
108,50 9.98 18:10
21,94 9.97 18:10
259,50 9.96 18:10
21,22 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 18:10
9,96 -9.95 18:10
16,38 -9.95 18:10
1,41 -9.03 18:10
21,86 -8.07 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.647.548.492,50 18:10
8.598.707.337,64 18:10
6.479.891.340,50 18:10
6.323.791.257,20 18:10
5.969.869.447,75 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by sadecegrafik Yazýyý Oku
    FETÖ nün hayaleti, YÖK ve üniversitelerde hâlâ yönetim yapýyor

FETÖ nün askeriye, mülkiye, yargý ve emniyet teþkilatlarýna girin ve oralarý ele geçirin talimatý, 1995 yýlýndaki Altunizade FEM deki mahrem toplantýda ilk yetiþen elemanlarýna verdiði emirdir.

Üniversitelere girip asistan, doktor, doçent ve profesör olma talimatý ise, 1980 li yýllarda verilmiþti. Örgütün yetiþtirdiði ilk elemanlar, üniversitelerde yoðunlaþtý ve oralarý bir bir ele geçirdi ve her üniversite iþgal edilmeye baþlandý.

Açýkçasý buralarda alt yapýsý kurulmuþ olan örgüt, yetiþtirdiði elemanlarýný yukarýda zikrettiðim kamu kurumlarýna sinsice ele geçirmek üzere, hazýr malzeme haline getirildi. Daha sonra anlaþýlacaðý gibi oralarý örgüt elemanlarýnca iþgal edilmiþ oldu. Dolayýsý ile en derin ve ilk yapýlacak operasyonlar ve ayýklamalar, üniversiteler ve YÖK olmalýydý. FETÖ bataklýðýnýn merkezi, yurt içi ve yurt dýþý FETÖ üniversiteleri olarak hâlâ en önemli tehlike kaynaðýdýr.

FETÖ nün hâlâ en güçlü para ve eleman kazanma kaynaðý bu üniversitelerdir. Þu anda hâkimiyetinin yüzde 80 ini bu üniversitelerden ve öðretim üyelerinden almaktadýr.

https://m.yeniakit.com.tr/yazarlar/n...yor-23085.html
    fetö,pkk diðer gerici tarikat ve yobazlar 12 mart ve 12 eylül sonrasý bilinçli olarak azdýrýlmýþtýr,AKAPE'de bu sürecin parçasýdýr. amaç TC'yi içten yýkmak ve 4 parçaya ayýrmaktýr.Güneydoðu ve doðuda kürdistan,istanbul ve çevresi bir þehir devleti. karadeniz pontus. diðer bölgelerde zaman içinde iþgal edilmek için geçici olarak duracaktýr. kýbrýsý hiç saymayým o çoktan gitti.

2.  Alýntý Originally Posted by strongarm Yazýyý Oku
    fetö,pkk diðer gerici tarikat ve yobazlar 12 mart ve 12 eylül sonrasý bilinçli olarak azdýrýlmýþtýr,AKAPE'de bu sürecin parçasýdýr. amaç TC'yi içten yýkmak ve 4 parçaya ayýrmaktýr.Güneydoðu ve doðuda kürdistan,istanbul ve çevresi bir þehir devleti. karadeniz pontus. diðer bölgelerde zaman içinde iþgal edilmek için geçici olarak duracaktýr. kýbrýsý hiç saymayým o çoktan gitti.
    Bilader böyle yazýlar seni içeri attýrýr haberin olsun ...
    Malum þahsi gunahim kadar sevmem bunuda belirteyim.
    Anladýk dolara yatýrým yaptýn elinde hesap makinesi su seviyeye gelirse sukadar param olur hesaplarindasin
    Ama kaos senin ulkende sürünen senin halkýn daha çok kaos kriz çýksýn dolar daha fazla yükselsin hayallerin ...
    Bana ters hemde çok ters
    Olan Turkiyeme oluyo

HUAWEI NXT-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by YUSUFUM01 Yazýyý Oku
    Bilader böyle yazýlar seni içeri attýrýr haberin olsun ...
    Malum þahsi gunahim kadar sevmem bunuda belirteyim.
    Anladýk dolara yatýrým yaptýn elinde hesap makinesi su seviyeye gelirse sukadar param olur hesaplarindasin
    Ama kaos senin ulkende sürünen senin halkýn daha çok kaos kriz çýksýn dolar daha fazla yükselsin hayallerin ...
    Bana ters hemde çok ters
    Olan Turkiyeme oluyo

kaosu yaratan ben deðilim!süreci yaratan ben deðilim! malum þahýs beni gerçekten ilgilendirmiyor,o sadece bir kesimin temsilcisi. ülke 1946 dan beri içten içe çökertiliyor,Emperyalizm ülkeyi satýlmýþlarýyla bitiriyor. þimdi sen kalkmýþ olayý tamamen sulandýrýyorsun,geçmiþini tahmin etmek hiçç güç deðil o avatarýndaki Atatürk imzasýný kaldýr,yakýþmýyor. K.Atatürk denilen yüce þahýs Samsuna çýktýðýnda idamlýktý HABERÝN OLSUN !

Alýntý Originally Posted by strongarm Yazýyý Oku
    kaosu yaratan ben deðilim!süreci yaratan ben deðilim! malum þahýs beni gerçekten ilgilendirmiyor,o sadece bir kesimin temsilcisi. ülke 1946 dan beri içten içe çökertiliyor,Emperyalizm ülkeyi satýlmýþlarýyla bitiriyor. þimdi sen kalkmýþ olayý tamamen sulandýrýyorsun,geçmiþini tahmin etmek hiçç güç deðil o avatarýndaki Atatürk imzasýný kaldýr,yakýþmýyor. K.Atatürk denilen yüce þahýs Samsuna çýktýðýnda idamlýktý HABERÝN OLSUN !
    powerpc sanýrým sensin.. nerden baþlayacaðýmý bilmiyorum da öncelikle ikimiz de akp den ve/veya yönetimden akýl almaz zarar görmüþ insanlarýz.. geçmiþte sen sanýrým yaþadýðýn acýdan dolayý beni suçladýn, ben senin durumunu bilmeden seni suçladým..

aslýnda yaptýðýn bir hataydý.. baþkalarýnýn bizleri suçlamasýný , üzerinde böyle bir baský-algý yaratmasýný kabullenip ÝKÝMÝZ DE SUÇLUYUZ moduna girmiþtin.. aslýnda BAÞKALARININ ZÝHNÝYETÝ BOZUK, BÝZ HAKLIYIZ.. gerçek bu. sn powerpc. haklarýmýz, alýn terimiz durduk yerde , hiç sebepsiz haksýz-hukuksuz gasp edildi..

bu yetmiyormuþ gibi DIÞLANDIK, TÜRKÝYENÝN "zencisi" haline getirildik.. bütün olanlar bizim kabahatimizdi.. þimdi görüyorum ki, sende ÜZERÝMÝZDE YARATILAN BU ALGIDAN SÝLKELENMÝÞ VE KENDÝNE GELMÝÞSÝN.. inan buna çok sevindim..

hakkýmýzý verirler yada vermezler.. AMA HAKLIYIZ.. herkes senin ve benim gibi olsaydý inan bu duruma düþmezdik..

imar bankasý sembolonu profiline koyduðun için ayrýca cesaretinden dolayý kutluyorum.. seni kýrdýysam tüm kalbimle özür diliyorum..

SEN HAKLISIN, AÝLEN HAKLI, BEN HAKLIYIM, AÝLEM HAKLI.. baþkaca algý yönetimlerine asla boyun eðmemen dileðiyle..

sevgiler, saygýlar..

5.  Alýntý Originally Posted by strongarm Yazýyý Oku
    Dolar 30 a gitsin hayallerin var bilader daha ne
    Muhtemelen Türk bile deðilsin..
    Dolar 30 a gidince aldigin 900k seni guldurmucek aglatcak ..
    Senin haddine deðil Atatürk imzam

Hadi git hesap yap dolar çýkýyor
    Nokta

Alýntý Originally Posted by YUSUFUM01 Yazýyý Oku
    Dolar 30 a gitsin hayallerin var bilader daha ne
    Muhtemelen Türk bile deðilsin..
    Dolar 30 a gidince aldigin 900k seni guldurmucek aglatcak ..
    Senin haddine deðil Atatürk imzam

Hadi git hesap yap dolar çýkýyor
    Nokta

hayal deðil bu, hesap ve enformasyon deniyor buna. geçen sene 3,38'e vurmuþken 7,5 olacak dediðimde ayný tepkileri almýþtým ben alýþtým artýk. HAYALLERE ancak APTALLAR ÝNANIR !!! Geçmiþinin ne olduðu belli,ben YUTMAM

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •