Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Aynen öyle devleti yönetenler hýrsýz Uzanlar yüzünden ki o da onlara rakip olduðu için, hiç bir suçu olmayan masum küçük ,büyük tüm hissedarlarýn malýný gasp etmiþtir. Bu kadar büyük gasp olayýný hemde devlet yapýyorsa ben SALAKMIYIM borsada yada baþka bir yerde devletin bankasý, devletin þirketi filan diye güvenip oraya yatýrým yapayým ! Bazen gerimle gülüyorum bizim beton beyinlere , arkasýnda TOKÝ güvencesi var diye betonlara balýklama dalýyorlar ya her neyse onlara zaten acýyanýn amk...
Madem laf lafý açýyor elimde Marmara bank hissesi var o dönem tek seans yabancý ortaklýk haberi ve hisse her gün az iþlem ile tavan tavan gidiyor elimiz satmaya gitmedi son tavan ertesi hisse tahtasý kapatýldý hisseleri takas banktan çektim..ofisin bir köþesini süslüyor...sonuç malum..[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Bu sefer yavaþ yavaþ sindire sindire çýkýyor. Bu seviyelerde ortaya çýkabilecek bir Overshoot halinde ise çok kýsa sürede 9 larý görebiliriz. Sonrasýnda akýllara Arjantinli ünlü topçu gelebilir:
10 Maradona 🙂
6,6463 +0,1764
durmak yok !!
sadece beton diken toprak taþýyan bomboþ ekipler var,bunlar aslýnda gizli iþsiz. inþaat çöktükçe bunlar iþsiz kalýyor ve yapacaklarý baþka bir iþ YOK,çünkü cahiller çünkü beceriksizler ve avantadan yaþamaya alýþmýþlar. aileleriyle birlikte bunlar 10 milyon kiþi eder.bomboþ asalak bir kitle
Yer Ýmleri