Aynen imzamı atıyorum :28:
Printable View
Jantsaya kızmaya kimsenin hakkı yok!!!20 lerden 900 küsürlere gitti daha ne yapsın!!!Zamanında çıkmadıysan hissenin suçu ne!!!Ama inanoyorum ki güzel yerlere gidecektir!!!Açıkcası jantsanın patronunu tebrik ediyorum.Keşke zamanında jantsaya girseymişim 100 lerde iken ege gübre ile arasında kaldım,tercih egeden yana oldu!!!Demek ki nasibimizde yokmuş...Ama patronu takdir ediyorum!!!Çoğu kişi jantsa sayesinde ihya oldu!!!Rabbim kime nasip ettiyse hayırlı kazançlar eylesin!!!
yav kar_adam ile bir iki yerde denk geldik diye özellikle onun yazısını alıntılayarak bir grafik attık herkes bize çakmaya başladı sanırım..
elhamdülillah bilen bilir bizi.. başkalarının zararına sevinen namerttir, öyle olmadığı halde, öyleymiş gibi gösterip iftira eden namerttin önde gidenidir..
herkese bol kazançlar..
Kimse alın satın veya tutun demez diyemez yasal olarak suç ancak burada bazı rakamlar yazdım şurayı geçerse veya şurayı kırarsa diye seviyelere göre hareket etmek duydusal olmamak ve stoplos hayat kurtarır yatırımcı iseniz ben uzun vade tutarim diyorsanız ona göre bir programınız olmalı mesela tepeden mal alarak yatırım yapmak olmaz aşagılardan azar azar toplanmalı zamana yayarak yukarıdan aldınız fiyat düşdükçe düşüyor o zamanda bir b planızın olması gerekir ki adam direk taban taban açmıyor aslında güzel hareket ediyor yani yön durumuna göre hareket tarzları geliştirmek zorundasınız beklemek en kolayı en streslisi ve bazen yıllar süren bir durum uzun vade kaybettiren hisse de yoktur ama oyunun kuralı bu degil kişi kendinde ki eksikleri tanımlamalı ve yani tecrübe edinmeli kendini geliştirmeli yoksa bu piyasalar adamı duman eder....
Yıllardır bu forumu takip ederim aile gibi oluyor insan ve burada güzel insanlar var hepsine saygılarımı sunarım herkesin bayramını şimdiden kutlarım
Bir hisseyi bölünmeden önce satmak en iyisi bizler çıtayı biraz yüksek tuttuk biraz kartonla kıyasladık gerçi kartonda bölündükten sonra çok düştü ancak bölünmeden önce jantsadan daha iyi hareket yaptı. Gerçi o bile iyi değildi artık bedelsizler eskiden olduğu gibi öyle 10-15 tavan çekmiyor. Son olarak kendi fikrime göre artık buradan satmak yerine kademeli alım fırsatı olarak görüyorum. Herkese iyi bayramlar.. Sağlıcakla kalın.