Sayfa 542/607 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. nedense bolunmeden once kimse satin demedi simdi herkes uzman kesilmis. jantsa benim icin cop hisseidr bedelsizi bouleyse daha yillarca beklerim kara gecmek icin. kafayi yemek uzeregim buyuk zarar. kriptolarda bu kadar batmaz kimse. bist kriptodan beter belki hepsini zRarina satip kriptoya gecerim. nasilsa jantsa ve egeen de kumar kagidi.

2. hocam naktiniz varsa bu hisseyi kanımca 50 tl nin altına veya o seviyelere çekecekler ozaman al ve maliyetini düşür ben de zarardayın o seviyeleri bekliyorum alışa geçmek için. artık uzuncu olduk deyip bekleyecegiz kendinizi o şekilde teselli edin derim.zira ben 77 den 2017 yılında ttrak aldım hisse 25 tl ye düştü tam 3 sene bekledim 225 den sattım.
    Son düzenleme : orca1001; 11-05-2021 saat: 19:17.

3. Slm dostlar Sayın Katti ve Keko gibi değerli hocanın söylediklerine kulak vermenizi tavsiye ederim. Kendileri de benim gibi bazı hisseler de ortağız.. Bende satmadım mesala jantsaları ama hiç dert etmiyorum cüzi miktardı ama olsun. Geçen yılın karından bedelsiz açıkladı. Büyüyen karlı bir şirket yukarı da bir arkadaş nibasla karşılaştırma yapmış alakasız olmuş bence jant 70 lerden bedelsiz haberleri ile 980 lere gitti. Bölündü bedelsiz verdi biraz dinlenmesi lazım. İstese daha yüksek bedelsiz verebilirdi ancak para kasa da kaldı.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Slm dostlar Sayın Katti ve Keko gibi değerli hocanın söylediklerine kulak vermenizi tavsiye ederim. Kendileri de benim gibi bazı hisseler de ortağız.. Bende satmadım mesala jantsaları ama hiç dert etmiyorum cüzi miktardı ama olsun. Geçen yılın karından bedelsiz açıkladı. Büyüyen karlı bir şirket yukarı da bir arkadaş nibasla karşılaştırma yapmış alakasız olmuş bence jant 70 lerden bedelsiz haberleri ile 980 lere gitti. Bölündü bedelsiz verdi biraz dinlenmesi lazım. İstese daha yüksek bedelsiz verebilirdi ancak para kasa da kaldı.
    ayrıca 1 e 17 si vardı 1e 7 verdi beklenti bitmedi bence üretim kapasite 100 de 100 arttı artan karlılık düzenli temettü unutulmamalıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum sen gedzada değil mıydın ?? Bu arada jantsanin düşmesine üzüldüm...geçmişte çok ekmeğini yemiştim...yalnız dostlar son yaptığım yorumlarda aslında biraz da dolaylı yönden bazı mesajlar vermiştim..bolundukten sonra hisselerin bir çoğu dengesini buluncaya kadar bayağı zaman geçiriyor...bunu geçmişte Goodyear ve brisada görmüştüm...
    Sn keko;Araba alamıyorum,Baari önce Cantını alayım dedim.Sonra Gedizin Ambalacına sarar sandığa saklarım,diye düşündüm..
    Maaelesef ;Kafadaki hesap,Borsadaki tahtaya uymadı..Bayram sonu yasakların kalkmasını bekleyeceğim,mecburen..
    Dere Aşağı yuvarlanan cant,elbet bir yerde düz yola çıkar...
    Emeklerin ,İlgin ve Yorumların için Teşekkürler..

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn keko;Araba alamıyorum,Baari önce Cantını alayım dedim.Sonra Gedizin Ambalacına sarar sandığa saklarım,diye düşündüm..
    Maaelesef ;Kafadaki hesap,Borsadaki tahtaya uymadı..Bayram sonu yasakların kalkmasını bekleyeceğim,mecburen..
    Dere Aşağı yuvarlanan cant,elbet bir yerde düz yola çıkar...
    Emeklerin ,İlgin ve Yorumların için Teşekkürler..
    o zaman bu da kalkar diyorsun..

sandığın içine koymuşlar, inşallah üzerine de kilit atmazlar.. bol kazançların olsun sn. kar_Adam..

ben de yok.. sadece amme hizmeti..

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    o zaman bu da kalkar diyorsun..

sandığın içine koymuşlar, inşallah üzerine de kilit atmazlar.. bol kazançların olsun sn. kar_Adam..

ben de yok.. sadece amme hizmeti..

Amme hizmeti diyosun yani...

Burada yazan bazı kişilerin geriye doğru yazıları incelense (söz meclisten dışarı) hisse hareketine göre, duygusal olarak tam kıvırma modunda yaşamışlar. Dansöz olmaya gerek yok. Millet kaybediyor diye keyf yapmanın anlamı yok. Her yer çakallıktan geçilmez olmuş. Yazıkk.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 542/607 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •