akp neden oluşturuldu, beyaz saray tarihinde devlet görevi olmadan beyaz saraya kabul edilen kaç siyasi bulabilirsin, aynı amaç..Alıntı:
Originally Posted by kastirsef;6587509[B
Printable View
akp neden oluşturuldu, beyaz saray tarihinde devlet görevi olmadan beyaz saraya kabul edilen kaç siyasi bulabilirsin, aynı amaç..Alıntı:
Originally Posted by kastirsef;6587509[B
ABD ekonomisi de göçük durumda. Somut bir örnek. %3 faizle 30 yıllık morkıç ile 925bin$ a 2021 de degisken faizle satin alınan ev, su anda satilığa çıkmış, muhtemelen sahibi yüksek faizi ödeyemiyor. Evin %8 morkıç faizine gore değeri aynı değerleme ile 605bin$ dan satışa çıkmış.
Aynı Eurobond aldınız faizler artti, elinizdeki Eurobond un satış değeri düştü gibi düşünün. Para lazımsa mecbur zararına satacaksiniz.
Bu zararı kime sokacaklar? Böyle 2 Trilyon $ lik batık bono var ABD de. Türevleri saymıyorum.
Bu Hamas İsrail Gazze tiyatrosu neden cikti? Batık çok ama çok çok çok büyük.
https://pbs.twimg.com/media/F8F9aENbgAEUocv.jpg
Benim gibi aktif çalışma hayatını bırakmış olanları kastediyorlar herhalde...Borsa faiz döviz üçgeninde para çevirenleri kastetmiyorlardır umarım :evil:
Alman gördüm bir yerde haberde, g. kılları ağarmış emekli de olmuş, emme evde canı sıkıldığından hala çalışıyormuş.