NNF portföy dağılım raporunda hisse senetleri için portföy devir hızı 0.04 olarak verilmiş. Portföy devir hızı tam olarak neyi ifade ediyor?
Printable View
NNF portföy dağılım raporunda hisse senetleri için portföy devir hızı 0.04 olarak verilmiş. Portföy devir hızı tam olarak neyi ifade ediyor?
Teşekkürler bilgilendirme için sn.meesut.
Selamlar sn.supremegod. İş yatırımda paranın hesaba yatma saatinde bir değişiklik yok saat 14:00'den sonra gerçekleşiyor. Fakat şöyle bir güzellik var. Eğer 2 gün valörlü Mac fon satış işlemi yapıyorsanız. Perşembe günü fon satışından gelecek tutar kadar T+1 valörlü fon alım emri girebilirsiniz veya Cuma günü aynı gün valörlü fon alım emri girebilirsiniz.
Ben balon malon itibar etmem para piyasalarında o tür şeylere ama şaka maka düşmeyen borsa yapmışlar :)
Son 3 aydır piyasaya girenler ne güzel her gün %1 getiren bir şeymiş bu diyorlardır
Daha öncede burada yazıldığı gibi, qinvest pdd katılım fonu, bu ay sonuna doğru prosedürler tamamlanınca tefasa açılacak.
Qinveste yeni çıkacak, Pdd nin stratejisini sormuştum. Özetle, eib ve eic'in yatırım stratejisinin benzerini katılım dünyasında izlemek için kurulduğunu, amacının orta ve uzun vadede katılım kar payı oranlarının anlamlı şekilde üzerinde getiri getirmek olduğunu, kamu ve özel sektör kira sertifikaları ana çatı olmak üzere, geniş bir çeşitlendirme yapmadan konsantre bir hisse portföyü bunun tamamlayıcısı olacağı, getiri iyileştirme amaçlı döviz bazlı enstrümanlar , altin ve diğer kıymetli madenler dönemsel olarak kullanılabileceğini ifade ettiler.
Amaçları, katılımcıları maceraya sürüklemeden, yüksek volatiliteye maruz bırakmadan kar payı oranlarının gözle görülür üzerinde getiriyi her yıl getirmek.
Yatırım vade tavsiyesi olarakta en azından 6-12 aylık olarak değerlendirmeninin daha sağlıklı olacağını ifade ettiler.
İleride bu fona yatırım yapmak isteyenlere faydası olabilir diye paylaşmak istedim.