Originally Posted by
Maximetu
Sayin bozoklu
Sakin rehavete kapilmayin bir bilancoyla ( essek degilse yapacak zaten bu rakamlari ) Cemal Bey yine yazdi pislikleri bilancodaki, ben gonderdim iste rusya alacaklarindaki azalmayi . Sirketin en buyuk sikintisi ortaklarina karsi verdigi guven , Pandir daha hic bir sey yapmadi , 1.5 sene Gayet yeterli zamandi , su anda havagazindan baska bir sey yok . Pandir geldi diye Gubre kar ediyor degil , su ortamda yapmasin mi . Hakan Goral goturuyor orada isi , vizyoner iyi egitimli sirkette Tek guvendigim isim o . Pandirin su anda sirkette tek yaptigi is , bir kac tane gostermelik adam kovma. Hala sirkette santiyelerde 45 gun izin yapanlar var , ciftlik hala. Yeni alinan is var mi yok . Ben 60 milyonluk isi isten saymiyorum kusura bakmayin . Bir cicekle bahar gelmez , isler duzeldi zannedersiniz son ceyrek 2 milyar gelecekken 800 milyon Bilanco gelir , nerede dersiniz bu paralar !! Bana son 3 senede ayni bu sekilde oldu . Acin bakin son 3 senenin 9 aylik Bilanco rakamlarina bir de son ceyreklerde ne olmus onlara bakin . Bu sene son ceyrek facialari ustune ilk ceyrek de kallavi gecirdiler. Benim bu sirketten Hicbir beklentim yok . Ederine gelsin yeter , lanet olsun oc larinin sirketleri ne hali varsa gorsun sonra . Bunlara bir bilanco ile guvenmeyin. Bu forumu takip edenler bilir , Cemal Bey , Ve sayin karani cok kez yazdilar donenleri . Benim icin en onemli nokta alacaklarin miktarinda alinmasidir . Ama nedense her ceyrek o miktarlarda da kacak var , Katar stadi alacaklari Dunya kupasi oncesi gelmeli dediler bakalim bizlere sokulan 110 milyon dolarin ne kadari gelecek , bakin size simdiden soyleyim max 25 milyon dolar gelir , Twitter da sirketi bilmeyenler alacaklar geri donuyor diye maval okur, bu oc lari hirsizliklarini perdeler, ama bize yediremezler. Bunlarin nasil ust duzey hirsiz olduklarini bizden iyi kimse bilmez . Burada iddiaya girmek isteyen varsa da girerim hala azerbaycN stadinin parasi bile gelmedi stad eskidi gitti gelecek diyorlardi genel kurulda nerede hani nerede !! Ali Pandir statukocu beceriksizin teki , bu sirkete de bir sey veremez erkekse cikar genel kurulda karsimiza hesap verir !! Bu sene genel kuruldayim hepsiyle hesaplasacagim