Sayfa 546/805 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. SAHOL ÇOK SÜPER KAR AÇIKLADI YÜZDE 2 DÜŞTÜ tekfen yüzde 3 düştü.2milyon lotla tekfeni duman ettiler.şahsen çok üzüldüm bu kadar agresif düşüş olmamalıydı. düşük hacimli bir miktar ile hisseyi kuşa çevirebiliyorlar keşke şirket geri alım kararı alsa bu durum olmazdı.üçüncü ve son çeyrekte iyi bilançolar gelirse bu anarmallik olmaz.
    Son düzenleme : .bozoklu.; 13-08-2022 saat: 00:51.

2. https://twitter.com/tarimdanhaber/st...w66ug4Kt_LEwKg

Su habere baska kagit olsa tavan acar biz de dusmeyelim diye dua eder olduk . Pazartesi butun gubreciler ucar biz bakariz

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://twitter.com/tarimdanhaber/st...w66ug4Kt_LEwKg

Su habere baska kagit olsa tavan acar biz de dusmeyelim diye dua eder olduk . Pazartesi butun gubreciler ucar biz bakariz

ilk 6 aylıkta gelen 1,077 milyarlık karın yaklaşık 750 milyonluk kısmı toros gübreden geliyor.türkiyede hükümet siyasi amaçlı davranıp hektaşı her fırsatta süspanse etsede türkiyede yaklaşık(38) %40 iç pazar payı toros gübreye aittir. bu haber bizi çok olumlu etkiler tabiiki doğru haber ise.muazzam bir gübre stoğuna sahip toros destekleme ile kalan 6 aylıkta tekfene enaz 1,5 milyar kar yazdırır . hadi hayırlısı bakalım.

4. Haber Dogru sayin bozoklu, mecbur destekleyecekler secim yaklasiyor gida enflasyonunun onune gecebildikleri kadar gecmeye calisacaklar . Bi de Tabi oy potansiyelleri ciftciler o faktor de var

5. BORCU NEREDEYSE YOK DİYEBİLECEĞİMİZ gübre üretiminde türkiyede lider ve ihracat lideri ,inşaatsektöründe ciddi döviz alacağı olan ve 3-4 yıl önceki borsa fiyatı ile işlem gören bir şirketten hisse almış kişileriz..yeni ceosu ALİ AYDIN PANDIR 1,5 yıl içinde yeni şikete düzen ve displin getirdi toksit varlıkları temizledi temizlemeyede devam ediyor. bu çok zor işi başaracaktır inşallah.ilk kez düzgün bir bilanço gördük herkes beğendi.bu sürekli olursa karda büyük patlama yasanacağı kanısındayım. benim beklentim çok büyük.biraz sabır lütfen arkadaşlar.26 tl altına gelmedikçe sorun yok.

6. Sayin bozoklu
    Sakin rehavete kapilmayin bir bilancoyla ( essek degilse yapacak zaten bu rakamlari ) Cemal Bey yine yazdi pislikleri bilancodaki, ben gonderdim iste rusya alacaklarindaki azalmayi . Sirketin en buyuk sikintisi ortaklarina karsi verdigi guven , Pandir daha hic bir sey yapmadi , 1.5 sene Gayet yeterli zamandi , su anda havagazindan baska bir sey yok . Pandir geldi diye Gubre kar ediyor degil , su ortamda yapmasin mi . Hakan Goral goturuyor orada isi , vizyoner iyi egitimli sirkette Tek guvendigim isim o . Pandirin su anda sirkette tek yaptigi is , bir kac tane gostermelik adam kovma. Hala sirkette santiyelerde 45 gun izin yapanlar var , ciftlik hala. Yeni alinan is var mi yok . Ben 60 milyonluk isi isten saymiyorum kusura bakmayin . Bir cicekle bahar gelmez , isler duzeldi zannedersiniz son ceyrek 2 milyar gelecekken 800 milyon Bilanco gelir , nerede dersiniz bu paralar !! Bana son 3 senede ayni bu sekilde oldu . Acin bakin son 3 senenin 9 aylik Bilanco rakamlarina bir de son ceyreklerde ne olmus onlara bakin . Bu sene son ceyrek facialari ustune ilk ceyrek de kallavi gecirdiler. Benim bu sirketten Hicbir beklentim yok . Ederine gelsin yeter , lanet olsun oc larinin sirketleri ne hali varsa gorsun sonra . Bunlara bir bilanco ile guvenmeyin. Bu forumu takip edenler bilir , Cemal Bey , Ve sayin karani cok kez yazdilar donenleri . Benim icin en onemli nokta alacaklarin miktarinda alinmasidir . Ama nedense her ceyrek o miktarlarda da kacak var , Katar stadi alacaklari Dunya kupasi oncesi gelmeli dediler bakalim bizlere sokulan 110 milyon dolarin ne kadari gelecek , bakin size simdiden soyleyim max 25 milyon dolar gelir , Twitter da sirketi bilmeyenler alacaklar geri donuyor diye maval okur, bu oc lari hirsizliklarini perdeler, ama bize yediremezler. Bunlarin nasil ust duzey hirsiz olduklarini bizden iyi kimse bilmez . Burada iddiaya girmek isteyen varsa da girerim hala azerbaycN stadinin parasi bile gelmedi stad eskidi gitti gelecek diyorlardi genel kurulda nerede hani nerede !! Ali Pandir statukocu beceriksizin teki , bu sirkete de bir sey veremez erkekse cikar genel kurulda karsimiza hesap verir !! Bu sene genel kuruldayim hepsiyle hesaplasacagim

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin bozoklu
    Sakin rehavete kapilmayin bir bilancoyla ( essek degilse yapacak zaten bu rakamlari ) Cemal Bey yine yazdi pislikleri bilancodaki, ben gonderdim iste rusya alacaklarindaki azalmayi . Sirketin en buyuk sikintisi ortaklarina karsi verdigi guven , Pandir daha hic bir sey yapmadi , 1.5 sene Gayet yeterli zamandi , su anda havagazindan baska bir sey yok . Pandir geldi diye Gubre kar ediyor degil , su ortamda yapmasin mi . Hakan Goral goturuyor orada isi , vizyoner iyi egitimli sirkette Tek guvendigim isim o . Pandirin su anda sirkette tek yaptigi is , bir kac tane gostermelik adam kovma. Hala sirkette santiyelerde 45 gun izin yapanlar var , ciftlik hala. Yeni alinan is var mi yok . Ben 60 milyonluk isi isten saymiyorum kusura bakmayin . Bir cicekle bahar gelmez , isler duzeldi zannedersiniz son ceyrek 2 milyar gelecekken 800 milyon Bilanco gelir , nerede dersiniz bu paralar !! Bana son 3 senede ayni bu sekilde oldu . Acin bakin son 3 senenin 9 aylik Bilanco rakamlarina bir de son ceyreklerde ne olmus onlara bakin . Bu sene son ceyrek facialari ustune ilk ceyrek de kallavi gecirdiler. Benim bu sirketten Hicbir beklentim yok . Ederine gelsin yeter , lanet olsun oc larinin sirketleri ne hali varsa gorsun sonra . Bunlara bir bilanco ile guvenmeyin. Bu forumu takip edenler bilir , Cemal Bey , Ve sayin karani cok kez yazdilar donenleri . Benim icin en onemli nokta alacaklarin miktarinda alinmasidir . Ama nedense her ceyrek o miktarlarda da kacak var , Katar stadi alacaklari Dunya kupasi oncesi gelmeli dediler bakalim bizlere sokulan 110 milyon dolarin ne kadari gelecek , bakin size simdiden soyleyim max 25 milyon dolar gelir , Twitter da sirketi bilmeyenler alacaklar geri donuyor diye maval okur, bu oc lari hirsizliklarini perdeler, ama bize yediremezler. Bunlarin nasil ust duzey hirsiz olduklarini bizden iyi kimse bilmez . Burada iddiaya girmek isteyen varsa da girerim hala azerbaycN stadinin parasi bile gelmedi stad eskidi gitti gelecek diyorlardi genel kurulda nerede hani nerede !! Ali Pandir statukocu beceriksizin teki , bu sirkete de bir sey veremez erkekse cikar genel kurulda karsimiza hesap verir !! Bu sene genel kuruldayim hepsiyle hesaplasacagim
    Maxi ortak haklı

Keşke Toros ‘ u halka açsalar

Toros’ un değeri kesinlikle holding değerine tur bindirir

Resmen altın yumurtlayan tavuk

8. Başka tahtalara baktıkça kahroluyorum. 3 Liralık Gübre 105 olmuş. 2 Liralık tahta 50 olmuş. Burası daha 3 sene önceki fiyatlarda. Sebep olanların 7 ceddinden çıksın, hayrını görmesinler. Artık şu manzarada bile kağıtlarına sahip çıkmayanlara söylenecek pek fazla bir şey demiyorum. Tekfen Hisse Geri alım yapmaya ben devam ediyorum. Yarın bin lot daha alacağım.
    YTD

Sayfa 546/805 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •