Hangi model telefon aldin Dudu?
Bizde aynisindan nerden aldiysan gidip alalim[emoji39]
Ben Androidciyim 15 senedir.
Ailede bir tek ben Android severim.
Erkek adamin Iphone'u olmaz derler. :)
Google ekosisteminde tum isimi hallediyorum.
Gmail'den Maps'e, Docs'dan Drive'a, Photos'dan Meet'e..
Android'in en pahali telefonunu aldim.
5 yil min. kullanirim insallah. :)
Marka model veremen reklama girer diye modlar kizabilir :)
Syg,
Samsung not 20 ultra almissindir.hayirli olsun.
İsteğe bağlı prim (4B) konularından anlayan bir arkadaş vardır diye bir sorayım dedim.
2010 yılında kendi primlerimi ödemeye başladım ve 3 yıl 4 ay ödedim. Sonra bıraktım. Başka bir işletmenin elemanı olarak 4A'ya geçtim. O arada 4B borç çıkarmış ve ben üst üste 12 ay ödemeyince silmiş. Edevletten baktığımda 4B prim günüm 0 olarak gözüküyor. Halbuki benim ödenmiş 3 yıl 4 aylık primim var. Sistem bu kısmı niye 0 kabul etmiş ya da emeklilik gün sayısı hesaplamasına niye bu kısmı dahil etmemiş bilgisi olan var mıdır?
E devlet sisteminde hata vardır. Onu bağlı olduğun sgk il müdürlüğünden çıkarttırırsın. Borç kısmı zaten belirli periyotlarla siliniyor. O yğzden silinmiştir. Yoksa kaydın banka hareketlerinden dekontlarını çıkartırsın. Yatırdığın kısma zeval gelmez. Kayıtlarda vardır. Benim 88 yılındaki sgk daki 2 aylık kaydımı bu yılın başında e devlete yeni işlediler.
Bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar, 10 seneden fazla olduğu için ve o zamanlar kullandığım banka hesabımı artık kullanmadığımdan dekontlara ulaşmam zor ama sistemde 4B ödeme dökümünde yaptığım ödemeleri edevlette görebiliyorum. Orada gösterip gün sayısına dahil etmemesi ilginç geldi bana.