Ben Androidciyim 15 senedir.
Ailede bir tek ben Android severim.
Erkek adamin Iphone'u olmaz derler.
Google ekosisteminde tum isimi hallediyorum.
Gmail'den Maps'e, Docs'dan Drive'a, Photos'dan Meet'e..
Android'in en pahali telefonunu aldim.
5 yil min. kullanirim insallah.
Marka model veremen reklama girer diye modlar kizabilir
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Samsung not 20 ultra almissindir.hayirli olsun.
İsteğe bağlı prim (4B) konularından anlayan bir arkadaş vardır diye bir sorayım dedim.
2010 yılında kendi primlerimi ödemeye başladım ve 3 yıl 4 ay ödedim. Sonra bıraktım. Başka bir işletmenin elemanı olarak 4A'ya geçtim. O arada 4B borç çıkarmış ve ben üst üste 12 ay ödemeyince silmiş. Edevletten baktığımda 4B prim günüm 0 olarak gözüküyor. Halbuki benim ödenmiş 3 yıl 4 aylık primim var. Sistem bu kısmı niye 0 kabul etmiş ya da emeklilik gün sayısı hesaplamasına niye bu kısmı dahil etmemiş bilgisi olan var mıdır?
E devlet sisteminde hata vardır. Onu bağlı olduğun sgk il müdürlüğünden çıkarttırırsın. Borç kısmı zaten belirli periyotlarla siliniyor. O yğzden silinmiştir. Yoksa kaydın banka hareketlerinden dekontlarını çıkartırsın. Yatırdığın kısma zeval gelmez. Kayıtlarda vardır. Benim 88 yılındaki sgk daki 2 aylık kaydımı bu yılın başında e devlete yeni işlediler.
bir halt olacağı yok.
Bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar, 10 seneden fazla olduğu için ve o zamanlar kullandığım banka hesabımı artık kullanmadığımdan dekontlara ulaşmam zor ama sistemde 4B ödeme dökümünde yaptığım ödemeleri edevlette görebiliyorum. Orada gösterip gün sayısına dahil etmemesi ilginç geldi bana.
Yer İmleri