Market Soul, Corbaciyan, myfinans'a cevapları için teşekkür ederim.
anladığım grafiğe bakmadan dalmışım.geçen ay Tahvil faizleri 19 dan 17'ye gevşemiş.
piyasada bedava para yokmuş.biraz pahalı öğrenmiş oldum
Printable View
Market Soul, Corbaciyan, myfinans'a cevapları için teşekkür ederim.
anladığım grafiğe bakmadan dalmışım.geçen ay Tahvil faizleri 19 dan 17'ye gevşemiş.
piyasada bedava para yokmuş.biraz pahalı öğrenmiş oldum
Biz de kaybede kaybede bu konularda yuzeysel bilgi sahibi olduk [emoji4] Ezber bilgileri uygulayarak yatirim biraz sansa kaliyor, yatirim refleksiniz gayet beklentiye yonelik uygundu siz de sikinti yok ama piyasa bu her zaman beklentiye uygun gitmiyor. Umarim cok zarar yazmamisinizdir
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
garanti bu gün GZL - GARANTİ PORTFÖY TARIM VE GIDA SEKTÖRÜ DEĞİŞKEN FON diye fonu satmaya başlamış.
Önmümüzdeki dönem gıda ve tarım emtialarında ciddi artış bekliyorum ama arz eden kurum garanti portföy olunca ne kadar iyi yönetilen bir fon olur emin değilim.
01.10.2021 - 08.10.2021 portfoy dagilim raporu gelsin de bakalim icerigine. Tema olarak bu gida enflasyonu ile devam edersek getirisi yuksek olmasi beklenir ancak nerelere yatirim yapacagi onemli.
Yonetim ucreti %2.00 https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6dca8366a8.jpg
Portfoyse yabanci yatirim paylari da olacagindan piyasada sene sonuna dogru ciddi bir duzeltme beklentisi varken yatirim yapmam duzeltme sonrasi piyasa stabil olunca duruma gore degerlendirilir.
Bizim piyasadaki cogu gida sirketleri zaten Allahlik tarim gubre firmalari potansiyel barindiriyor
Osd icin
Dolar . 0.50 ekside
DT. ler hafif artida
Cds de 429
Cds yukselisi osd ye etkisi cokmudur.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.