Sayfa 548/1002 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Market Soul, Corbaciyan, myfinans'a cevapları için teşekkür ederim.
    anladığım grafiğe bakmadan dalmışım.geçen ay Tahvil faizleri 19 dan 17'ye gevşemiş.
    piyasada bedava para yokmuş.biraz pahalı öğrenmiş oldum

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Market Soul, Corbaciyan, myfinans'a cevapları için teşekkür ederim.
    anladığım grafiğe bakmadan dalmışım.geçen ay Tahvil faizleri 19 dan 17'ye gevşemiş.
    piyasada bedava para yokmuş.biraz pahalı öğrenmiş oldum
    Biz de kaybede kaybede bu konularda yuzeysel bilgi sahibi olduk [emoji4] Ezber bilgileri uygulayarak yatirim biraz sansa kaliyor, yatirim refleksiniz gayet beklentiye yonelik uygundu siz de sikinti yok ama piyasa bu her zaman beklentiye uygun gitmiyor. Umarim cok zarar yazmamisinizdir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Biz de kaybede kaybede bu konularda yuzeysel bilgi sahibi olduk [emoji4] Ezber bilgileri uygulayarak yatirim biraz sansa kaliyor, yatirim refleksiniz gayet beklentiye yonelik uygundu siz de sikinti yok ama piyasa bu her zaman beklentiye uygun gitmiyor. Umarim cok zarar yazmamisinizdir

Aynen çorbacı dostumun dediği.
    Doğru karar almışsınız ama piyasa mızıkçılık yapmış.
    Rast gele dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4. garanti bu gün GZL - GARANTİ PORTFÖY TARIM VE GIDA SEKTÖRÜ DEĞİŞKEN FON diye fonu satmaya başlamış.
    Önmümüzdeki dönem gıda ve tarım emtialarında ciddi artış bekliyorum ama arz eden kurum garanti portföy olunca ne kadar iyi yönetilen bir fon olur emin değilim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    garanti bu gün GZL - GARANTİ PORTFÖY TARIM VE GIDA SEKTÖRÜ DEĞİŞKEN FON diye fonu satmaya başlamış.
    Önmümüzdeki dönem gıda ve tarım emtialarında ciddi artış bekliyorum ama arz eden kurum garanti portföy olunca ne kadar iyi yönetilen bir fon olur emin değilim.
    01.10.2021 - 08.10.2021 portfoy dagilim raporu gelsin de bakalim icerigine. Tema olarak bu gida enflasyonu ile devam edersek getirisi yuksek olmasi beklenir ancak nerelere yatirim yapacagi onemli.

Yonetim ucreti %2.00

6.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    01.10.2021 - 08.10.2021 portfoy dagilim raporu gelsin de bakalim icerigine. Tema olarak bu gida enflasyonu ile devam edersek getirisi yuksek olmasi beklenir ancak nerelere yatirim yapacagi onemli.

Yonetim ucreti %2.00

evet bende bekliyorum bakalım. açıkcası bes fonu olsa böyle bir fon düşünmeden belli oranı bağlardım uzun vadeli dururdu
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet bende bekliyorum bakalım. açıkcası bes fonu olsa böyle bir fon düşünmeden belli oranı bağlardım uzun vadeli dururdu
    Portfoyse yabanci yatirim paylari da olacagindan piyasada sene sonuna dogru ciddi bir duzeltme beklentisi varken yatirim yapmam duzeltme sonrasi piyasa stabil olunca duruma gore degerlendirilir.

Bizim piyasadaki cogu gida sirketleri zaten Allahlik tarim gubre firmalari potansiyel barindiriyor

8. Osd icin
    Dolar . 0.50 ekside
    DT. ler hafif artida
    Cds de 429
    Cds yukselisi osd ye etkisi cokmudur.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 548/1002 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •