Market Soul, Corbaciyan, myfinans'a cevaplarý için teþekkür ederim.
anladýðým grafiðe bakmadan dalmýþým.geçen ay Tahvil faizleri 19 dan 17'ye gevþemiþ.
piyasada bedava para yokmuþ.biraz pahalý öðrenmiþ oldum
Market Soul, Corbaciyan, myfinans'a cevaplarý için teþekkür ederim.
anladýðým grafiðe bakmadan dalmýþým.geçen ay Tahvil faizleri 19 dan 17'ye gevþemiþ.
piyasada bedava para yokmuþ.biraz pahalý öðrenmiþ oldum
Biz de kaybede kaybede bu konularda yuzeysel bilgi sahibi olduk [emoji4] Ezber bilgileri uygulayarak yatirim biraz sansa kaliyor, yatirim refleksiniz gayet beklentiye yonelik uygundu siz de sikinti yok ama piyasa bu her zaman beklentiye uygun gitmiyor. Umarim cok zarar yazmamisinizdir
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
garanti bu gün GZL - GARANTÝ PORTFÖY TARIM VE GIDA SEKTÖRÜ DEÐÝÞKEN FON diye fonu satmaya baþlamýþ.
Önmümüzdeki dönem gýda ve tarým emtialarýnda ciddi artýþ bekliyorum ama arz eden kurum garanti portföy olunca ne kadar iyi yönetilen bir fon olur emin deðilim.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Portfoyse yabanci yatirim paylari da olacagindan piyasada sene sonuna dogru ciddi bir duzeltme beklentisi varken yatirim yapmam duzeltme sonrasi piyasa stabil olunca duruma gore degerlendirilir.
Bizim piyasadaki cogu gida sirketleri zaten Allahlik tarim gubre firmalari potansiyel barindiriyor
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Osd icin
Dolar . 0.50 ekside
DT. ler hafif artida
Cds de 429
Cds yukselisi osd ye etkisi cokmudur.
M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri