6 aylýk TABLOLARDA GÖRÜÞ BÝLDÝRME ÞARTI yokmuymuþ... Öðrendin mi...
Bu bilgiler TEKNÝK BÝLGÝ... oku KULAÐINA KÜPE olur... ilerde lazým olur...
Printable View
6 aylýk TABLOLARDA GÖRÜÞ BÝLDÝRME ÞARTI yokmuymuþ... Öðrendin mi...
Bu bilgiler TEKNÝK BÝLGÝ... oku KULAÐINA KÜPE olur... ilerde lazým olur...
yavvv doktor sen kendini de aþtýn haaaa...
kim demiþ altý aylýkta görüþ bildirme þartý yoktur diye...
yav kendin diyorsun kendini sonra yalanlýyorsun...
sen aþtýn aþtýn yakýnda ereceksin sen...
Allahým kendisini iki saat sonra yalanlayýp bir de bana oku demez mi???
ya sen nasýl bir insansýn Allahtan yazdýklarýn duruyor
Allahtan yazdýklarýmýz burada duruyor...
ya sen ne yalancý ne olaylarý çarpýtan bir adamsýn bak ben ne yazmýþým...
6 aylýkla 12 aylýk bilançolarda denetim raporu olur demiþim...
yazýk sana yazýk... daha 3-5 sayfa önce yazdýðýný hatýrlamýyorsun... bir de kendi yazdýðýný ben yazmýþým gibi göstermeye çalýþýyorsun...
her þeyin yalan doktor. yalan söylüyorsun iftira atýyorsun belgeleri çarpýtýyorsun...
Allah seni bildiði gibi yapsýn
SAKÝN ÞAMPÝYON...
SPK demiþ ÞAMPÝYON...
þimdi birkez daha ADAM gibi çýk ÖZÜR dile...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/554248
bura neremi 2016 yýlý 6 aylýk KEZBANBAN sayfasý :) :)
MADARA olmaktan býkmadýn hala...
AÇ OKU....
Faaliyet Raporu (Konsolide) A+ A-
Baðýmsýz Denetim Görüþü
Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Denetim Türü Görüþ Türü
ATA ULUSLARARASI BAÐIMSIZ DENETÝM VE SMMM A.Þ. Sýnýrlý Olumlu
YÖNETÝM KURULUNUN YILLIK FAALÝYET RAPORUNA ÝLÝÞKÝN
BAÐIMSIZ DENETÇÝ RAPORU
Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.
Yönetim Kurulu'na,
Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ. ("Þirket") ve Baðlý Ortaklýklarý'nýn ("Grup") 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle hazýrlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlý olup olmadýðýnýn sýnýrlý denetimini yapmakla görevlendirilmiþ bulunuyoruz. Rapor konusu ara dönem Faaliyet Raporu Grup yönetiminin sorumluluðundadýr. Sýnýrlý denetim yapan kuruluþ olarak üzerimize düþen sorumluluk, ara dönem konsolide faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sýnýrlý denetimden geçmiþ ve 19 Aðustos 2016 tarihli sýnýrlý denetim raporuna konu olan ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlar ile tutarlý olup olmadýðýna iliþkin ulaþýlan sonucun açýklanmasýdýr.
Sýnýrlý denetim, Sýnýrlý Baðýmsýz Denetim Standardý (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, Ýþletmenin Yýllýk Finansal Tablolarýnýn Baðýmsýz Denetimini Yürüten Denetçi Tarafýndan Sýnýrlý Baðýmsýz Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüþtür. Sýnýrlý denetimimiz, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlar ile tutarlý olup olmadýðýna iliþkin incelemeyi kapsamaktadýr. Ara dönem finansal bilgilerin sýnýrlý denetiminin kapsamý; Baðýmsýz Denetim Standartlarýna uygun olarak yapýlan ve amacý finansal tablolar hakkýnda bir görüþ bildirmek olan baðýmsýz denetimin kapsamýna kýyasla önemli ölçüde dardýr. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sýnýrlý denetimi, denetim þirketinin, bir baðýmsýz denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakýf olabileceðine iliþkin bir güvence saðlamamaktadýr. Bu sebeple, bir baðýmsýz denetim görüþü bildirmemekteyiz.
Sýnýrlý denetimimiz sonucunda, iliþikteki ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlarda verilen bilgiler ile tüm önemli yönleriyle, tutarlý olmadýðýna dair herhangi bir hususa rastlanýlmamýþtýr.
ATA Uluslararasý Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.
Member Firm of Kreston International
Dr. Ali YÜRÜDÜ
Sorumlu Denetçi
Ýstanbul, 19 Aðustos 2016
hey allahým ya görüþ bildirmekten kaçýnmada olumsuz görüþ bildirmektir be cancaðazým yüz bin kere yazdým sana...
ya bu kaçýncý gol hadi iþim var sen biraz daha çalýþ...kendi kendini yalanlamaya baþladýn... yakýnda sen kendi kendinede kavga edersin al bunu oku
http://www.muhasebedersleri.com/muha...im-raporu.html
GÖRÜÞ BÝLDÝRME ÞEKÝLLERÝ
1- Olumlu Görüþ Bildirme: Müþterinin mali durum ve faaliyet sonuçlarýnýn gerçeði yansýttýðý anlamýndadýr. Standart denetim raporu kullanýlýr.
2- Olumsuz görüþ bildirme: müþterinin finansal tablolarýnýn gerçeði yansýtmadýðýný ifade eder. Genel kabul görmüþ muhasebe ilkelerinden sapmalar, denetim kapsamýndaki sýnýrlamalar ve gelecekle ilgili belirsizlikler gibi aksaklýklar olduðunda denetçi bu sapmalar ve aksaklýklarýn önemli olmasý ve mali tablolar bir bütün olarak güvenilirliðinin ortadan kalkmasý halinde olumsuz görüþ bildirir.
3- Þartlý görüþ bildirme: Bir bütün halinde mali tablolarýn güvenilirliðini bozmayacak aykýrýlýklarýn bulunmasý durumunda þartlý rapor düzenlenir. Bazý istisnalarýn saklý tutulmasý þartýyla bir bütün olarak mali tablolarýn doðruluðu hakkýnda olumlu görüþ bildirmesine engel olacak kadar önemliyse denetçi görüþ bildirmekten kaçýnýr veya olumsuz görüþ bildirir.
4- Görüþ Bildirmekten Kaçýnma: Denetçinin ve müþterisinin iradesi dýþýnda oluþan , çalýþma alanýný sýnýrlayan önemli bir hususun var olmasý yeterli kanýt elde edememesi veya finansal tablolarýn doðruluðu hakkýnda bir görüþ bildirmeye sahip olmamasý halinde görüþ bildirmekten kaçýnma þeklinde rapor verir.
Bu memsanin tahtasý ne zaman açýlacak, bu konuda aramýzda bilgisi olan varmý?
al bu da Türk Ticaret Kanunu doktorum git Allahýný seviyorsan öðrende gel
bu da bu akþamlýk son bilgilerin kapaðý olsun hadi iyi geceler...
demek ki neymiþ görüþ vermekten kaçýnmak olumsuz görüþmüþ...
ve bizim denetçi olumsuz görüþ vermiþ...
sapýttýn iyice... kendi kendini haksýz çýkarmaya baþladýn da nedense onun suçunu da bana atýyorsun... ya da atmaya çalýþýyorsun Allahým ya kendi yazdýðýný kendi yalanlýyor...
TTK Madde 403
0
inShare
F) Görüþ yazýlarý
MADDE 403– (1) Denetçi, denetimin sonucunu görüþ yazýsýnda açýklar. Bu yazý, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumunun[*] belirlediði esaslar çerçevesinde, denetimin konusu, türü, niteliði ve kapsamý yanýnda denetçinin deðerlendirmelerini de içerir. Denetçi, olumlu görüþ verdiði takdirde yazýsýnda, öncelikle 398 inci madde ve Türkiye Denetim Standartlarý uyarýnca yapýlan denetimde, Türkiye Muhasebe Standartlarý ve diðer gereklilikler bakýmýndan herhangi bir aykýrýlýða rastlanmadýðýný; denetim sýrasýnda elde edilen bilgilerine göre, þirketin veya topluluðun finansal tablolarýnýn doðru olduðunu, malvarlýðý ile finansal duruma ve kârlýlýða iliþkin resmin gerçeðe uygun bulunduðunu ve tablolarýn bunu dürüst bir þekilde yansýttýðýný belirtir.
(2) Görüþ yazýsýnda, yönetim kurulunun finansal tablolara iliþkin konular bakýmýndan sorumluluðunu gerektirecek bir sebebin mevcut olmadýðýna, varsa buna iþaret edilir. Görüþ Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumunun[*] belirlediði þekilde ve herkesin anlayabileceði bir dille yazýlýr.
(3) Çekinceleri varsa denetçi, olumlu görüþ yazýsýný sýnýrlandýrabilir veya olumsuz görüþ verebilir. Sýnýrlandýrýlmýþ olumlu görüþ, finansal tablolarýn þirketin yetkili kurullarýnca düzeltilebilecek aykýrýlýklar içerdiði ve bu aykýrýlýklarýn tablolarda açýklanmýþ sonuca etkilerinin kapsamlý ve büyük olmadýðý durumlarda verilir. Sýnýrlamanýn konusu, kapsamý ve düzeltmenin nasýl yapýlabileceði sýnýrlandýrýlmýþ olumlu görüþ yazýsýnda açýkça gösterilir.
(4) Þirket defterlerinde, denetlemenin bu Bölüm hükümlerine uygun bir þekilde yapýlmasýna ve sonuçlara varýlmasýna olanak vermeyen ölçüde belirsizliklerin bulunmasý veya þirket tarafýndan denetlenecek hususlarda önemli kýsýtlamalarýn yapýlmasý hâlinde denetçi, bunlarý ispatlayabilecek delillere sahip olmasa bile, gerekçelerini açýklayarak görüþ vermekten kaçýnabilir. Kaçýnma olumsuz görüþün sonuçlarýný doðurur. Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu [**], kaçýnmanýn sebep ve usulü ile buna dair gerekçenin esaslarýný bir teblið ile düzenler.
(5) Olumsuz görüþ yazýlan hâllerde yönetim kurulu, görüþ yazýsýnýn kendisine teslimi tarihinden itibaren dört iþ günü içinde, genel kurulu toplantýya çaðýrýr ve genel kurul yeni bir yönetim kurulu seçer. Esas sözleþmede aksi öngörülmemiþse, eski yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilebilir. Yeni yönetim kurulu altý ay içinde, kanuna, esas sözleþmeye ve standartlara uygun finansal tablolar hazýrlatýr ve bunlarý denetleme raporu ile birlikte genel kurula sunar. Sýnýrlý olumlu görüþ verilen hâllerde genel kurul, gerekli önlemleri ve düzeltmeleri de karara baðlar. [***]
mezarcý ve batanadam a selam olsun... caps bugünü kapatýr...
GK listesinde adý çýkacak mý... Göreceðiz bakalým...
Ne oldu kivirmaya basladin... Rahatla cikmayacak...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi yapýþtýrdýðý yazýyý bile okumayan cahil...
MADDE 5 sonuçlarýný doðrur deðil mi???
Duydun mu GK u görüþ bildirmekten kaçýndýðý için YK fest ettik KAP açýklamasý...
Gözünle oku kanun maddelerini...
Ýnþallah GK katýlýrsýnda MADDE 5 niye uygulamadýnýz, niye istifa etmediniz... ahhh cahil ahhh...
ELMA ile ARMUTU karýþtýran CAHÝL...
SPK kanunlarýný daha çok oku.... CEZA yý SPK kesiyor... kendi kanununa göre...
GÜNAYDIN...
sen GK katýl... Bunu sun orda 2 tane TÝCARET BAK temsilcisi var... Sana gülmesin :) :)
SPK dan gelsin
http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx...enuheader=null
Bu kapsamda, 4 tür baðýmsýz denetim raporu ortaya çýkmaktadýr:
Olumlu Görüþ Ýçeren Rapor: Bu rapor tipinde, baðýmsýz denetçinin iþletme finansal tablolarý hakkýnda beyan ettiði görüþü, bu tablolarýn, tüm önemli yönleriyle, finansal raporlama standartlarýna uygun olarak gerçeði dürüst bir þekilde yansýttýðý yönündedir.
Olumsuz Görüþ Ýçeren Rapor: Yeterli ve uygun denetim kanýtý elde etmiþ olan denetçi, yanlýþlýklarýn tek baþýna veya toplu olarak finansal tablolar için önemli ve (etkisinin) yaygýn olduðu sonucuna varýrsa olumsuz görüþ verir.
Görüþ Bildirmekten Kaçýnýlan Rapor: Denetçi, görüþüne dayanak teþkil edecek yeterli ve uygun denetim kanýtý elde edemezse ve -varsa- tespit edilmemiþ yanlýþlýklarýn finansal tablolar üzerindeki muhtemel etkilerinin önemli ve yaygýn olabileceði sonucuna varýrsa, görüþ vermekten kaçýnýr.
Þartlý Görüþ Ýçeren Rapor: Denetçi, aþaðýdaki durumlarda sýnýrlý olumlu görüþ (þartlý görüþ) verir:
(a) Yeterli ve uygun denetim kanýtý elde etmiþ olan denetçi, yanlýþlýklarýn tek baþýna veya toplu olarak önemli olduðu ancak finansal tablolarda yaygýn olmadýðý sonucuna varýrsa veya
(b) Görüþüne dayanak teþkil edecek yeterli ve uygun denetim kanýtý elde edememekle birlikte denetçi, -varsa- tespit edilmemiþ yanlýþlýklarýn finansal tablolar üzerindeki muhtemel etkilerinin önemli olabileceði ancak yaygýn olmayabileceði sonucuna varýrsa.
Hala çözemedi...
6 AYLIK TABLO: ARA DÖNEM.... anlamý yok...
SINIRLI BAÐIMSIZ DENETÝM dir...
12 AYLIK TABLOLARI DENETÝM: BAÐIMSIZ DENETÝM DÝR...
CAHÝL bunu çözse o kadar þeyi boþuna yapýþtýrmaz...
2- Sermaye Piyasasýnda Baðýmsýz Denetime Tabi Ýþletmeler
13/1/2011 tarihli ve 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanununun 397 nci maddesinin dördüncü fýkrasý uyarýnca Bakanlar Kurulu Kararý ile belirlenen iþletmeler ve yatýrým fonlarý ile konut ve varlýk finansmaný fonlarý yýllýk finansal raporlarýný baðýmsýz denetime tabi tutmak zorundadýrlar.
Aþaðýdaki iþletmelerin, Kurul tarafýndan yayýmlanan finansal raporlama standartlarýna iliþkin düzenlemelerdeki özel hükümler saklý kalmak kaydýyla, altý aylýk ara dönem finansal tablolarý inceleme (sýnýrlý baðýmsýz denetim) kapsamýndadýr.
OKU ama ANLAYARAK ÖZÜMLEYEREK OKU...
ARA DÖNEMÝ: YILLIK RAPOR gibi kimse KABUL ETMEZ ..... cancaðýzým...
buralarda kendi kendini BÝLGÝLÝ gösterip REZÝL olursun...
sorunun ne mi yazýlaný okuyup algýlayamamak...
bari yapýþtýrdýklarýnýn KANUN nezninde ne getireceðini ÖZÜMLE....
Yav kardesim denetci gorus bildirmis mi bildirmemis mi??? Gorusten kacinarak olumsuz gorus bildirmis mi bildirmemis mi??
Hani olumluydu hani 3 aylikta gorus bildiriliyordu...
Yav sen ne yanar ne donersin...
Hani bizim denetci olumlu gorus vermisti... Yalancisin...
Bu arada sana ne gk katilirim katilmam...
Sana cinali bey ne anlatti. Biz gaza gelecek yasi gectik doktor...
Sen kendi gk dusun...
Grup olarak kararimizi aliriz ona gore davraniriz. Biz de maalesef oy hakki olan bir hakim ortak var maalesef
Suzde %98 piyasada oldugu icin sizle biz farkliyiz cancagazim...
Iste asil elma ile armut sizle biziz
Bizim piyasa acikligimuz %25 suzin %98
Sizin tahta kapali bizim acik...
Hadi cancagazim kivirma artik l... Yeter basim dondu valla senin kivirmalarindan...
Iyi geceler... Gk ya da seni sevdigim icin katilmayacagim... Yav akil var akil bir olaylara bak hic basmiyor valla
bir varmýþ bir yokmuþ
memsanýn genel kurulu varmýþ
adamýn biri genel kurula gidememiþ
arkadaþýna vekalet göndermiþ
ama malesef vekaleti yanlýþ hazýrladýðýndAN VEKALETÝ kabul edilmemiþ:)
bir varmýþ bir yokmuþ
adamýn biri genel kurulda tüm maddelere hayýr yerine sistemi bilmediðinden evet vermiþ acaba kim?
de get daha doðru düzgün vekalet hazýrlayamýyosun
burda millete akýl fikir veriyosun?
Be adam ayýn 15 de 2015 -2016 yýlý bilançolarýný oylayacan!!!
Þartlý olumlu raporu vermiþ mi? Vermemîþ mi?
Sen ELMA ile ARMUTU karýþtýrmaya devâm et!!!
Ýnþallah katýlmazsýnda senþn burada milleti uyutmak için , milleti kendi çýkarlarýn îçin kullandýðýný yazan olarak beni onaylarsýn!!!
Kaçkez satýp aldýn bu hisseyi yýllardýr der bak biri? Biri çýkar daha aðýr yazar!!!
GK da 2017 yýlý 6 aylýk bilançonun ne önemi var!!! Daha bunu çözememiþ!!!
1 lotum dahi yok diyorsun o halde sana adam olma fýrsatý veriyoruz kzbn forumuna bir daha girme. 1 lotun dahi yoksa gecenin bu saatine kadar ne hikmet için o kýymetli vaktini bu forumumuzda harcarsýn. Sen art niyetlisin. 1 lotun dahi yok ama saat gecenin 02:22 si ve akþam saati ile 10 larda baþladýðýn bu atýþman gecenin 2,30 una kadardýr devam ediyor. 4,5 saattir 1 lotun dahi olmadýðý halde ve ky nin % 100 ü senden rahatsýz olduðu halde o ky ile münakaþa ile geçiriyorsun. Git kendi çöplüðüne tilki misin uþaðý mýsýn ne ayaksan.
uyarýla mý dikkate al...
3 kuruþ için kýlýktan kýlýða girme...
yoksa bir gün öperler adamý...
neydi o eski günler
http://www.hisse.net/forum/archive/i.../t-160230.html
GK katýlma listeleri yaparlardý...
þimdi GK yapmak için VEKALET toplayanlar ve bilerek-isteyerek (????) beceremeyenler... þirket GK çaðrýsý yaptý diye sanýrsam GK la katýlmýyacaklar...
Ne oldu da, yazdýklarýnýzý yuttunuz... 3 hafta öncesine kadar AZLIK HAKKIMIZ diyordunuz...
GK var kimsenin gýký çýkmýyor...
Çünkü gazýnýzý aldýlar... köþelerine çekildiler...
hasson sen daha KEZBAN ý bilmediðin zamanlarda biz KERVAn da yazardýk...
sen dünkü bebesin... geçmiþte ne yazdýðýný büyüdükçe unutanlardansýn...
SÖZ UÇAR YAZI KALIR...
þahin BMW muhabbatlerimizi git bul oku :) :) :)
Bu CEZALARI borsagündem e okursa millet...
haftaiçi ne olur göreceðiz KEZBAN ýn halini...
Sýra BÝST e ... borca batýk bilançon deyip UYARI cezasý yakýndýr !!!
VOLBOR un yazmasý da yakýndýr :) :)
siz kendi kendinizi gazlamaya devam ediniz... birileri sizin üzerinizden malý götürsün...
bakalým bizim þefo yakýndýr kervan ý sattýydým diyip efelenmeye... :) :) aman ha memsa aldýydým deme bunu bak BECEREMEZSÝN :) :)
iduz öpecek dikkat et...
SPK cezasýnda yazan ZARAR miktarlarýný alt alta yazýnca KABALA: 264.4 sende 265 milyon TL ZARAR a uðratmýþlar...
Bu faizsiz fiyat...
GK GK diye buralarda yýrtýndýðýn günleri unutup ayýn 15. de AZLIK HAKKINI kullanýp 2 çift GK da YK na LAF söylemiyeceksin deðil mi...
Sizleri UYUTURLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRR böyle....
sayfanýzý VOLBOR a býrakayým...
gelir siz gazcýlarý aydýnlatýr...
Ya bir insan bu kadar ky dusmani olur mu??
Neymis ptesi bu cezalar okunursa bilmem ne??
Bizde sana kina gondeririz...
Bu arada evet azinlik haklarimiz devam ediyor. Sen niye rahatsiz oluyorsun...
Ya da sikayetlerimiz sonucunda ss ceza aliyor yaptiklari ortaya cikiyor sen niye rahatsiz oluyorsun...
Gk girisiminde bulunduk mahkemeyi kazandik. Suc duyurularimiz oldu, sikayetlerimiz oldu, fesik davamizi actik. Biz adam gibi mucadele ettik.
Ama maalesef hakim ortagin oy haklari serbest birakildi 400 milyona yakin oy haklari var. Piyasada ki 150 milyonu bile toplasak gecemiyoruz. Sen bunu bilmiyor musun eyyy doktor...
Bizim amacimiz blokeler kalkmadan bunu yapmakti. Mahkemeye bir cok gundem maddesinin eklenmesini istedik. Mahkeme digerlerini ret etti sadece 20 nci madde ozel denetci talebimizi kabul etti...
Eger senin gibi adamlar olmasaydi da biz ky olarak keske 2 sene once bir araya gelebilseydik.
Simdi bir araya geldik mucadele ediyoruz. Bunlardan da sonuc elde ediyoruz. Simdi senin gibi adamlar bu sonuclardan rahatsiz... Tahta kapansin, fiyat dussun istiyorlar...
Kusura bakma grupta olan olmayan cok arkadasimizla gorusuyoruz... Hakkimiz icin mucadele ediyoruz. Yoksa senin gibi psikolojisi bozuk kisiler yuzunden gaza gelecek durumlar cok geride kaldi.
Sana tavsiyem tabi becerebilirsen ayni olusumu memsada yapin. Birlik beraberlik icinde hakkinizi arayin...
Ama sana yaziklar olsun ki yok ptesi kezbanin halini gorecegiz morecegiz... Ky zarar ettikce sen sevinen birisisin... Ben amacini biliyorum da neyse...
Memsa da tahtayi kapattirdin... Butun ky senin yuzunden zararda....
Ne diyeyim Allah seni bildigi gibi yapsin.
Gk icinde karari biz veririz hele seni hic mi hic ilgilendirmez...sen yapilan her mucadele de patronlarin yaninda ol... Hisse fiyati dustugunde sevin, ky ye firsatci de... Bu alemde dinleyecegimiz hatta dinlemeyecegimiz tek adamsin...
Sen kendi derdine yan...
SÖZ UÇAR YAZI kalýr demiþken...
http://www.hisse.net/forum/archive/i...60230-p-6.html
okursanýz... FAÝZ HESABI SONUCUNU:
4,663584017/7=0,6662 bu 17.02.2016 tarihinde ki yaklaþýk faizdir (trilbor deðiþkendir biz sabit aldýðýmýzdan)
ana parayla faizi toplayýn
0,96+0,6662=1,6262 çýkar
bunu haftalýk trilborlara 2 sene de ki bütün günlerine göre uyarlarsanýz SPK'nýn fiyatýnýn çýktýðýný görürsünüz...
Sayýn yurdum oldu mu þimdi???
zannedersem bileþik faizi anladýðýmý anlamýþsýnýzdýr...
Tebliðde haftalýk trilborun yüzde 30 fazlasini günlük olarak hesaplayacaksýn diyor...
demiþsin yýllar önce...
bari SAYIN YURDUM dan ÖZÜR DÝLE....
tb2013 bile sana toplam 1,2 TL olur dediði halde...
sanýrým tb2013 GK katýlacaktýr... Nede olsa 1 MÝLYONCU ... Onu okuruz GK tutanaðýnda...
Yeni rumzu ne ola....
Bizim soyleyeceklerimiz o gk da soylenir sen merak etme cancagazim. Hayirdir tasasi niye sana dustu...
Vay vay vay...
Masallah doktor... Kervana calistigin kadar memsaya calissaydin... Su anda tahtan kapali olmazdi.. Her kademe cikisinda yerinde duramiyorsun...
Memsa nin fiyati kervani gectiginde sahin, bmw yi gecti deyip burada reklam yapiyordun.
Simdi ne oldu. Borsayi bu kadar biliyorsun da tahtan kapali, 2 milyon kusur hissen var ve daha neler olacak belli degil...
Ama kervan tu kaka de mi??? Komiksin komik...
MÝLLETÝ uyutma...
SPK ya yaz... Var mý aldýðýn cevap... BLOKELERÝ çözdünüz mü diye...
DANIÞTAY davasý THE AND olmadan çözer mi ? senin çok sevdiðin þirketin bunu KAP haberi yaptý diye SAZAN gibi kanýp milleti kandýrma...
SPK dan aldýðýn cevap varsa millet okusun AYDINLANSIN...
Sen AZLIK HAKKIN için minumum 33 MÝLYON LOTU 149 göremi hesaplattýn 588 milyona göre mi..
588 milyon hisseye göre...
ZT KAP hisseleri VÝRMAN etti, Sattý diye bir açýklama okudun mu??? yok...
149 dan maksimum 40 milyonu çýkart... zaten ezelerdi.. BLOKENÝN çözülmesine bile gerek yok...
Senin amacýn ÞANINLA 2 çift söz söylemek için GK da bulunmak TUTANAÐA o söylediklerini geçirtmektir...
Hala UYUTUYORSUN milleti...
SPK BLOKEYÝ çözer mi... vay yavrum vay dava bitmeden...
MEMSA yý kapattýrdýn diyor... Hala ....
Bizim patron týfýlýn aðzýyla konuþuyor... Ne çok seversin bu patronlarý... Bir KAP haberi yapýnca inanýp SAZAN gibi atlarsýn...
Yahu CAHÝL olma...
Þirketi ben deðil YK yönetir... BAÐIMSIZ DENETÇÝ firmöamýzý YÜCE TÜRK ADALETÝ belirlesin dedik... Belirledi..
Biz de bekliyoruz....
Sen hala YK nun BAÐIMSIZ DENETÝMDEN geçmemiþ raporlarý KAP da yayýnlama ZORUNLULUÐU olduðunu bilmediðin için boþ boþ yazýyorsun...
AÇ MEVZUAT oku biraz... YK nun isteðiyle kapalýyýz...
KEMÝK MEMSACILAR çok týrtýklamaya baþlamýþtý MEMSA yý... ELLEÞMESÝN hisselerime dedi TIFIL... ÇÖZEMEZSÝN.... KAPASÝÞTE yok...
Elinde SPK dan alýnmýþ..
BLOKELERÝ çözdük RESMÝ yazýsý olan varsa yapýþtýrsýn???
yoksa þirketin KAP haberi yaparak sizleri uyutmasýna neden olanlarýn kimlere hizmet ettiðini yýllardýr yazdýk durduk...
o kadar dedi VOLBOR... elinizde gümletecekler ama...
Adam yazýnca... Neler yazýyodunuz....
yatacak yerin yok vesselam...
GK çýkýp SPK nýn cezasýndan sonra yüzlerine 2 çift LAF söylemiyeceksen...
UYUTMA MÝLLETÝ....
Ha ha ha...
Bizim elimiz de mi gumletecekler...
Yoksa senin elindeki 2 milyon lotu mu gumlettiler...
Allahim... Hayirdir sýkýstin galiba... Sanane sayin volbor'dan... En azindan ara ara geliyor... Gorusunu soyluyor. Ne kadar anlasamasakta, ne kadar onun soylediklerine katilnasamda ayni seyleri soyluyor...
Carpitma, kivirma yapmiyor... Baskasindan destek arama her soyledigini curutuyoruz.
Birde bana ne memsadan bir hissem bile yok. Senin patronun kim onu bile bilmem...git memsanla ugras paranin pesine dus. Sana ne bizim gruptan...yaptiklarimizdan ya da yapacaklarimizdan...
SAKÝN ÞAMPÝYON konumuz KEZBAN yenge... Sen topikleri karýþtýrma bak üstte yazýyor
Size VOLBOR anlatýr yengeyi...
Bende sabýrsýzlýkla bekliyorum...
VOLBOR u....
Devletimiz kurumlarýnýn kanunlara kestiði cezalar ve aldýðý tedbirlere raðmen üstelik kanunlar ilgili kiþiler için baðlayýcý olmasýna raðmen gümletecek derken elinde bir kanýt olmadan yazýyor tilkinin dili olarak yorumlarýný adeta kanunlara meydan okuma olarak þiddetlendiriyorsun.