19 nisan günü; uefa açıklayacak gs ile ilgili kararını..
Printable View
fenerbahce men aldıgında tspor gitmişti ... tspor tavan tavan gitmişti yanlıs mı hatırlıyorum
bence gsray transfer yasagı alır... gsray avrupa da fransız lobisi destekliyor men zor
ben Galatasaraylıyım aslında ama fikir yürütmek zor bence. borcu çok ödemeler yapılmıyor vs diye yazılıyor ama. mesela twiterda birisi yazmış ne kadar itibar edilir bilmiyorum. hiçbir fikrim yok. ancak Gs bir miktar çıktı şampiyonluk mu fiyatlıyor ya da düşüşe pay mı ayırıyor göreceğiz.
Mazhar Yasin
â€
@MazharYT
24 Mar
Daha fazla
2 kulis bilgisi:
1- Galatasaray UEFA'dan kesin olarak ceza alacak. Muhtemelen 2 yıl ama ilk yılı kesin men, ikincisi şartlı men.
2- Trabzonspor'da eski bakanlardan Faruk N. Özak'ın ismi başkanlık için geçiyor. Fakat Sayın Özak, tek liste ile girmedikçe başkanlığı düşünmüyor.
21 yanıt 3 retweet 14 beğenme
Yanıtla 21 Retweetle 3 Beğen 14 Direkt mesaj
http://www.star.com.tr/spor/ahmet-ca...haber-1327285/ ahmet çakar gerçi 2. yada şampiyonu fenerbahçe yapmış :) neye göre anlamadım. beşiktaş nerede ?
benim de tahminim o yönde, ama transfer yasağı gelebilir diye bu sene yüklü transfer yaptılar, 30 milyon açık vereceğiz diye söz verip 100 milyon açık verdiler..en iyi ihtimal trasfer yasağı olur..ertelenen cezası vardı birde bir yıl men bununla alakası yok sanırım ama oda etkili olabilir kanısındayım..
borsacılar her haberi takip ediyorlar!! bunu ahmet çakar dahil cümle alem biliyor!! ahmet çakar bilinçli olarak manüplasyon yapıyor olabilir mi?? belki de elinde yüklü beşiktaş hissesi var; biz satıp kaçalım diye öyle diyor?? belki de birisi onu böyle konuşturuyor?
sonuç : fino köpeği iyi geçirdi bize iyii.. putperest p.ç
Olacağımıza incir ağacı diktiler halen ucuz diye alan erkek var mı
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,62 oldu vay anasını...
Eger Gs avrupadan men edilirse bir tavan cekmesi icin büypk sebep olur
Gesendet von iPhone mit hisse.net
cixi diye bir karaktersiz vardı burada ortalarda görünmüyor dimi, görevi bitti tabi..adam burada her gazlama yazdığında ele verdiler hisseyi. o zaman da demiştim bu adama dikkat edin diye. Arkadaş 4.90 lardan beri sürekli gazladı hisseyi.Kim milletin hakkıyla oynadıysa daha beterini yaşasın İnşallah..Elimde hisse yok şu an en son 4.10 lar dan alıp 4.3x lardan çıkmıştım o ve bir kaç şüphelendiğim karaktersiz sayfada yazmaya başladığında çıktım ve bir daha girmedim. Yanılmamaışım.
Haberc yok haliyle hisse salindikca salınıyor şuursuzca bu bilançoda gelirin daha da arttigini göreceğiz belki kar bile yazabilir psikolojik olarak önemli
Hisseyi etkileyecek iki olay şampiyonluk ve qatar airways ya da Qnb banka anlaşması
2.883 milyar borcu olan GS hissene bak bi de bizim çapsız bjk bak KEY'in 3 kuruşuna göz diken yamyamlarla dolmuş burası
Destek kuvvetlimi kademeler nasıl
Tek kelimeyle rezalet.. Bunları Allah'a havale ediyorum. İnşallah benden çaldıkları paralar boğazlarına dokunur orda kalır inmez aşağı. 1 yıldan fazladır bu hissedeyim, bir kağıt sürekli mi düşer.. Amaçları ne anlamadım.. Şampiyonlar ligini, kazanılan gelirleri, transfer kazançlarını yok saydılar hiçbirini fiyatlamadılar. Sonuç ne!! Param pul oldu, her gün ödediğim kredi faizi ve temerrüt faizi de cabası. Tüm anaparayı kaybetmeye ramak kaldı.. Allah'ınızdan bulun.. Hakkımı helal etmiyorum..
Ananın am.......kadar yolun var nereye düşersen düş o.çocukları bu kağıdı buraya kim indiriyorsa anasını çümle alem ......sin
Daha önce yazmıştım.Tahta yapıcımız çok cömert:halay:herkeşe çay aman hisse benden diyo:) YTD
Ikıncı ciftlikbank vakası 2017 08.09 da dolar 3.40 bjk 4.70 o zamanda 10 bin dolarını 34 bin lirasını bozup bjk alan adam 7.234 lot çarpı 3.70 26.765 lirası var 8 ayda zaman kaybı alternatif kayıplar birde usd 4 lira oradaki kayıp güzel batırmışlar milleti
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana 4 ay birde 3 bin lira soktu birde dolar yükseldi oradan dolar alsaydık oradan da kayıp gelde bundan sonra borsaya 1 lira yatir
Bassınlar bakalım .. burdayız.. bir yere gittiğimiz yok...
iki sene önce bu formasını taşımaktan utanacak hale geldiğim kağıt parçasının dışında herhangi bir hisseye yatırım yapsaydım şu an mutlaka kardaydım. En azından böylesi dehşet verici bir zararım olmazdı. İçim yanıyor ya.. Doğrudan başkana hitaben yazdım gönderdim. Okudu mu bilmiyorum. Belki de hiç ettiler. Ama olsun... Burada havanda su döveceğimize bir şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum. Yazık ya insanlar hem sağlıklarını hem paralarını kaybediyorlar hiç sebeb yokken. Bu saatten sonra şampiyon dahi olsa hangi ara 5lere çıkaracan. Ha çıkarsan ne olacak yine zarar yine zarar..
City sattı bitirdi garanti satıo ellerindeki 20 milyon lot alıcı gelirse bu adamlardan kurtarır kağıdı oda 80 milyona yakın para
Allah belalarını versin. Zehir zıkkım olsun. Hakkımı helal etmiyorum. İki elim yakalarında. Spk, bimer, cimer nere varsa hepsine şikayet ettim. Lanet olsun bunlara. Yıllardır bize cektirdiklerine. Başkana da yazıklar olsun. Eli yatırımcısınin cebinde olan pislik spek in yaptıklarını GÖRMÜYOR MU?. İligimizi kuruttunuz Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda kar açıklasa ne yazar yine bahane bulup kar az çıktı derler yine aşağıya basarlar
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım bilanço ayın 11.inde.Hafta sonu maç var..gerisini düşünün..YTD
4.20 lerdeydi almayın bu hisseyi dedim halen alan saf key'ler var onlar aldikca bunlar bize santim santim itelemeye devam edeceko santim santim bize giren fazla bir zaman değil yeni alanlarında kapısını çalacak
Pardon filmini hatırlattın bana :)
4200 lot var bende 479 maliyet. tek lot daha almam. ihtiyacım yok. başka kağıt alıyorum oradan çıkarırım. yani zaman kaybı olacak ne diyeyim. zararına versem 1 hafta sonra çıkmayacağı ne malum? kredili girmek tüm parayla girmek çok sıkıntı yaratır umarım azdır bu şekil girenler. stop lost yapmadık işte. 440 larda versem diye çok düşündüm ama kısmet..
Değerli Kaderdaşlar... O zaman, muhtemel ki şampiyonluk tamamen hayal olduğunda 2,xx ler çok uzak değil diyebilir miyiz?
BİST in en karaktersiz ve kötü yönetilen borsa hissesine devam eden var mı? bedelli ne zaman yapacaklar merakla bekliyorum. beşiktaşın şampiyonluk şansı yüzde 5 bile değil ama olsalar da 5 i göstermezler. çünkü hisse fikret başkanın bildiği 3-5 uyanığın elinde meze olmuş.
Herkese geçmiş olsun,zararda olan kardeşlerim elbet bugünlerde geçer..Burada insanlar üzülürken bazılarının adete sevinç naraları atması maalesef her topikte var..YTD
Abi deli gibi aciga satis yapiyo iyi aile cocuklari, yalniz benim anlamadigim alici kim...is yatirim ve citi ise kendi kendileri zaten, bir cepten oteki cebe misali...birileri takas atabilirmi lutfen?
Fiko dan katar'a gitti diye sponsor haberi beklerken o gitti Beko dolap yaptı diye resim attı instegrandan bjkbye hayırlı olsun dedi ya la