Pazartesi yatay kapatırsa demekki dönüş başlamış diyebiliriz... onumuzdeki hafta 1.60 üstü kapanışlar ise 2 yi getirebilir...vade 2 ya da 3 hafta..endekste 110 bin ustu kaldikca tabi...asla y.t.d..
Printable View
Pazartesi yatay kapatırsa demekki dönüş başlamış diyebiliriz... onumuzdeki hafta 1.60 üstü kapanışlar ise 2 yi getirebilir...vade 2 ya da 3 hafta..endekste 110 bin ustu kaldikca tabi...asla y.t.d..
Öncelikle galipin 1, 70 ten ky ya kakaladığı 7-8 milyon lotu daha yukardan geri alır mı? bunu bir düşünün. 1, 50 den verdiği malı söylemiyorum çünkü o ufak miktarda. Şu an onun tek düşündüğü elindekileri iyi bir fiyattan bitirmek. Bakın cuma günü % 6-7 yukarı çekip hop aşağı yapınca 650000 lot daha satabildi. Aslında artık 1, 50 den pek alıcı bulamıyor. Onun için birşeyler denicektir. Aşağısı konusunda birşey diyemiyorum ama yukarıda en fazla 1, 70 ler gözüküyor o da kısa bir zaman diliminde yani anlık olur. Bu satten sonra alanlar aşağıya ve yukarıya bakıp hesabını iyi yapıp ona göre risk alsınlar. Ytd
2.40 lardan bir anda satışla 1.50 oldu...tipki 0.8 lerden bir anda gelmesi gibi...1.50 den tepki geldi..bakalim kalabilecekmi...defter değeri 2.80 ler...beklentili bir hisse...saglam ve sert düzeltme yaptılar...galip olayı ise zaman zaman yükseltmiş ve mal vermiş sonra tekrar almış...isi bu...yani elindekini tüm satacak diye kural yok..şirket onunda degil...dolayisiyla artık beklentiye bakılmalı..bilanco ya da cezanin bitmesi...buralarda yataya bağlayıp teknik düzeltme yapabilir...sonrasi malum...kismet...Allah yardımcımız olsun...Aminnn...y.t..d..
Görüldüğü gibi brüt takas korkusu ile sakin seyrediyor. Demekki kalan malı 1, 50 üzerinde vermeyi düşünüyor. Bu hafta 1, 47-1, 55 arasında gecirme ihtimali yüksek. Gelecek hafta veya sonraki hafta daha hareketli olur. Şimdilik bence yeşil gayrimenkul ile meşgul. Ytd
Yanılmışım kalan malı bugün vermeye niyetli sanırım. Ytd
Galip operasyonu bitirdiği an kağıdın pili bitmiş demektir kağıt ky ye devredilmiş durumda ve hâlâ bu kağıttan medet umanlar var umarım ben yanılırım operasyonu büyütür
Kesinlikle şahsi yorumdur
BU tahtada her şey mümkün. Az önce 1.48 di 1.40 a alış yazayım belki verir dedim. Bırakın 40 ı 37 e gelmiş. Daha dip olmamış bu kağıt. Eğer maliyet düşürme yapacak arkadaşlar var ise öneri niteliğinde biraz daha bekleyip iyi yerden alabilir. Şahsi kanaatimdir.
İnşallah bugün malı bitirmeden brüt takas gelirde daha fazla kişinin canını yakmaz.ytd
Yine yaptı zalımlığını hapse girdiğinde yaptıklarını bol bol düşünür artık. Bu kadar ah alıp da kazanılan paradan Hayır gelmez bunu orda öğrenecek merak etmesin.
adam hepsini çakmaya hazır da alıcı yok, düşüremiyor hızlı hızlı
Sent from my iPad using hisse.net
Adamlar sistemli satıyor,2,50 de veriyor hemen 2,40 a çekiyor orada veriyor 10 kademe çekiyor böyle böyle 1,50 ye kadar sistemli satış,alanlar 3-5 kademe kazanayım derken hisse 5 kademe düşünce satmak istemiyor sonra dahada düşüyor böyle böyle birçok ky hisseye girmiş oluyor,şimdi 1,40-1,50 arası verdiğini almak istemediği için yukarı yapmıyor çünkü birkaç kademe kârı gören hisseden kaçacak onlarda biliyor,ky satarsa toplayıp yenide yukarı yapabilir
Gerçek olan şu ki bundan sonra bu hissede kazanmak deveye hendek atlatmak gibi bişey
Tabi istediği hisseyi satamadıysa mecbur yukarı yapar,istediği hisseyi sattıysa kalanını bulduğu yerden okutur
Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın elimde tek lot yok iş olsun diye yazdım
Biraz geç uyandım ama 1, 49 dan aldığım malı sabah 1, 48 den vererek galipin zulmünden kurtuldum. Şimdi 1, 20 yi bekleyeceğim ordan 1, 45-50 ye bir tepkisi olur herhalde. Kalan arkadaşlar hep diyorum Nisan a kadar zararlarını kurtaracaklardır. Galip ikinci bir şansı geçte olsa verecektir. Tabi bu arada endeks de gumlemez inşallah. Herkese bol sabırlı günler. Ytd
Gzl yorum olmuş. Aynen dediğiniz gibi ençok malı 1, 70 ten verdiler. Sonra 1, 61 de saatlerce bekleterek sonra 1, 50 de aynı taktikle yedirdiler. Şimdi de 1, 40 tan devam ediyorlar. Yarın de 1, 30 dan sonraki gün 1, 20 den. İşte bence orası alım için uygun olur. Haftaya çarşamba brüt takas tehlikesi kalkarsa 1, 50 ye kadar tepki yükselişi olabilir. Sonrası derseniz yine yavaş yavaş düşer. Ne zaman galip gelirse tekrar 3 lere kadar gidebilir. Ytd
Oo Terazi kardeş seni buralarda görmek ne güzel. Şöyle bir bakayım mrgyo'da neler oluyor dedim yalnız dikkat et bu vangd benzemez çarparlar adamı :)
Tabi bu aralarda tutturabilene 3-5 kademe al sat şansı verebilir yukarda verdiği malı toplarsa elindekileri satmak için asansör yapabilir ama nerelerde yapar tabi bilinmez,1,40-1,50 arası malı kimin aldığına bağlı tebrik etmek gerek tek kademe zararla iyi kurtarmışsınız şuan 9 kademe alttan alma şansınız var tabi sizin dediğiniz gibi daha aşağısı olurmu bilinmez bu tahtada her sey olabilir bir noktada bende girmek istiyorum ama martıya girdik o lanette yerinde
Bol kazançlar
Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın
Biliyorum kardeş burda adam mal çakıyor. Orda topluyorken girdiydik. Bak bugün 1, 39-40 tan gelene geçene veriyor. Akşam kapanışa doğru bir miktar yükseliş olabilir yarın düşürürken daha iyi satmak için. Ama şuan götürüsü getirisinden fazla bulaşmam. Satarken galip çok acımasız olur. Uzak durmak gerekir bunu benden iyi kimse bilemez çok paramı yedi pzvng. Ytd
Geçen 3 ay önceside buralardan dönmüş...aksama toplamazsa 1.20 lere hazır olalim...sabreden kazanıyor...dirket batmazsa....y.t.d...
Ben sattım arkadaş belki biraz yükseltir. Bazen bana danışan bir abim aradı ya adama acıdım. Koca adam hüngür hüngür ağladı. 2, 20 lerden almış ne olacak diyor ne diyeyim işin zor abi o rakamları uzun süre görmez dedim. Teselli de edemedim yalan söyleyemezdim. Valla içim çok acıdı kim bilir daha neler neler var. Ben de acımasız bu borsa dünyasından biran önce çıkmam lazım diye düşündüm. Allah kalanları bu zalimin elinden kayıpsız kurtarsın inşallah. Ytd
beklemekteyim ne olacak zarara soktu ama vermem malı kaç olursa olsun aşağıya illaki yukarı alacak alırsa 15 Ocak 2018 bakalım kaç gün sürecek işkence.
Geçmiş olsun Allah sabır versin herkese brüt takasta artık kesinleşti. Yapacak bir şey yok arkadaşlar bi 2-3 ay bekleyeceksiniz artık. Ytd
Görünen o ki 39-48 arası gel gel yapmış yeterince malı satmış
Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın
malum çocuklar amacına ulaştı, taban olur artık. spk da zaten buraya kadar çanak tuttu
Sent from my iPad using hisse.net
gö... girmiş şemsiye sen hedeften bahsediyon verdiler millete dönüş 0,90 krş şahsimce bakalım ne olacak... milletin ne işi bu tür tahtalarda anlamak mümkün değil metro yaptı geri basssssssıyor bu kadar basit...........
Devre kesici geldi.
% 14 ü geçince akıllarına geldi hele şükür. Ben zarardan kar yaptığıma sevinmiyorum bunca garibanın bir vatan haini tarafından gaspedildiğine üzülüyorum. Gerçekten içim cız ediyor. Yazık günah. Ytd
Adamlar elindeki malı bitirdikten sonra gelse neye yarar
Tabi gelirse ama bence gelmez gibi seansın bitmesine çok var bu kadar erken tabana yaklaşması neye işaret acaba çözemedim,ya kimse hisseden kaçmasın diye hızlı verdi yada tekrar toplama rakamlarına geldi bakalım nolacak almadım ama izliyorum
Kötü oldu...kismet buymuş...bakalim sirketin sermayesi daha nekadar azalacak....kumar olmus burasi...y.t.d....
Allah sabır versin hepinize, bu galip her piclik var bunda.
Amaçsız dusuyor...sadece birileri batırmak istedi..sirket batmadıysa tabi.. y.t.d..
Forum kalabalıkmı cepten görünmüyor
Bu başlığı şu anda 71 kişi okumaktadır. (12 üye ve 59 ziyaretçi)
30 kuruşluk kağıdı 2 lira üstünde alıp hala kar etmeyi düşünenlere allah sabır versin.
0,32-0,35 lerde batık diye almayanlar nasıl olursa 2 lira üstünde bu kağıdı alır.
destek olur mu bilmem ama 1,04 ve boşluktaki 0,80-0,87 aralığı göz önünde bulundurulmalı...
https://i.hizliresim.com/dOWAJp.gif
Mal bugün biter bitmesine de yarın brüt takasa alınacağı için yine tepki yükselişi olmaz. Alanlar acaba neyi hesap ediyordur.ytd
hocam yalnış anlamayın ama devre kesicinin ne olduğunu nasıl işlediğini bile bilmeden böyle bir kağıda kimin aklı ile girdiniz
zararınız az ise biran önce kendinizi kurtarmaya bakın ha eylenmelik ufak rakamlarla giriyorsanız galip ağa iyi bir öğretmendir..