Oo Terazi kardeş seni buralarda görmek ne güzel. Şöyle bir bakayım mrgyo'da neler oluyor dedim yalnız dikkat et bu vangd benzemez çarparlar adamı![]()
Oo Terazi kardeş seni buralarda görmek ne güzel. Şöyle bir bakayım mrgyo'da neler oluyor dedim yalnız dikkat et bu vangd benzemez çarparlar adamı![]()
Tabi bu aralarda tutturabilene 3-5 kademe al sat şansı verebilir yukarda verdiği malı toplarsa elindekileri satmak için asansör yapabilir ama nerelerde yapar tabi bilinmez,1,40-1,50 arası malı kimin aldığına bağlı tebrik etmek gerek tek kademe zararla iyi kurtarmışsınız şuan 9 kademe alttan alma şansınız var tabi sizin dediğiniz gibi daha aşağısı olurmu bilinmez bu tahtada her sey olabilir bir noktada bende girmek istiyorum ama martıya girdik o lanette yerinde
Bol kazançlar
Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın
Biliyorum kardeş burda adam mal çakıyor. Orda topluyorken girdiydik. Bak bugün 1, 39-40 tan gelene geçene veriyor. Akşam kapanışa doğru bir miktar yükseliş olabilir yarın düşürürken daha iyi satmak için. Ama şuan götürüsü getirisinden fazla bulaşmam. Satarken galip çok acımasız olur. Uzak durmak gerekir bunu benden iyi kimse bilemez çok paramı yedi pzvng. Ytd
Geçen 3 ay önceside buralardan dönmüş...aksama toplamazsa 1.20 lere hazır olalim...sabreden kazanıyor...dirket batmazsa....y.t.d...
Ben sattım arkadaş belki biraz yükseltir. Bazen bana danışan bir abim aradı ya adama acıdım. Koca adam hüngür hüngür ağladı. 2, 20 lerden almış ne olacak diyor ne diyeyim işin zor abi o rakamları uzun süre görmez dedim. Teselli de edemedim yalan söyleyemezdim. Valla içim çok acıdı kim bilir daha neler neler var. Ben de acımasız bu borsa dünyasından biran önce çıkmam lazım diye düşündüm. Allah kalanları bu zalimin elinden kayıpsız kurtarsın inşallah. Ytd
beklemekteyim ne olacak zarara soktu ama vermem malı kaç olursa olsun aşağıya illaki yukarı alacak alırsa 15 Ocak 2018 bakalım kaç gün sürecek işkence.
Geçmiş olsun Allah sabır versin herkese brüt takasta artık kesinleşti. Yapacak bir şey yok arkadaşlar bi 2-3 ay bekleyeceksiniz artık. Ytd
Yer İmleri