Sana inanip 5-6 tl den zararina birckk adam satis yapmistir
1 tl diyordun ya
Bu adamlarin zararlarini karsilayacak misin?
Printable View
Sana inanip 5-6 tl den zararina birckk adam satis yapmistir
1 tl diyordun ya
Bu adamlarin zararlarini karsilayacak misin?
İş 9,07 ortalama ile almış.. Allah Allah çok enteresan ve kapanış 7,45...
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar yeniden 9 kısa vade de mümkün mü ?
Gün sonu takas bumu
Spk mevzuatina uygun olmayan hic bir islemimiz yok kardesim. Forum kurallarina gore hareket ediyoruz.
Şeffafiz insanlari manipule etmiyoruz.
Korkutup sattirmiyoruz. Maliniza sahip cikin diyoruz.
Sen ise bilmem kac kisiye manipule yoluyla sattirdin. Ah aldin cok cekersin. Gecmis yorumlarini dokerim onune!
Chef kardesim ne demistim ilk kirmizida gelir!
Arkadaşlar gidişat sizce ne gözüküyor. , açığa satış mı düşüşe neden oldu ? 9 lu rakamlar tuzak mıydı ?
Takastan hicbisey anlamadim
Zaten buralarda bi dolap donuyor
Ben kendi kafamdaki rakami gormeden satmayacagim
Bugun disardaydim
Valla 7 lerden sahsen almak isterdim
Ama burada bu tahtada nasil bi dolap donuyor anlamadim
Su takasi borsa hayatimda ilk kez gordum
Iki goze gelince; 5-6-7 den sattirdigi adamlarin zararlarini banka hesabina gondermedikce soyledikleri sinek viziltisindan oteye gecmeyecek benim icin.
Ya da o insanlardan bi ozur dileyecek
Arkadaşlar en yüksek maliyetli ben miyim ? 9 ve üzeri var mı ?
Yav takas yok mu😳
Bence kısır cekismeleri bir kenara birakip.teknik ve temel analizle fikir alisverisi yapmak gerekli.takastaki durumu aciklayabilecek bir babayigit cikmadi.oyle yatirimdan satip isyatirimdan aliyor demekte bana mantikli gelmiyor sn.kirve.sebebi isyatirimdan alan adam o kadar parayı o maliyete neden baglasin.acik kapama olabilirmi dostlar.asagidan yaptigi acigi yukardan kapattirmis olabilirmi.bunu takaslardan gorebiliyormusunu sn.ikigozum.simdiden tesekkurler.y.t.d.
Valla ne diyecegimizi sasirdik.
Fikir soruyorsunuz. Kendi dusuncemizi paylasiyoruz beyin firtinasi yapicagimiza yaptigimiz yorum baska yerlere cekiliyor.
6 dan baslayip 12 ye goturen dalga
Yatirim satisi is alisiydi.
12 den 6 ya getirende is satisiydi
Yeni dalgada boyle baslayinca boyle bir yorumda bulunduk hatami ettik bilemedim.
dostum kusura bakma merakımdan soruyorum.
bu hisse sende varmı.
bende vardı kafama yatmadı kol baçak kestim çıktım.yorumları sadece okuyorum
niye kafana yatmadı dersen ..GÜVEN ..meselesi.+ bazı konular (ilişkili taraf işlemleri )
2017/9 aylık bilancoda hata oldugunun düşünüyorum ( net kar ve hasılat degerleri )
bunu şirkete 10 kez sordum doğru veya yanliş adam yerine koyup cevap bile vermediler.
BİMERE yazdım 13 de cevap bekliyorum.( 15 gün içinde cevap vermeleri gerekiyor )
bimer den de mantıklı bir cevap gelmezse o zaman
benim icin DOLARA da başka secenek kalmıyor.:notr:
sn AVUKAT Tanımam bilmem bu zatları,sataşma benden başlamadı. Sadece bu hissede yaratılan yüksek temettü konusunda uyarıda bulundum bu güne gelindi.
Bu hissede 7-8-9-10 tl (hatta 56 tl diyende oldu)nakit temettü beklentisi yaratmak suçtur ve ben bu arkadaşları kibarca uyardım.
YTD
Zeytin dali degilde nedir?
Su gereksiz atismalarin sizlere verdigi rahatsizligin farkidayim.. her ne kadar kendimi tutsamda cevap vermesemde tehditvari konuslara girdimi dayanamiyorum. Beni bir kez daha sacma sapan sebeplerle tehdit ederse vitesi boşa atarım!
https://i.hizliresim.com/mJDdGy.png
Bu gibi hisselerde her ne kadar tekniği yönlendirebilselerde durum yukarıdaki gibidir.
Macd günlükte cımbız formasyonu yapmış.(cımbız benzetmedir-bilenler vardır)
YTD
Aynı filmi yine mi çevircekler?iş bankası dönüp 1-2lira maliyetinin altında satacak mı?
5 milyon lot böyle mi satılacak....
Akıllara zarar çılgınca hareketler 9,55 >>7,16>>7,45
Günaydın arkadaşlar , çok kötü yakalandım maliyetim 9 ve bir aylık bir zaman var maalesef para konusunda , var mı öngörüsü olan
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc49accfc2.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e73d393c6.jpg
Tahta alçalan üçgen içinde hareket ediyor her yükseliş bir önceki yaptığı tepe'nin altında olacak cuma kapanışta ben de aldım iş yatırımın maliyeti yukarıda olduğu için ama pazartesi açılışta veririm artık bu tahta düşüş trendinde olacak alçalan üçgen hayra alamet değildir sakın pd/dd fk vs den bahsetmeyin günlük haftalık aylık takas yanıltıcı olabilir bakın flap beyaza nasıl gidiyor bu tahta teknik olarak satta dikat edin ben de olduğu halde olumsuz konuştum hiçkimseye yanıltmak istemem 6.90-7.15 gap var orayı el mecbur dolduracak kurtuluşu yok 2-3 hafta yukarıdan alanların satmasına beklerler yine yukarı hareket ama cuma yaptığı tepe olmaz artık üstelik hacim de yüksekti bu cümlelerim sadece beni bağlar kimseyi etkilemek amacım değil uyanık olun
Msgyo altında örnek olsun diye hissenin ismini sakladım alçalan üçgende her tepe bir öncekinin altında ben buna benzer olacağını düşünüyorum
Not:
Cuma karanlık odada teknik bakmadan aldım
Hocam pazartesi beklentiniz nedir ?
Sn.mavideniz teknik analiziniz icin tesekkur ederim.gerek grafik gerekse yazdiklariniz mantikla örtüşüyor her ne kadar sizin gibi teknik bilgimiz olmasa bile 690 daki gapi bildigim halde sattigim halde takas benide yaniltti ama bu sefer akilli davranip yuklenmedim.o yuzden asagida olsa yukarıda olsa psikolojik rahat oluyor insan.bizim ky en buyuk hatamizdan biride sanki babamizin hissesi gibi ne var ne yok cebimizde nakiti bagliyoruz ve profosyenel dusunmuyoruz.stoplara riayet diyecegim ama oyle bir dustuki nasil stop olacan firsat bile vermedi.neyse hakkimizda hayirlisi tekrar teşekkür ederim.teknik olarak grafik ve bilgisi olan arkadaslar buradaki ky destek vermelerini rica ediyorum herkese iyi tatiller.y.t.d
Hareketleri sert olan tahtalarda özellikle teknik öngörüler ilk etap da kısa vadeli tutmayabilir yani bu tarz hızlı hareketler bir sonraki gün bi miktar yukarı yapıp tekrar aşağı salabileceği gibi aşağıdan açılıp yukarı da yapabilir bazı tahminler yapılabilir fakat yanıltıcı olmaması önemlidir yukarı aşağı aşağımı yukarı aşağı yukarımı aşağı yukarı aşağımı hareketleri çok sert olan tahtalarda yanılma payı çok yüksektir hızlı traderler bile yanılabilir..
Estağfurullah teknik biraz da yanılgıdır keşke temel analizin teknik analizini yapabilsek o zaman ekranı kapat hedef fiyatta sat teknik analiz bilgim derin değil ama bir kaç hayati bilgiyi kendim öğrendim dersler pahalı ve ders verenlerin samimi olduğuna inanmıyorum yakın zamanda yani 2 ay içinde öyle tahtalardan mal aldım ki en kötüsü %30 yaptı en iyisi %300
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama ben sermayemi %100 arttırdım başarı az sermaye az nasip bu kadar
Hocam çok zarar ettim borsada ve artık burada da zarar etmek istemiyorum.Maliyet 9 a yakın , umarım kısa vadede yukarıları test eder
inşallah Allah gönlünüzce versun
Satış yapan ortak satışlarını bitirdi mi?Satış yapan ortak bu hissede gelecek için önemli biri mi? Bilgisi olan var mı?