Sayfa 273/538 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Bence kısır cekismeleri bir kenara birakip.teknik ve temel analizle fikir alisverisi yapmak gerekli.takastaki durumu aciklayabilecek bir babayigit cikmadi.oyle yatirimdan satip isyatirimdan aliyor demekte bana mantikli gelmiyor sn.kirve.sebebi isyatirimdan alan adam o kadar parayı o maliyete neden baglasin.acik kapama olabilirmi dostlar.asagidan yaptigi acigi yukardan kapattirmis olabilirmi.bunu takaslardan gorebiliyormusunu sn.ikigozum.simdiden tesekkurler.y.t.d.

2.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Bence kısır cekismeleri bir kenara birakip.teknik ve temel analizle fikir alisverisi yapmak gerekli.takastaki durumu aciklayabilecek bir babayigit cikmadi.oyle yatirimdan satip isyatirimdan aliyor demekte bana mantikli gelmiyor sn.kirve.sebebi isyatirimdan alan adam o kadar parayı o maliyete neden baglasin.acik kapama olabilirmi dostlar.asagidan yaptigi acigi yukardan kapattirmis olabilirmi.bunu takaslardan gorebiliyormusunu sn.ikigozum.simdiden tesekkurler.y.t.d.
    Valla ne diyecegimizi sasirdik.
    Fikir soruyorsunuz. Kendi dusuncemizi paylasiyoruz beyin firtinasi yapicagimiza yaptigimiz yorum baska yerlere cekiliyor.
    6 dan baslayip 12 ye goturen dalga
    Yatirim satisi is alisiydi.
    12 den 6 ya getirende is satisiydi
    Yeni dalgada boyle baslayinca boyle bir yorumda bulunduk hatami ettik bilemedim.

Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Uzatmaaa.....
    yaşın olmuş 57 hadi kendine yakışanı yap
    Bu başlığa huzur gerek!
    Yakışanı yapacağıma emin olabilirsin.

Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Bence kısır cekismeleri bir kenara birakip.teknik ve temel analizle fikir alisverisi yapmak gerekli.takastaki durumu aciklayabilecek bir babayigit cikmadi.oyle yatirimdan satip isyatirimdan aliyor demekte bana mantikli gelmiyor sn.kirve.sebebi isyatirimdan alan adam o kadar parayı o maliyete neden baglasin.acik kapama olabilirmi dostlar.asagidan yaptigi acigi yukardan kapattirmis olabilirmi.bunu takaslardan gorebiliyormusunu sn.ikigozum.simdiden tesekkurler.y.t.d.
    sn Arzum Bu sorularınızın cevabını SPK verecektir sadece inceleme talep ediniz.

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Sn.SPK dan inceleme talep edeceğim.

YTD
    dostum kusura bakma merakımdan soruyorum.
    bu hisse sende varmı.

bende vardı kafama yatmadı kol baçak kestim çıktım.yorumları sadece okuyorum
    niye kafana yatmadı dersen ..GÜVEN ..meselesi.+ bazı konular (ilişkili taraf işlemleri )

2017/9 aylık bilancoda hata oldugunun düşünüyorum ( net kar ve hasılat degerleri )
    bunu şirkete 10 kez sordum doğru veya yanliş adam yerine koyup cevap bile vermediler.
    BİMERE yazdım 13 de cevap bekliyorum.( 15 gün içinde cevap vermeleri gerekiyor )
    bimer den de mantıklı bir cevap gelmezse o zaman
    benim icin DOLARA da başka secenek kalmıyor.
    Son düzenleme : kavak63; 25-11-2017 saat: 01:03.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Yakışanı yapacağıma emin olabilirsin.
    Dostlar şu kavgaya bi son verseniz artık. Anlamadığım sığ bir tartışma size ne kazandırıyor. Başka tahtalarda teknik temel konuşulurken sizin burda devamlı atışmanız hoş değil. Barışın gitsin, hadi biriniz zeytin dalını uzatsın artık

Alıntı Originally Posted by ADVOCATE Yazıyı Oku
    Dostlar şu kavgaya bi son verseniz artık. Anlamadığım sığ bir tartışma size ne kazandırıyor. Başka tahtalarda teknik temel konuşulurken sizin burda devamlı atışmanız hoş değil. Barışın gitsin, hadi biriniz zeytin dalını uzatsın artık
    sn AVUKAT Tanımam bilmem bu zatları,sataşma benden başlamadı. Sadece bu hissede yaratılan yüksek temettü konusunda uyarıda bulundum bu güne gelindi.
    Bu hissede 7-8-9-10 tl (hatta 56 tl diyende oldu)nakit temettü beklentisi yaratmak suçtur ve ben bu arkadaşları kibarca uyardım.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Tmm git inceleme iste, dava et naparsan yap...
    Allah aşkına bunca insanı huzursuz etme artık. Ben sıkıldım zira
    Bu sayfada bilgi paylaşımı yapmak istiyoruz ağız dalaşı cahillerin işidir.
     Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Uzatmaaa.....
    yaşın olmuş 57 hadi kendine yakışanı yap
    Bu başlığa huzur gerek!
     Alıntı Originally Posted by ADVOCATE Yazıyı Oku
    Zeytin dali degilde nedir?
    Su gereksiz atismalarin sizlere verdigi rahatsizligin farkidayim.. her ne kadar kendimi tutsamda cevap vermesemde tehditvari konuslara girdimi dayanamiyorum. Beni bir kez daha sacma sapan sebeplerle tehdit ederse vitesi boşa atarım!

Sayfa 273/538 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •