Bolunmeleri hesaplarsak bunun 4-5 katı bir fiyat olur
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bolunmeleri hesaplarsak bunun 4-5 katı bir fiyat olur
hisse seçmek zor iştir uşağum, çünkü karşındaki patronun karakterini, ahlakını bilemezsin, öğrendiğinde de iş işten geçmiştir
Egeen karton Konya erbos uçtu iki günde lanet bir hisse aksma kadar reklamı dönüyor ama en ufak bir şeyde yüzde yedi dusuyor
endekse rağmen çıkamadım ama endeks düşerse iyi düşerim formasyonu, her zamanki gibi alan yok satan yok, tahtaya ara ara patron gelmese kimse yüzüne bakmayacak kaadın, kademeler bomboş,
ilk 5 kademede 4 milyon satıcı var tüm kademelerde 4,5 milyon lot, üst taraf zır boş yani ha ha haaa şeytan diyor vur şuna bir şamar kendine gelsin, kahraman abimizde sattı galiba ara ara uğrardı kaada hiç sesi çıkmıyor abimizin
şöyle yap bir 500 k abimiz tahta neşelensin bu ne yaw ölü toprağı gibi
Turkiyede çalışanların ödediği vergi 79 milyar. Patronların ödediği vergi 34milyar. Demekki vergisini odememk için durmadan zarar gösteren bazı vatan hainleri var.
Abicim kahraman abinin .... hisseyi Twitter da pazarladı millete iteledi gitti.. sen hala kahraman abi diyorsun.. adam paralarını çatır çatır yiyor şimdi .. bizimlede dalga geçiyordur kerizlere bak diye... ytd..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7d95279597.jpg
Senin işlem hacmine tüküreyim.. ytd
Kahraman 86'dan çıkmıştır hedefi oydu zaten.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın bitpire,
Tam olarak ne anlatıyor bu grafik bize?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
logaritmik değil ama üst çizgi ve alttaki bir nevi trend. direnci geçerse nereye gideceğini bilemezsin. ama usd ve borsa hiç iç açıcı görünmüyor. bi tarafımıza hem borsayı hemde hisseleri patlatacaklar gibi.
bu kadar uzun süreli grafiklerde bana göre dirençler destekler anlamsız, enflasyon farkı, usd vsden dolayı ama piyasa böyle kabul ediyor ki matematiksel olarak son derece hatalı, piyasada matematik bilen de olmadığına göre sıkıntı yok. böyle devam.
az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde yanlış hesap yöntemleri bunlar. usd 10senede 1.2den 4e gidiyorsa tl bazlı grafik çöptür aslında ama algo traderlar buna göre çalışıyor.
zaten sinpaş gibi saçma sapan bir hissenin tekniği falanda yok. üçkağıtçılar üşüşmüş al sat yapıp milleti söğüşlüyorlar.
mümkündür uşağım, o mesajda demek stediğm farklı farklı yatırımcıların gelmesi lazım hisseye ama yok işte, hacimdende belliydi, yeni düzenleme ile birikmiş karlara vergi ödememek için sermaye artışı yapacaktır muhtemelen, bence iyi bir beklenti, yani kasadan para çıkmadan kârı bünyede tutma zorlaması geldi,
artık rahat rahat yüksek karlar açıklanabilir, bence
güzel grafik miş, teşekkür hocam
SEMİH AKGÜN Yönetim Kurulu Faaliyetleri ile ilgili söz aldı: Şirkete ait hisse senetlerinin piyasa değeri gerileme göstermekte, bilanço olumsuz tablo göstermektedir. Yatırımcı genel tablodan memnuniyetsiz, döviz ile borçlanma çok, karlılık geçen seneye göre daha az bu konuda açıklama talep ediyorum dedi.
Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn. İNAL DİNÇER söz aldı: 2016 yılında yapılan satış planlanan satışın gerisinde kaldı. 2016 yılı içerisindeki volatiliteden dolayı müşteri bekleme aşamasına geçmiştir. Dolayısı ile de teslim cirosu mali tabloya yansımamıştır. Ayrıca 2016 yılı içerinde döviz kurlarında meydana gelen aşırı artış da mevcut tabloyu ortaya çıkarmıştır dedi.
SEMİH AKGÜN söz aldı Sinpaş gibi inşaat firmaları yıllar öncesinden arazi alıp biriktirirler. Daha sonra bu arazilerde proje geliştirerek kar elde ederler. Bizim şirketimizin hisse senetleri ilk satın alındığında 1 dolar seviyelerinde iken şimdi bu bedelin altındadır. Şirket bünyesindeki arazilerin değerlenmesi için yeniden değerleme yapılması gerekmektedir. Varlıkların değerlemesi yapılmaz ise bu borç sürdürülebilir olmayacaktır. % 150 oranında Bedelsiz sermaye artırımı yapılmasını öneriyorum dedi.
Yönetim Kurulu Üyesi ve Toplantı Başkanı OSMAN AKYÜZ söz aldı varlıkların değerlemesi konusunda hükümetin bir çalışması mevcut. Bu düzenleme yapıldığı zaman şirketin değerinin daha da artacağı düşüncesindeyim dedi.
Yönetim Kurulu üyesi Sn.AHMET ÇELİK söz aldı Konut piyasasında Yabancıya yapılan satışlar azalmakta. Buna rağmen gayrimenkul şirketleri arasında 1. Numarayız. Şirketimizde ciddi bir stok mevcut. Böyle durumlarda piyasa algısı çok önemli. Piyasa algısı iyi olursa satışlar da iyi olur. Tüm bu durumlara rağmen piyasada en iyi şirket biziz dedi. Başka söz alan olmadı. Yapılan oylama sonucunda okunan raporların ve finansal tabloların onaylanması 546.340 ret oyuna karşılık 409.746.973,161 adet kabul oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi.
12.
Yönetim Kurulu'nca önerilen "Şirket Paylarının Geri Alım Programı" ve program çerçevesinde geri alım veya satım yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
Genel Kurul'un onayına sunularak
oy birliği ile
kabul edildi.
Abicim bu kurulun toplantı tarihi ne zamandı
Neden eski tarihli bir kuruldan alıntılar yaptınız sayın hilmoceko .. bunlar k.. nsız.. ytd
Ek 8934herkese günaydın:)
böyle şirketlerin genel kurullarından bir numara çıkmaz uşağum, bunun gibi 10-15 şirket var borsada, bunların kıçına tekmeyi vurmak lazımdır, şirketimiz borsaya bile açık diye hava atıp satışlarını artırmak bu düzenbazların işi başka bir misyonu yok yani, spkda bunu biliyor ama seyrediyor işte, bu düzen böyle gelmiş böyle gider
onun içindirki 10 sene önce halka arz edildiği fiyatından bile düşük fiyatta, direkmen sepetleyecek spk bunları, çok kolay, grafiklerine bakıp bakıp şut, s.ktirsin gitsin nereye giderse
bende aksa var epeydir, kaat dediğin öyle olacak, herşeyi şeffaf, bu düzenbazların herşeyi katakulli, çünkü ahlaksız hepsi
maaşallah taş gibi hissemiz var.....o kadar sağlam ki yerinden oynamıyor...patronlarımız bir numara
konutda 1 numarayız.... eee daha ne istiyoruz........bak adam 5 ayda açıklamış HİSSE ALACAĞIZ
TOPLAYIN DİYE..... SİMPAŞ SEN ÇOK YAŞA
Yeni İmar Yönetmeliği 1 Ekim’de uygulamaya kondu
02 Ekim 2017 Pazartesi - 10:56 / Görüntüleme: 33
Yeni İmar Yönetmeliği 1 Ekim’de uygulamaya kondu
1 Ekim 2017 itibariıyla ‘Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' uygulamaya kondu. Yönetmelik, dönüşüm süreci başlamış projelerdeki muafiyetleri koruyor. Ayrıca daha önce açıklanan yönetmelik maddelerine ek olarak bina sahipleri daire içlerinde ıslak mekanları değiştirmemek kaydı ile belediyeye başvurarak tadilat yapabiliyor
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanan Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’ni 1 Ekim’de yürürlüğe koydu. Yeni yönetmelik, daha önce açıklanan ve stüdyo dairelerin yasaklanmasını, metrekare ve taban oturumu sınırlandırılmalarını ve yatay mimariyi destekleyen maddelerinin yanında inşaat sektörünü ‘kentsel dönüşüm’ alanında mağdur etmemek için bu alanda kazanılmış hakları korudu. Haziran 2017 tarihli yönetmelik kapsamında kazanılan hakların kullanmasının önünü açan yönetmelikle, bu kapsamda Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere riskli bina tespiti yapılan ve 2/3 noter onaylı kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapılmış olan binaların yenilenmesindeki muafiyetler kaybolmadı.
'Bakanlık inşaat sektörünü destekliyor'
Bu gelişme ile Bakanlıkla İNDER, KONUTDER ve GYODER olarak yaptıkları görüşmelerde dile getirdikleri çekincelerin Bakanlık nezdinde önemsendiğini gördüklerini belirten İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, “Dönüşüm süreci başlamış olan projelerde mağduriyet yaşanmamasını isteyen bakanlık, dönüşüm sürecini başlatarak riskli bina tespiti yaptıran ve üçte iki oranında imza toplayarak yenileme sözleşmesi imzalayan hak sahiplerin, kazandıkları muafiyetlerin devam edeceğini resmileştirdi. Hem üreticileri hem de tüketicileri mağdur etmeyecek şekilde düzenleme yapılması, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, inşaat sektörüne büyük önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu†değerlendirmesini yaptı.
Diğer taraftan yeni yönetmelik; bina sakinlerinin daire içlerinde ıslak mekanları değiştirmemek kaydı ile belediyeye başvurarak tadilat yapabileceğini; binadaki tadilatın etkilendiği bağımsız bölümler dışındaki bağımsız bölüm sakinlerinden muvafakat alma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğin tamamına http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0170930-11.htm adresinden ulaşılabiliyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb293f6721.png
Harun’un soktuğu kazxığı nasıl çıkarırım diye düşünüyorum. Allah’tan az aldım . On beş k... maliyet düşürsem geri gelir bu ş. Reflisiz.. ytd..
kötü söz sahibine aitdir... Yayınladık sor bakalım neden.. çünkü.. Patron hisse alacağım diyeli kaç zaman geçmiş. Toplantıda ne sözler verilmiş hala yerine gelmemiş.
Acaba bizde diyoruz ki
konutda 1 numarayız diyen patron yalan mı söylüyor........
Burdan bakınca o anlaşılıyor
uşağum neticede burası sanal bir ortam, mesela mevcut adım değil benimkisi gırgır olsun deyu yazdım, laz da değulum ama burası tiyatro yafs, herkes senaryodaki rolünü oynasın, bırakın hakaret makaret nedir, isteyen etsin valla benim içib sıkıntı yok ben sadece ben değilim diye karşılık verdim yoksa niye hakaret ettin diye değil geniş olun uşaklar, eğlenin biraz bu forumlar onun için var
yani buradaki ben ben değilimki sen bana hakaret etmiş olasın, koy gitsin ha ha haaa
zaten patronda koyup duruyor yalanmı herkes uçmuş biz bu zibidinin peşine takılmış bekliyoz uşaklar, yani koyan koymuş zaten
geçen aylık kapanışı rezil bir yerden yaptı sidikli spek ayıp yav, ne güzel krafikimiz vardı halbusi, etti içine resmen
öbür kaatlarda para kazanıp sngyo ucuz kaldı deyip alanda yok, niye acaba diye sormak lazım değilmi