Sayfa 274/784 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. böyle şirketlerin genel kurullarından bir numara çıkmaz uşağum, bunun gibi 10-15 şirket var borsada, bunların kıçına tekmeyi vurmak lazımdır, şirketimiz borsaya bile açık diye hava atıp satışlarını artırmak bu düzenbazların işi başka bir misyonu yok yani, spkda bunu biliyor ama seyrediyor işte, bu düzen böyle gelmiş böyle gider

2. onun içindirki 10 sene önce halka arz edildiği fiyatından bile düşük fiyatta, direkmen sepetleyecek spk bunları, çok kolay, grafiklerine bakıp bakıp şut, s.ktirsin gitsin nereye giderse

3. bende aksa var epeydir, kaat dediğin öyle olacak, herşeyi şeffaf, bu düzenbazların herşeyi katakulli, çünkü ahlaksız hepsi

4. maaşallah taş gibi hissemiz var.....o kadar sağlam ki yerinden oynamıyor...patronlarımız bir numara
    konutda 1 numarayız.... eee daha ne istiyoruz........bak adam 5 ayda açıklamış HİSSE ALACAĞIZ
    TOPLAYIN DİYE..... SİMPAŞ SEN ÇOK YAŞA

5. Yeni İmar Yönetmeliği 1 Ekim’de uygulamaya kondu
    02 Ekim 2017 Pazartesi - 10:56 / Görüntüleme: 33
    Yeni İmar Yönetmeliği 1 Ekim’de uygulamaya kondu
    1 Ekim 2017 itibariıyla ‘Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' uygulamaya kondu. Yönetmelik, dönüşüm süreci başlamış projelerdeki muafiyetleri koruyor. Ayrıca daha önce açıklanan yönetmelik maddelerine ek olarak bina sahipleri daire içlerinde ıslak mekanları değiştirmemek kaydı ile belediyeye başvurarak tadilat yapabiliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanan Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’ni 1 Ekim’de yürürlüğe koydu. Yeni yönetmelik, daha önce açıklanan ve stüdyo dairelerin yasaklanmasını, metrekare ve taban oturumu sınırlandırılmalarını ve yatay mimariyi destekleyen maddelerinin yanında inşaat sektörünü ‘kentsel dönüşüm’ alanında mağdur etmemek için bu alanda kazanılmış hakları korudu. Haziran 2017 tarihli yönetmelik kapsamında kazanılan hakların kullanmasının önünü açan yönetmelikle, bu kapsamda Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere riskli bina tespiti yapılan ve 2/3 noter onaylı kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapılmış olan binaların yenilenmesindeki muafiyetler kaybolmadı.

'Bakanlık inşaat sektörünü destekliyor'

Bu gelişme ile Bakanlıkla İNDER, KONUTDER ve GYODER olarak yaptıkları görüşmelerde dile getirdikleri çekincelerin Bakanlık nezdinde önemsendiğini gördüklerini belirten İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, “Dönüşüm süreci başlamış olan projelerde mağduriyet yaşanmamasını isteyen bakanlık, dönüşüm sürecini başlatarak riskli bina tespiti yaptıran ve üçte iki oranında imza toplayarak yenileme sözleşmesi imzalayan hak sahiplerin, kazandıkları muafiyetlerin devam edeceğini resmileştirdi. Hem üreticileri hem de tüketicileri mağdur etmeyecek şekilde düzenleme yapılması, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, inşaat sektörüne büyük önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu†değerlendirmesini yaptı.

Diğer taraftan yeni yönetmelik; bina sakinlerinin daire içlerinde ıslak mekanları değiştirmemek kaydı ile belediyeye başvurarak tadilat yapabileceğini; binadaki tadilatın etkilendiği bağımsız bölümler dışındaki bağımsız bölüm sakinlerinden muvafakat alma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğin tamamına http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0170930-11.htm adresinden ulaşılabiliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    yAptınız derken? ben sorunun cevabunıo verdim uşağum lütfen, hakaret yok
    Hayır anlamadınız.. ben bu kurulu yeni zannettim.. size sorduğum soru neden eski kurulu yeniden yayınladınız.. k...nsız derken diğer asli şahıslara seslendim.. sizi tenzih ederim .. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Hayır anlamadınız.. ben bu kurulu yeni zannettim.. size sorduğum soru neden eski kurulu yeniden yayınladınız.. k...nsız derken diğer asli şahıslara seslendim.. sizi tenzih ederim .. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yayınlayanda ben değilim uşağum, baba yorgun, resmen katakulliye gittik ya la zabah zabah,

8.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    yahu ceku sen yayınladın çetin dumanı çekiyor sen dumanlanıyosun.

Sayfa 274/784 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •