Kaç iki vadedir?? ohoo, 2013 beri yılları böl altıya topla karde$ )..
Printable View
Varmı başka satan nakite sıkışan... mallar soğuk havaya gidiyor kapıyı kapatıyoruz bugün...
Petrol verisinden sonra petroller düşüşe, dow yükselişe geçti. Bunlara beyin dayanmaz :drunk:
Tesla Inc, koronavirüs nedeniyle ABD'deki tesislerinde üretim askıya alınırken çalışması zorunlu olmayan tüm işçilerini izine göndereceğini ve maaş kesintileri uygulayacağını bildirdi.
Şirket, 4 Mayıs'ta normal faaliyetlerine devam etmeyi planladığını açıkladı:
Gene long oldum 5 dk kala lanet geldi artık ya
TV ye çıkan profların hepsi bizim bildiklerimizi söylüyor vede doğru söylüyorlar
hocam neden dow yükseliyor onu söyleyin
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Lönklüyen boyna kazanıyor, yoksa siz Hâlâ şortmusunuz :drunk:
Yav kendimiz söylüyoruz fakat uymuyoruz olaya mantığı sokmuycan arkadaş yok dolar yok işsizlik yok uçaklar çürüyor bunu cumlealem biliyor zaten
SPOT alıcı ve satıcılar (Merrill gene en iyi satıcı, Credit en iyi satıcılar arasındaydı hafif artı kapatmış, Y/F en iyi alıcılar arasındayken hafif eksi kapatmış)
https://i.hizliresim.com/tuKtwA.png
https://i.hizliresim.com/HgJl0h.png
Teb Yatırım bu piyasada benim borum öter dedi gene , daşşaklarına kurban olduğum...
beIN Sportstan Kovid-19 kararı: Maç yayınları başlayana kadar Süper Lig için ödeme yapılmayacak https://sptnkne.ws/BYdQ
Biz iyi kapatınca dow yarım saatte coşmuş.
Wuhanda karantina kaldırılmış.bakalım nasıl bir gelişme olacak..eğer başaramazlarsa 2. dalga burdan başlar..
kuluçka süresince belli olur..
22 NİSAN diye not düşelim..
111800 üstü günlük kapanışlarda short kalmamak lazım........ytd
Flat style devam
Vadeli de
Tübraş ve Uşak hisselerim var onlarda zarar da
Vadeliyi kim almış satmış spotu kim almış satmış bakalım ona göre oynarız
İ
gavur biz açıkken yapsana şöyle şeyler. 95-96 görseydik spotta mis gibi. sonra şortlardık :)
Bende inatla shortta yakalandım. Akşam kapatacağım birkaç gün uzak durmalı. Akıl fikir ermiyor. Böyle olunca da zarar kaçınılmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu meril kimin malını satıyor ??
Vadeli 98 bip satışta / 111 bip yine satışta
Motorine 15 kuruş zam 3 gün önce petrol çıktı 2 gündür de düşmedi ya basın zammı
Önce 3 TL yap sonra çıkar 5 tl den aşağı motorin görmedik %20 düştü oysa petrol yarı yarıya düştü
malmı aldılar .. malmı sattılar belli değil... ben anlamadım... tüm borsaların gözü dowda... sabah gaplarıyla iş yürüyor...forumda bir kaç usta var onları takip etmeye çalışıyoruz .. yön bulmak için .... o kadar gereksiz yazılarla forum doluyor ki .. bi bakıyorum 20 sayfa ileri gitmiş.....
türkiye'de 30 küsür bin vaka var ingiltere'de 60 bin.
bizde otomatiğe bağladı 70 kişi ölüyor orada 900...
yorumum şu; hadi leeeeeeennnnnn...
Nisan 30 basketbol federasyonu toplantı yapacak ona göre başlayıp başlamayacağına karar verilecekmiş
Almanya bundesliga bir mayıs ayının sonunda futbol başlamayı düşünüyormuş
Bakın Mayıs ayı çok dillendi bunlar ya bir halt karıştırıyorlar yada ölen ölür kalan sağlar la devam
Yine komplo teori nöbetim tuttu 2 dakika abd dizisi izleyeyimde damardan alayım teoriyi yoksa daha kötü olacağım 😁
Bu arada ilk 9 u garantiledik ing var önümüzde onu geçersek artık ilk 5 bizim için kaçınılmaz olacak
Kısa bir mola Salı günü görüşmek üzere
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
25.000 lerde dji longlayip 24.000 23.500 de poziston arttirdim yazip daha sonra 23.400 de stop oldum diyenler buraya geri geldigine gore Dji de 2 . dalgami geliyor :)
Hocam gözünü seveyim 1 ay önce 33 vatan evladını kaybettik bok yoluna..Hatırlarmısın o gün vali çıktı 9 şehidimiz var dedi, aynı dakikalarda Reuters 33 şehit var dedi..20 dak sonra vali bir daha çıktı 33 şehit var dedi. Demek ki reuters bize bizden daha hakim:)
Şaka bir yana Rusya ile it dalaşı yapacağım diye 33 vatan evladının ölümüne sebep olanlar, sence koronadan ölenlerin sayısını açıklar mı, hele ki hiç bir önlem almayıp hele ki umreden dönenleri patır patır ülkeyi sokup?
Endeks 1 ay önce 82 lere inerken, dow da 18 lere inerken birşeyler yazmıştım.
Dow da ilk destek 18 lerde, ondan sonrada 14000 leri görür demiştim. Dow 14 leri görünce bizim borsada bütün paramla fullerim demiştim.
Emme ne zaman ki trump; "kıroyum emme para bende" deyince tamam dedim. Bizde dip 82000, dow da 18000.
Hatta 2 hafta önce çıkışa devam edeceğimizi, dow un v çıkışı yapacağını söylemiştim.
Görüldüğü gibi adamlar millet ne olduğunu anlayamadan borsayı götürüyorlar.
Borsanın en önemli kuralını hatırlatalım:
Herkes satarken al, herkes alırken sat....
Dün bir sırt ağrısı ve öksürük başladı bugün sabahtan beri yatıyorum. Ateş yok hastaneye gitmeyede tırsıyorum ateş olursa gideceğim eğer ben bu kadar dikkat ederken yakalanmış olursam hergün dışarıda olanların hiç şansı yok. BEHZAT Ç devam. Biraz daha bekleyin ama piyasa bekler mi göreceğiz
Arkadaş ben anlamıyorum albayrak çıkmış pazartesinden itibaren 2 milyon aileye yardım yaptık yok kaç milyar esnafa kredi verdik yok işçi çıkaran firmalara şu kadar destek verdik işçilere de vereceğiz vs. Hiç kimse bir şey aldımı ben 1hafta önce kredi başvurusu yaptım daha ses seda yok bunlar ne anlatıyor ya yaptık yaptık ne yaptınız yada kime yaptınız ne maske ne kolonya ne kredi ne başka bir şey görmedim ben bırak getirmeyi 1 aydır kolonya bulamıyorum bunlar ne anlatıyorlar
Her Gün 1000 1500 öüm olsa mutlu olacaksınız Ülke önlem almadı diyeceksiniz Avrupa dünya kırılıyor ülkemizin yiğit evlatları Sağlık bakanı önderliğinde destan yazıyor adam çıkıp her gün izahat veriyor Pandemiyi bilim kurulu eşliğinde izole ediyoruz bir lira ücret almayan tek devletiz görün biraz lütfen at gözlüklerinizi çıkarın Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler