Motorine 15 kuruş zam 3 gün önce petrol çıktı 2 gündür de düşmedi ya basın zammı
Önce 3 TL yap sonra çıkar 5 tl den aşağı motorin görmedik %20 düştü oysa petrol yarı yarıya düştü
Motorine 15 kuruş zam 3 gün önce petrol çıktı 2 gündür de düşmedi ya basın zammı
Önce 3 TL yap sonra çıkar 5 tl den aşağı motorin görmedik %20 düştü oysa petrol yarı yarıya düştü
malmı aldılar .. malmı sattılar belli değil... ben anlamadım... tüm borsaların gözü dowda... sabah gaplarıyla iş yürüyor...forumda bir kaç usta var onları takip etmeye çalışıyoruz .. yön bulmak için .... o kadar gereksiz yazılarla forum doluyor ki .. bi bakıyorum 20 sayfa ileri gitmiş.....
türkiye'de 30 küsür bin vaka var ingiltere'de 60 bin.
bizde otomatiğe bağladı 70 kişi ölüyor orada 900...
yorumum şu; hadi leeeeeeennnnnn...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Nisan 30 basketbol federasyonu toplantı yapacak ona göre başlayıp başlamayacağına karar verilecekmiş
Almanya bundesliga bir mayıs ayının sonunda futbol başlamayı düşünüyormuş
Bakın Mayıs ayı çok dillendi bunlar ya bir halt karıştırıyorlar yada ölen ölür kalan sağlar la devam
Yine komplo teori nöbetim tuttu 2 dakika abd dizisi izleyeyimde damardan alayım teoriyi yoksa daha kötü olacağım 😁
Bu arada ilk 9 u garantiledik ing var önümüzde onu geçersek artık ilk 5 bizim için kaçınılmaz olacak
Kısa bir mola Salı günü görüşmek üzere
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri