Boynuzluda kara geçtik iyi mi :) Her kademe 2 kaat temiz para bi 100 kademe istiyorum çok mu şey istiyorum anlamıyorum ki...
Printable View
Boynuzluda kara geçtik iyi mi :) Her kademe 2 kaat temiz para bi 100 kademe istiyorum çok mu şey istiyorum anlamıyorum ki...
Faiz arttırmak neymiş
Bademler anladımı acaba.?
Yoksa biliyorlarda laba luba mı yapıyorlar.
Bu olayı orta vade düzeltmek için az.
Kısa vade etkisi olur.
Dolar 8.5 üstünde 600 baz puan bekliyorum
dolar opsiyon cephesinde beklemeye devam.. bugun aslında ciddi fırsat kacırdım.. boşta nakitim olsaydı vadeli dolar almak isterdim.. bu opsiyonları karlı kapatırsam, daha 4 iş günü var, dolar pozu arttırabilirim vadelide..bu oyun burada bugünkü sahne ile bitmez bence..
faiz kararı ciddi bir etki yapmamışa benziyor.. bir çok kişiye aşağıdan alış fırsatı verdiler.. viop long pozların bir kısmını patlatmış olabilirler ama başkaları için fırsattı.. yarın yine bugün başındaki seviyelere atabilir kendini..
O değil de bu bankalardaki satış birde hep düşer diye açığa yapılan satışlarsa ayrı bir cümbüş izleriz kapanışta.
https://i.imgyukle.com/2020/09/24/5QRzHb.png
an itibarı ile günlük bar bu şekilde dolarda..
bist için dolara bakıyorsan bence boşuna bakıyonuz
dolarda pozunuz varsa ayrı
dolarda poz taşıyorum.. ama bist30 ve bazı hisselerde dolar cinsinden değerine de bakıyorum.. referans ve karşılaştırma için.
SON DAKİKA
ABD baskani Donald Trump bugün büyük bir müjde vereceğini açıkladı.
sizlere hayırlı kazançlar ben sebze toplamaya gidiyorum ORGANİK :halay:
Garan artık seneye 50 cent olacak gibi duruyor :)
Bır hafta once kırdıgı 7.50'yı gorurse altında kademelı ekleyeyım dedım elımdekılere, oralara bıle gelmedı... kan kokusunu da aldılar, bundan sonra daha da forse ederler yukarı yonlu daha fazla arttırım ıcın... ta kı 2018'dekı gıbı sert arttırım gelene kadar... kı o zaman 20'nın ustu gerekmıstı ve elde rezerv de vardı, sımdı rezerv de yok..
butun bu kavga gurultu ıcınde kımse dıkkat ettı mı bılmıyorum ama gecen haftanın dataları acıklandı, 2 mılyar dolar daha gommus MB...
ISCTR de İŞ yatırım kolaylık yapmıyor bademlere.
Çin'den swap haberi anlamlı düzeyde gelirse dovizcilerde bırakacak biseylerini masaya..:)
sıkıntı var, yonca tavan olmuy
15-20 dakika sonra belli olur az çok , abd açılışından sonra..
Trump para ile ilgili haber verecekse kapanışı 1120 üstü yaparlar.
İlginç bir kapanış olabilir.
vakbank dipten bulanlar vardı satılmaz 3/5 kademeye dedik değil mi..?
gelmez oyle bır haber de... dıyelım geldı... swap dedıgın de hıbe degıl, yanlıs anlasılıyor heralde... bıldıgın borc... bellı bır vade ıcın verıyor, sonra vade sonu ya yenılıyorsun ya da gerı ıstıyor adam senden... o para senın olmuyor yanı...
ha, bence kımse sırf dolar tasımamalı zaten.. hele kı vadelı olarak... %50 dolar %50 endex long yaparsın; benım asagı yukarı bu sekılde pozısyon mesela... gul gıbı gecınır gıderler beraber... eksı kapadıgı gun cok nadır oluyor bu portfoyun...
Enteresan olan banka ve holdingler en çok artanlar. (bist 50 de)
Uzun zamandır hatırlamıyorum bunu
Gitme len trump adam yirtiniyor piyasa bozulmasin diye
Biz fakir fukaranin cebi para goruyor
1273.00 SHORT... vade 12..