Sayfa 273/999 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

an itibarı ile günlük bar bu şekilde dolarda..
    O altta bıraktığı gölgeyi dolduracaktır. 7,55 altında 7,42 yi gösterirler bana göre. Gelirse oradan ilave yapacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SON DAKİKA

ABD baskani Donald Trump bugün büyük bir müjde vereceğini açıkladı.
    Gaz mı buldu ki?

3. Garan artık seneye 50 cent olacak gibi duruyor

4. Bır hafta once kırdıgı 7.50'yı gorurse altında kademelı ekleyeyım dedım elımdekılere, oralara bıle gelmedı... kan kokusunu da aldılar, bundan sonra daha da forse ederler yukarı yonlu daha fazla arttırım ıcın... ta kı 2018'dekı gıbı sert arttırım gelene kadar... kı o zaman 20'nın ustu gerekmıstı ve elde rezerv de vardı, sımdı rezerv de yok..

butun bu kavga gurultu ıcınde kımse dıkkat ettı mı bılmıyorum ama gecen haftanın dataları acıklandı, 2 mılyar dolar daha gommus MB...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. ISCTR de İŞ yatırım kolaylık yapmıyor bademlere.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Bır hafta once kırdıgı 7.50'yı gorurse altında kademelı alayım dedım, oralara bıle gelmedı... kan kokusunu da aldılar, bundan sonra daha da forse ederler yukarı yonlu daha fazla arttırım ıcın... ta kı 2018'dekı gıbı sert arttırım gelene kadar... kı o zaman 20'nın ustu gerekmıstı ve elde rezerv de vardı, sımdı rezerv de yok..

butun bu kavga gurultu ıcınde kımse dıkkat ettı mı bılmıyorum ama gecen haftanın dataları acıklandı, 2 mılyar dolar daha gommus MB...
    Haklısınız 7,50 önemli. Altı bana göre hala çöp. Ben geçen hafta aldım biraz ama al-sat için değil.
    7,50 üstüne atarsa ilave yapacağım. Hareket hızlanabilir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SON DAKİKA

ABD baskani Donald Trump bugün büyük bir müjde vereceğini açıkladı.
    3 trilyon dolar tesvikte ordan gelirse shortcular çok afedersiniz kcindaki dona kadar bırakır..)
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Çin'den swap haberi anlamlı düzeyde gelirse dovizcilerde bırakacak biseylerini masaya..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 273/999 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •