Peri masalı.
Güzelmiş.
Hoşuma gitti.
https://youtu.be/qGQqj6WY4IE?si=_OfaAmf30hQwJ7TT
Printable View
Peri masalı.
Güzelmiş.
Hoşuma gitti.
https://youtu.be/qGQqj6WY4IE?si=_OfaAmf30hQwJ7TT
Evet, peri masalı. Geriye doğru bakarsanız Cante ve Odaş'da olanların bir açıklaması bu olabilir. Bekleyip, göreceğiz...
Bir boğanın kuyruğu olma ,bir tavuğun kafası ol
Güzel bir japon atasözü
Syg
teşekkürler...........
Andre Rieu' dan wals dilemek bir keyif ama, 2. videoda Hatırla Sevgiliyi dilemek çok özel ve büyük bir keyif.. dinlerken tüylerim diken diken oldu.. elinize, yüreğinize sağlık..
kuru bir teşekkür yerine kısada, göze hoş görünen 60 dakikalık bir grafik göndereyim..
grafiğe bakarken, altın kuralı da unutmamak lazım.. ( PARA NE DERSE O OLUR..)
https://i.hizliresim.com/e42nmgn.png
Açıklamanın SPK sopasıyla yapıldığını söylemeye gerek yok sanırım...:p Diğer konu neyin devrini yapıyorsunuz 3 aydır onu anlamadım. Devredecek (ODAS) ve devralacak (CANTE) şirketler aynı yönetime sahip sonuçta...Kendi kendisine randevu mu veriyor Burakçığım...:)
Üstad'ın tüm olumlamalarına ,negatif algılarla karşısına çıkıp(elinde bu hisseden olmadığına inanıyorum.belkim de elinde var bir amaç uğruna yapıyorsun ) bu hisseyle vedalaşmama neden olan sen eğer önümüzdeki 2 yıllık süreçte bu hisse 33-48-52-70-120 tl hedeflerini gerçekleştirirse iki cihanda iki elim yakandan eksik olmaz.
Yatırım kararı verirken, her görüşü okuyup, dinledikten sonra, kendi akıl süzgeçinizden geçirip, gerekli analiz ve araştırmaları yaparak, hür iradeniz ile karar almanızda fayda var.
Burada kimse kimseye yatırım tavsiyesi vermiyor ve veremez de.
Aynen katılıyorum Hocam...
Atalarımız her koyun kendi bacağından asılır demiş...
Ayrıca 1980 sonlarında Tophane'de ayaklı borsa vardı. Oradaki slogan da şöyleydi: Burası borsa, kim kime korsa...
Üçüncü olarak Almanların bir atasözü vardır: Gülersen tüm dünya seninle güler, ağlarsan sadece kendi yüzünü ıslatırsın...
Son olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama daha önce de yazdım: Gece yatağa girdiğinizde rahatça uyuyorsanız yaptığınız yatırımdır, uyuyamıyorsanız kumar...
Burası kamuya açık bir forum ve herkes düşüncesini (yalan dolan, hakaret olmadan) özgürce yazabilmeli....O malum şahıs zaman zaman çok bunaltıyor evet, ancak yine de küçük yatırımcı nezdinde bu hissede en koruyucu tedbirlerin alınması konusundaki uğraşlarımız da ortada. Tahsisli fiyatının belirlenmesi noktasında SPK nezdindeki girişimlerimizi buraya an be an yazdım. Ha keza şu son açıklama...
"Küçük yatırımcıyı koruma adına" burada paylaşımlar yapan o kişinin tek bir SPK müracaatı yoktur bundan da adım gibi eminim.
Ben bu hisseye olan inancımı koruyorum ve Allah ömür verirse bu hikayenin ya da sayın Chetuo'nun deyimiyle peri masalının nasıl nihayete ereceğini görmeden kesinlikle ayrılmayacağım. Ama az ama çok portföyümde muhakkak duracak. Yani demem o ki beni buradan kaçırma maksatlı algı çalışmaları için bu ekibin yaşı ve tecrübesi yetmez. Şu bilanço gelsin bakalım, tüm mesajlar kayıt altında kim ne demiş dememiş gün gibi ortaya çıkacak...YTD
1ocak-17şubat arası:
PTF artmtk ortlm USD/MWh
2024...63.85
2023...172.56
2022...118.37
2021....47.82
2020....34.87
2019....22.92
2018....44.51
CANTE güncel görünüm destek ve direnç seviyelerini belirleyip grafik'e odaklanılmalı
https://resmim.net/cdn/2024/02/18/ZG7vXH.png
Madem spek hissesi, madem temele bakmaksızın her fiyata gidebilir ki bende böyle düşünüyorum.
O zaman niye ısrarla temel veriler paylaşıyorsunuz?
Bu hissede temel paylaşım yaparak yazdığınızla çelişiyorsunuz.
Ben şahsen cante gibi patronu borsada alım satım yapan hisselerde ne temel nede teknik veri paylaşımı yapmıyorum çünkü patronun gücünün hepsinin üzerinde olduğunu düşünüyorum.
Nasıl güzel haberler geldiğinde yerinden kımıldamadıysa zarara düşünce tavan tavan da gidebilir. Patron hissesinde herşeyi mantıkla izah etmek mümkün değil bence.
Ytd
SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son gelen bilançolara bakılınca enflasyon düzenlemesinin bazı firmaları olumlu bazılarını olumsuz etkilediği görülmekte. Ne yalan söyleyim bu konuya kafa yormadım ama belki sayın asuGaGuGa bu konuda bir şeyler diyebilir. Asıl demek istediğim, bu "olağandışı" gelişme karşısında bilanço beklentimi saklı tutmakta fayda görüyorum. AUF sonlanması ile birlikte kasadaki döviz bazlı yatırımları ve finansal borçsuzluğunu birlikte değerlendirdiğimde iyi bir kar rakamı görmemiz gerekli diye düşünüyorum...Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yaptığı temel paylaşımların hepsi algı çalışması. TFRS ile vergi dairesi bilançosunu aynı sanan finansal bir okuryazarlık; santraldeki jeneratörü santralin kendisi zanneden sektörel bilgi; memleketin her tarafı linyit dolu iken sabah akşam rezerv konusunu getirmek suretiyle içine düştüğü zavallılık...
Yazsan forum sayfalarına sığmaz. O bakımdan fazla da dikkate almamak gerekli üstadım. Bırakın yazsın...
Selamlar, daha önce portfoyumu sattıgımı soylemıstım. eser mıktarda sadece hareketı gormek ıcın takip amaçlı tutuyorum. 15 şubat akşamı gelen kap öncesinde malum bir hareket gözlemlendi. Sosyal medyaya da düştü, BOFA 2 milyon kusur mal alımı yapıp ertesı gun bunların tumunu sattı.
Bu insider işleminden başka birşey değil. Açıkça bunu spkya şikayet edeceğim. Küçük yatırımcıyı zaten soyup soğana çeviriyorlar, bunun göz göre göre yapılmasına izin vermemek lazım.
Malesef adamlar hırsız bu net. Her türlü hile var. Negatif anlamda yorumlayan arkadaş haklı çıktı şu ana kadar. Onu zamanında dinlesem şu anda yüzde 70 kardaydim olaya bu taraftan da bakmak lazım. Satıp gifen sanki başka hissede kazanınca adama para mı verecek de giderse suçlu sensin denilmiş. Veya biz 33ten aldığımızda gazlayanlar vardı ne olavsk şimdi bizim zararımız ? Yani hem potansiyeli hem de şişme varsa bunj dile getirmeyi gerekli buluyorum. Herkes istediğini paylasabilmeli. Size uymuyorsa siz size uyan yoruma göre işlem yapınız,bu kadar basit. Ama net olan hırsız bunlar
Endeks hergun rekor kırıyor. Bu ise haberle ele veriyor. Sanki hisse uçuyor gibi negatif yorumlara da tahammül yok :) Kaç kez önemli kap atıldı hepsinde mokoko. Şu anda +1 endekste eksiyiz
Bir de millet para basıyor sonra ordan çıkıp bunu ucuzdan alacak. Yatırımcısıni sevmeyen bir hisse. Kim ne derse desin. Ha herkes süper hisse uçacak yazınca gidecekse yazarız da
Oyunu kuralına göre oynamayan kaydeber, kimse kusura bakmasın...
Daha düne kadar özsermayesi - olan, kar üretemeyen MRSHL'ın piyasa değeri 30 milyar Tl yi geçmiş. Kimse bana bu fiyatlamaların finansal verilerle ilgili olduğunu söylemesin lütfen. Eski püsküde olsa mis gibi kar yazan, kasası döviz dolu, 1 kuruş finansal borcu kalmamış bir şirket CANTE bu değerin neredeyse yarısında...
Hadi oradan !
Ya abi sorma. Bank of satmaya başlayınca satmam gerektiğini de biliyordum ama maliyet yukarda olunca acaba dedik... İstese ucururdu orda. Zaten kap da muallakti. Aleni şu hırsızlara para kaptiriyorum ya pok yeşilimsi sermayeye deli oluyorum. Hırsızlara yani. Valla abi eder meder de işe yaramıyor günün sonunda ben kaybettim bu hissede ben ona bakiyorum. Bilanço dönemi iyi gelecek gelmesine odasa çok yarayacak ama ekmek yedirmez ki bu hirsz tohumlari
Bundan sonra bank of alınca alıp satınca satmak lazım,herhalde bu artık şirket hırsız deposu
Alark gibi hisse varken bunda vakit kaybettim.,şimdi ona atlasak o da zirvede :)
Şöyle getirsinler 16 lara doğru da malları fulleyelim, nasıl olsa 20 lerden geri veriyorum...:p
kikiriğe ......... ilk önce 18.53 ile 16.62 aralığı sınanacak..
sonrasına silahlar çekilecek... ya vuracak ya da vurulacak..
https://i.hizliresim.com/40aziku.png
O, alıntı yaptığın mesajdaki konularla ilgili yazılarını kabul etmiyorsun yani...Bu sefer "kumda oyna" demesen de kıvırdın yine...:)
Evet, kabul ediyorum, an itibariyle fiyatlamalar seni doğruluyor ancak bak söyleyeyim tek 1 günde hepsi çöp olur...Zaten 20-25 Tl.lerden sonra benden başka da kimse kalmaz burada...İlk gidecek de sensin adım gibi eminim...
Akşam akşam moralin bozulacak ama ben buradayım, hep burada olacağım...O petrol buraya buraya gelecek...:)
[QUOTE=esozcan;6717701]kikiriğe ......... ilk önce 18.53 ile 16.62 aralığı sınanacak..
sonrasına silahlar çekilecek... ya vuracak ya da vurulacak..
kol kesmeden sonra şimdide bacak kesme hareketi yapıyor,