Aylardır, aynı konuları ısıtıp buraya getiriyor. Nasıl bir kafa yapısı anlamak mümkün değil.
Şizofrenik vak'a !
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
--köpeksiz köyde değneksiz gezmek isteyenleri rahatsız etmeye devam...
zırt-pırt iki de bir,
--sıfır-genç santral demediğinizde,
--sıfır borç demediğinizde ,
--altı boş-hayali-temennillerinizi kendinize saklayacağınıza --bu kadar alanların, bu kadar para bağlayanların vardır bir bildikleri tarıznda içi boş içerikler yazmadığınız da--
--kimse havlamaz...
Operasyon yemiş bu hissedeki negatif düşüncelerinizi biz mali müşavir kadar mali analiz bilmez yatırımcıları koruma adına bir misyonerlik faaliyeti için mi yazıyorsunuz yoksa farkı bir amaca hizmet amaçlı anlayamadım.
Adı lazım olmayan bir hissede bir aracı kurum yüzde 30 aşağı basıp alttan aldığı hisseleri adı lazım olmayan bir başka şirkete borsa işlem fiyatının üstünde yüklü miktarda topladığı hisseleri borsa dışında devretti.Adı lazım olmayan bu şirketi araştırdığımda farklı bir platformda adı lazım olmayan bir kişi bu şirketin bahsi edilen şirketin patronunun kurduğu bir şirket olduğunu söyledi.Buna istinaden satış yaptım.Bir hafta sonra şirket sahibi bu muhalif hissedarlardan hisse devri yapmaları konusunda süre verdi.Bu yanlış yönlendirmenin cezasını kol keserek ödedim.Yönetimde yer almak isteyen muhalif kanadın bir operasyonu olduğunu anladım.Bu piyasa kurtlar sofrası olmuş.Küçük yatırımcıya yer yok
Spek yandaşlarının yanlış yönlendirmelerinden ağzı yanmış bir kişi olarak yoğurdu üfleyerek yemek taraftarıyım.
Yorumlarınız benim açımdan bir sorun teşkil etmez.
KİMSENİNDE VEBAL ALTINDA KALMASINI İSTEMEM.SAYGILAR...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1215890Çan2 Termik A.Ş.'nin sermaye artırımı suretiyle ihraç edilecek toplam 138.116.902 TL nominal değerli paylarının, Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş.'ye pay başına 21,76 TL fiyattan tahsisli olarak satışı, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Alıcı ve Satıcı Üye) aracılığıyla toptan alış satış işlemleri kapsamında 09/11/2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu işlemde nakit ve menkul kıymet takası Pay Piyasası takas süreci dışında yapılacaktır.
18.50'den sattıklarını 21.76 dan geri aldılar. Tabiki seve seve, zannettiler ki hisse sahipsiz, SPK'yı arayan soran olmaz nasılsa, arada kaynar gideriz. Yok öyle yağma, hukuk büromuz bu konuda can siperane mücadele etti, hepsini tekraren tebrik ediyorum...Kimse kendini hukuktan üstün saymasın. Bu arada, siyasetle hiç işim olmaz o nedenle kulaktan dolma bilgilerle bir şeyler yazmıştım. Dün gece AYM ve Yargıtay'ın gerekçeli kararlarını okudum. Yargıtay haklı, bir kısım AYM üyesi Anayasa'yı resmen ayaklarıyla çiğnemiş.
Üretim yapan santraller arasında ayrım yaptıkları gibi, ithal kömüre de tonaj başına destek verdiler. Buna rağmen yerli ve milli termik santrallerimiz kendilerini gayet iyi idare etti. Şükür ki bu saçma sapan uygulamaya son verdiler. Gayet tabiki 4 ncü çeyrek bilançosunda nasıl bir etki yarattığına hepimiz şahit olacağız.2021 yılının son çeyreğinden itibaren yaşanan fiyat artışları ışığında, EPDK 2022 Nisan ayı başında uygulamaya koyduğu yeni düzenlemeyle EPİAŞ bünyesinde oluşan elektrik fiyatına dair azami uzlaştırma fiyatında santraller arası farklılaşmaya gitmiştir. 6 aylık geçici bir süreyle uygulamaya konan ve 1 Nisan 2023 itibarıyla 6 ay daha uzatılan söz konusu düzenleme yerli kömür santrallerinin kar marjlarını olumsuz etkilemiştir. 2022 Aralık ayı itibarıyla yerli kömürlü santraller için uygulanan tavan fiyat MWh başına 2.058 TL iken, 2023 yılının Mart ayına gelindiğinde bu tutar uygulanan eskalasyon sonucunda yaklaşık 2.193 TL/MWh’a yükselmiş ve 2023 Haziran ayı itibarıyla ise 2.059 TL/MWh’e gerilemiştir. İkinci uygulama döneminde yerli kömür yakıtlı santraller için ayrı bir başlık oluşturularak azami uzlaştırma fiyatı arttırılmıştır. 2023 Eylül itibarıyla yerli kömür santraller için uygulanan tavan fiyat MWh başına 2.411 TL seviyesine yükselmiştir.
EPDK 1 Ekim 2023 itibarıyla azami uzlaştırma fiyatı uygulamasına son vermiştir.
Bu gelişme olmadan önce sayın asuGaGuGa'nın 4ncü çeyrek için yapmış olduğu 1.6 milyarlık ciro beklentisinin üzerine çıkma ihtimalimiz çok kuvvetli...YTD
Son düzenleme : Hissedarxd; 09-11-2023 saat: 10:24.
Bugün 19.35 üzeri istiyorum
Yer İmleri