bedavaya kredi :) hayırlı olsun hangi banka diye sorsak ayıp olur mu :)
Printable View
Bu başlığı şu anda 21 kişi okumaktadır. (6 üye ve 15 ziyaretçi)
keko, alkabus, Ferrero, mehmetyun, ogmilk+, rcan
forum da diplerini yaşıyor...bir çok yatırımcıda bıkkınlık hakim...her karanlıktan sonra bir aydınlık gelir..bakalım gesanın aydınlığı ne zaman gelecek ??
Umuyorum ki bu yılda tosbağ yılı olsun...
şu 4. dönem bilgileri nasıl olacak acaba? 4. dönem geçici beyanname verilmeyecek 2023 te direk kurumlar verilecek.. yine de spk ya tabi şirketler eski sistemde mi açıklayacak?
bence ky son aylarda çok mallanmış idi...tabi son bir aydır gesanın çoşkulu çıkışları olmayınca ve gerileyince ky dayanamayıp satıyordu...en inatçıları bile bence 240 ın altını gösterdiğinde satıp çıktılar...zaman zaman en çok güvenenlerin bile aklından geçiyordu satış...bu ortamda da ky ların kalmadığını düşünüyorum...tıpkı 60-72 aralıktaki süreç yaşandı bence...
Endeks uçuyor. Gesan ucamaihir
Bugün güzel olsun artık endeks nereyee geldi emenike
Eski kalabalık gunlerimiz bitti şuan dinlenme nekahat dönbemimdeyiz gibi....:)
Alfas -3 ten +1 yaktı. Hadi gesancim 280 aşağısı yakışmıyor sana
Hisse ben çıkınca genelde yukseliyo. 241 ortalama ile yüzde 80 bosalttim. Sizin için feda ettim kendimi . Bol kazanclar
hayırlı uğurlu olsun..yolun açık olsun...şu anda çok hareketli olan heyecanlı hisseler var..onlar seni bekliyor...buraları seni kesmez..burada cefa çekmek var ,emek vermek var...geleceğe güvenmek var...buraları kısa vadecilere göre değil...heyecan arayanlara göre de değil...herkes gönlüne göre kazansın...:yes:
herşeye rağmen iyi kazandığını düşünüyorum...umarım gesan gibi bir hisseyi daha yakalarsın...tekrardan yolun açık olsun...biz kalanlar kemik gesan yatırımcılarıyız...daha görmek istediğimiz çok şey var...önce bedelsizi görüp bölünmek istiyoruz...ardından europowerin arzını görmek istiyoruz...ardında sunjuniorun ve artacak trafo üretiminin olumlu etkilerini görmek istiyoruz..ardından enerji depolama işlerinin bize yansımalarını görmek istiyoruz...bu yıl artacak ciro ve karlara şahit olmak istiyoruz...sektörümüz güzel...şirketimiz de güzel...gerisi de sabır işi artık...anlayacağın bize çile çekmek kalıyor...sonunda da bu çilenin meyvelerini yemek istiyoruz..belki bir gün temettü şirketi bile olabiliriz..bakalım kime ne kadar nasip olacak ?? sabır sabır sabır...
Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (1 üye ve 16 ziyaretçi)
keko
aylar sonra tekrardan tek başıma kalıp kendi kendime konuşmaya başlayacağım galiba....:kahkah:
Nisan'a kadar buradayım.......:)
İlk çeyrek bir yön çizer o zamana kadar.....
Belki de keko'nun dediği gibi temettü hissesine dönüverir...
Çadırı söker ev yaparım buraya.... :kmk:
gesan işte böyle aşık ettirir kendini..önce bir süreliğine alayım dersin sonra kopamazsın...sonra iş uzadıkça artık papaz evliliğine dönüşür...temettüyü hayal edersin...:kahkah: şöyle ileride karının %60-70 ini dağıtsa ve sana yıllıkta net %10-20 net kar temettü verse süper olur ...:kahkah:
benim öngörülerime göre önümüzdeki bir kaç yılda 1-3 kat büyüyerek yoluna devam edecek...sonrası sektörün ve gesanın durumuna bağlı...1-3 yıl sonra bu sektöre çok şirket girer ve o vakit rekabet koşulları olabilir...şu anda sektör şirketleri işlere yetişmekte bile zorlanıyor...rekabet yok gibi bir şey....ileride kendi mamülünü kullanan bir gesan her türlü rekabet koşullarında da ayakta kalabilir...:yes:
Elimde uzun sürelii tuttuğum 2. senet Gesan oldu.
Yıllar önce 1,5 yıla yakın İş C tutmuştum ve güzel kazanmıştım.
Ama o 2000 öncesi idi.
O zamandan beri 9 ayı geçkin elimde tuttuğum ilk senet Gesan oldu.
Ve Gesan ilk onluk senedim oldu.
Umarım uzun yıllar elimde tutmam için sebepler vermeye devam eder bana... :ok:
Her ne kadar yazmasam da 7-8 aydır gesandayım. Bekleyeceğiz.
yatırım finans tek başına defans yapıyor.. dünde alıyordu bakalım yarın neler olacak..
hissenin 20 lerden 60 lara getiren yatırım finans başkan idi umarım öyle bir şey olur..
emeklilik fonunda 35bin yatırım fonlarında 222bin lot kalmış :) bakalım yerine gelenler ne yapacak :)
Eğer mal topluyo salar kus muçaksa yarın güzel topluyor hafif eksi tutup alıyor...
50 den beri kazık çakmış bekliyoruz 🤑🤑🤑