Sayfa 275/902 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

emeklilik fonunda 35bin yatırım fonlarında 222bin lot kalmış bakalım yerine gelenler ne yapacak
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    umuyorum ki kısada vardır bir bildiği... uzunda her türlü güveniyoruz zaten...
    Foruma bakınca, kısacılar ortalığı terk etmişler, ben biraz gideyim de demiş olabilir Yatırım Finans....

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yatırım finans tek başına defans yapıyor.. dünde alıyordu bakalım yarın neler olacak..

hissenin 20 lerden 60 lara getiren yatırım finans başkan idi umarım öyle bir şey olur..
    sağlam mal almış gozukuyor..butun satışları tek başına karşılamış neredeyse..153 bın lot...ve halen daha alıyor..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    umuyorum ki kısada vardır bir bildiği... uzunda her türlü güveniyoruz zaten...
    saglam defansta bugünün satanın malını alıyor son 1 saatte tipsiz info da gelmiş )

yatırım finans 146k
    info 10k
    bankoff 9k

alımlar var ky güzel mal veriyor ) izlenim o yönde yani

5. Eğer mal topluyo salar kus muçaksa yarın güzel topluyor hafif eksi tutup alıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    saglam defansta bugünün satanın malını alıyor son 1 saatte tipsiz info da gelmiş )

yatırım finans 146k
    info 10k
    bankoff 9k

alımlar var ky güzel mal veriyor ) izlenim o yönde yani
    info bence çakma info...patronun verdiği fonların malları bence bitmiş olmalı...bence başka bir kurumdan alıp infodan satarak kendince ky da panik yaratmak isteyen biri...bu yüzden de artık info satınca pek korkmuyorum...bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    sağlam mal almış gozukuyor..butun satışları tek başına karşılamış neredeyse..153 bın lot...ve halen daha alıyor..
    163 bin lot oldu kapanışı birde artı yaparsak tadından yenmez yarın gaplı yukarı bile açarlar..

8. 50 den beri kazık çakmış bekliyoruz 🤑🤑🤑

Sayfa 275/902 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •