O yüzde 15-25 in gerçekleşmesi için artık 40 yapmalı en az
Printable View
dd yi pd yi grafı osunu busunu unutun
kafayı gözü kollayın yeter
Suyuniçinde kaldık burdan birde kambur balina ararken boğa köpekbalığına(carcharhinus leucas) denk gelirsek Ayasofya abinin bacağının birini daha kopartırmı diye aklımda deli sorular.
Bu arada boğa köpekbalığı ismini ilk defa duydum, sen daha önce duydunmuydu
[B]kendi ikbalin için piyasanın işleyişini bozarsan sonuçları bu olur [/B]
Söz geçiremediklerini düşünüyorum finans çevrelerine.
Ohaa kardemir 13 emlak 5 kisur lira olmuş. Hepsini alasim var. Pala dayu kasimasa bari.
bu HSBC analizleri dogrumuydu acaba cogu hisseyi cok altta göstermisti :))
bence 4100 de topa girilir :)
Garan
İş
Thy
Migros
Bu tahtalar sahipli tutanlar var.
Arkadaş kendince yorum yapmış ama yanılmış..Fikir beyan edersen yanılabilirsin ama konuşmazsan yanılmazsın...
TRAFİĞE ÇIKAN KAZA YAPABİLİR AMA ÇIKMAYAN KAZA YAPMAZ..AMA BU ONU MÜKEMMEL SÜRÜCÜ YAPMAZ..bir çin atasözü.:)
Yıllardır forumdasın senin değil vob hakkında (o seni aşar),bıst100 hakkında bile tek kelime -analiz-yorum yaptığını görmedim...Ha kafa 31-69 formasyonuna çalışıyor o ayrı..:)
o konuda hakkını teslim edelim...
burada güzel para ile vıop ta pozisyonlar açan kardeşlerimiz var , benim graflarıma önem veririler okurlar bizi ama kendi süzgeçinden geçirmeleri gerektiğini bilirler özelden çok yazışırız müsahit zamanlarda ama bir gün olsun oynadıklarını buraya yazmazlar yazdıklarında algı oluşacağını bilir .Ama sosyal medya ne bok olduğu belli olmayan insanlarla dolu adam yazıyor roket koyup hazırmısınız bir tahta söyleyecem kaç beğeni gelecek bu ne amk ne yazıkki olay bu kadar baside indi bilmiyorki burada herkesin eli birbirinin cebinde :) bu yüzden yeni girenler gerek temel gerek teknik konularda kendini donatsın yanlız şunu unutmasın her çizgi çeken teknikçi değildir teknik oyun okuma sanatıdır benim gözümde .
KOZAA bildiğin bedava, fiyatlanan şey çok farklı şeyler olması gerekiyor sahiplik vs gibi. Bu bilanço daha altın rallisi öncesini yansıtıyor - esas bilanço bu çeyrekte gelecek.
Ben böyle şeylere takıp mal satan adam değilim hala alıyorum ama portföyümde ağırlığı baya arttı, daha da düşerse ekranı kapatıp malak gibi oturucas yapacak bişey kalmadı.
Kemik sesleri yerini feryat ve çığlıklara bıraktı. Buradan döner şuradan dönerciler bitmeden kollar bacaklar kesilmeden dönüş zor. 200g ye geldik dönüş olacaksa buranın altını tuzaklamalı…
Kavga etmeyin, burda herkese yetecek kadar mal var. Kalp kırmaya gerek yok bence
öyle deme çok kişininde çıkmsına yardımcı oldular...
borsada çağrı yaptılar...
fondaki para bitince düşeceği belli belli besbelliydi...
depremden sonraki çağrıda;
arceliğe 140 lirayı gösterdiler
emlaga 9 lirayı gösterdiler...
enkaya 35 lirayı gösterdiler...
krdmd 22 lira gösterdiler...
eregliye 53 liraya gösterdiler...
pgsus 530 lirayı gösterdiler...
froto 600 lirayı gösterdiler...
sisye 50 lirayı gösterdiler...
bunların hepsi depremden sonra insanlar daha dogrusu yandasları çıksın diye yapıldı...
biraz uyanık olup o köprü açıkken geçecektiler...
köprü kapandı ben şimdi karsıya geçmek istiyorum diyorsun...
geçmiş olsun artık...
hangimiz inkar edebilirki bu fiyatları görmediğine...
Bu gidiş ile 14 Mayıs'a sadece hissesiz gece yatmayanlar kalır gibi.
hep ne diyorum ekgyo gitmezse endekste gitmez bence :)
Ben yüklü malı ta Aralık ayında sattım.
İşin gerçeği şu ki oradan buraya taşıdığım malla sadece hamallık yapmış oldum, çok küçük kısım dahi olmuş olsa.
Altınları ALTINS1 deki uyumsuzluk nedeniyle satıp borsaya döndüm, buradan sonra artık ne olursa olsun çıkma düşüncem yok alma zamanı artık satma zamanı değil. Benim penceremden. Ama bugünden yarına kar beklersen sıkıntı.
tamam işte kendi ikbal leri için yaptılar millet burada badem sporu ne olduğunu karıştırıyor devlet değil devlet depremden sonra girdi .Onuda şimdi gücü yettiğince dengeleme yaparak devam ediyor.
akçay benim anlatmak istediğim birilerine haksız kazanç yaratılıyorsa senden benden 1 adım önce şirketlerden gelecek haberleri biliyorsa , devletten gelecek hamleler bu adamlara üflenip piyasa yaptırılıyorsa bu ikbal için göz yumulmuştur.
derenin yatağını bozarsan çok yağmur yağdığında sel gelir , piyasada bazı şeyler düzelirse güven gelir .
GİZLİ SERVİS
@gizliservis06
·
1d
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:
“Türk hava sahası Ermenistan uçaklarına kapatıldı.â€
Hala buradan döner tepki gelen diyenler var twitterda hiç de az değil sayı. Demekki sopaya devam yetmemiş dayak
Babalar gibi trend var değerlendirebilene. Nasıl geçen sene her gün yükseliyorsa bu sene de her gün düşüyor işte. Long tarafa öyle alışmışız ki geçen seneden elim shorta gitmedi mal gibi izledik.
bu olay bana yıllar yıllar önce hangisi hatırlamıyorum bir çağrı olayını hatırlattı...
şirket ederinin üstünde çağrı yaptı çoğunluk katıldı hisseleri verdi...
çağrı bitince hisse yarı yarıya düştü...
sonra feryat figan...
devlet bize bahmire döndü iş... :)
depremde sonra 4500 den 5500 e getirdiler borsayı vereydin...
devletin yaptıgı çağrıya katılmayan sızlanmasın...
ben kutuma gideceğim demişsiniz..
o zaman kutunun sonucunu bekleyin...
borsanın düşmesinden daha kötüsü.. beklenen düzeyde çıkamayabilir ..yeni gelenler nasıl bir ekonomik iklim yaratacak görmek lazım
şimdi herkeste dibi bulsunda/bulsada vaktiyle sonra nasılsa toparlar var ..kazın ayağı öyle olmayabilir
Endeksi, tenceredeki kurbağa misali hissettirmeden yavaş yavaş haşladılar...
.
BES'de devlet katkı payına hisse aldırdılar şimdi o tip fonlar deprem öncesinin altına gelmiş gibi.
pıst 100 de Hakan Atilla istifası 8.03.2021 dip - nebati ocak 2023 TEPE dir badem spor oyuncuları için.
2021-2022 kredilerine bakarsanız anlarsınız graflarda.
Giren girmiş artık zevk almaya odaklandık.
kamyondan atlayan şoför dönüp ky ye doğru gülümseyerek bakıyor ve Olm. ben sürekli kamyondan atlarken gırgır şamata yapıyodunuz noooldu kapiş diye seslendi. Bunu duyan ky daha da bi öfkeyle satmıyorum ulannn diye haykırdı ve osbir dene ceton daha attı makinaya
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2e552371b8.jpg
Ereğli 29 demiştim..gerçi yazın sp500 le beraber beklerdim ama ...neyse 31.xx olmuş...
içim dışım petkm oldu .. başkada hissem yok ..