Sayfa 272/1005 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop L

1. bu HSBC analizleri dogrumuydu acaba cogu hisseyi cok altta göstermisti )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. bence 4100 de topa girilir
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Aefes kapı gibi duruyor )
    borsada çarpılan kafayı çekecek ondandır

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Aefes kapı gibi duruyor )
    Tüp ve isc de sağlam duruyor
    Hamdım Piştim Yandım

5. Garan
    İş
    Thy
    Migros

Bu tahtalar sahipli tutanlar var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Notları öne alalım
    Yazdığı gün kapanış 4.891 imiş
    Neredeyse %10 şelale rallisi yapmış
    Tokatçı ve ekibi milleti zarflayqrqk tokatlamqya devam ediyor.
    Işıldaklı gözlerde dolarda ralli beklemeyin dediydi 2 gün önce
    Arkadaş kendince yorum yapmış ama yanılmış..Fikir beyan edersen yanılabilirsin ama konuşmazsan yanılmazsın...

TRAFİĞE ÇIKAN KAZA YAPABİLİR AMA ÇIKMAYAN KAZA YAPMAZ..AMA BU ONU MÜKEMMEL SÜRÜCÜ YAPMAZ..bir çin atasözü.

Yıllardır forumdasın senin değil vob hakkında (o seni aşar),bıst100 hakkında bile tek kelime -analiz-yorum yaptığını görmedim...Ha kafa 31-69 formasyonuna çalışıyor o ayrı..

o konuda hakkını teslim edelim...

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bence sosyal medya da birileri birileri kaymak yesin diye yonlendirme yapıyor mesela endeks 4700 altı asla gelmez tarzı ve KY buna kanıp batıyor
    burada güzel para ile vıop ta pozisyonlar açan kardeşlerimiz var , benim graflarıma önem veririler okurlar bizi ama kendi süzgeçinden geçirmeleri gerektiğini bilirler özelden çok yazışırız müsahit zamanlarda ama bir gün olsun oynadıklarını buraya yazmazlar yazdıklarında algı oluşacağını bilir .Ama sosyal medya ne bok olduğu belli olmayan insanlarla dolu adam yazıyor roket koyup hazırmısınız bir tahta söyleyecem kaç beğeni gelecek bu ne amk ne yazıkki olay bu kadar baside indi bilmiyorki burada herkesin eli birbirinin cebinde bu yüzden yeni girenler gerek temel gerek teknik konularda kendini donatsın yanlız şunu unutmasın her çizgi çeken teknikçi değildir teknik oyun okuma sanatıdır benim gözümde .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. KOZAA bildiğin bedava, fiyatlanan şey çok farklı şeyler olması gerekiyor sahiplik vs gibi. Bu bilanço daha altın rallisi öncesini yansıtıyor - esas bilanço bu çeyrekte gelecek.

Ben böyle şeylere takıp mal satan adam değilim hala alıyorum ama portföyümde ağırlığı baya arttı, daha da düşerse ekranı kapatıp malak gibi oturucas yapacak bişey kalmadı.

Sayfa 272/1005 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •