Evet 5 ler görüldü sayılır. Aslında alınır ancak piyasa iyi değil. Biraz daha takip etmek daha faydalı olur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet 5 ler görüldü sayılır. Aslında alınır ancak piyasa iyi değil. Biraz daha takip etmek daha faydalı olur...
Adam lar lotlari topladılar görürler yukarı artık.. üçkağıtçılar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam da beklediğim gibi oldu. Kötü piyasada 4.60-4.70 lerde alım fırsatı verdi.
Tavan yapsa şu gün ne moral olurdu.. Dua ederiz patron kiminin duası derler..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Bakab 5.20 leri gördü ve sattık... Bu piyasada al sat en mantiklisi...
2019 yılı ilk çeyrek kapandı. İlk çeyrek ile ilgili tahminlerim:
Ciro 120-125 milyon
Brüt kar 27-28 milyon
Faaliyet gideri 11-12 milyon
Esas faaliyetinden diğer gelir-gider farkı 1 milyon
Finansman gelir gider farkı -3 milyon ( İlk çeyrekte euro %5, dolar %6,5, sterlin %9 arttı. Şirketin açıkladığı pozisyonlara göre yaklaşık olarak hesapladım)
Net kar 11-12 milyon
İlk çeyrek net kar beklentim 11-12 milyon civarı. 2019 yılında daha önce de açıkladığım gibi faaliyet karı ve FAVÖK rakamında geçen yıla göre önemli bir değişiklik beklemiyorum ama net kar 50 milyon üzeri olmalı.
Bende 15 milyon kar ilk çeyrek tahmini not almışım ilk çeyreklerde iyi geliyor 2 yıldır.. kapasite artışı kur avantajı ihracatta süpriz etkisi yapabilir kötü de olabilir ama olumlu senaryo daha olası bugünde biraz aldım Allah mahçup etmesin inşallah likitidasyon değeri de yüksek çıkıyor o kadar çok hisse baktım araştırdım bilanço öncesi potansiyelli ve ucuz puanlamasında lider bakab çıktı .
Olumsuz yanı patron tahtada deniyor .....
Selametle..
Tüm Müslüman aleminin Miraç kandili mübarek olsun unutmadan ..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin fiyatının normal piyasa koşulları içinde oluşmadığı çok net. Hissede oluşan fiyat şirketin mali tabloları ve sektör dinamikleri ile paralellik göstermemekte. Birebir paralellik beklenmez ama mesela geçen seneye göre faaliyet karı ve FAVÖK %60 artmasına rağmen fiyat geçen seneden çok daha düşük seviyede. Üstelik endekste önemli bir değişiklikte yok. Şirketin 2*FAVÖK değerinin bile altında işlem görmesini kimse açıklayamaz. Hem de 2019 yılı beklentileri daha olumlu olduğu halde ( Hem kur tarafı hem de hammadde tarafı şu ana kadar olumlu gidiyor)
Bunun dışında hisse birçok kere gün içinde %7-8 yukarı yapıp tekrar eski seviyesine indi. Bunu yapanlar da hep aynı kurumlar. Her iki durum da yukarıda alıntıladığım nedenden dolayı oluyor.
Burada şirketi çok yakından tanıyan, kaderine razı olmayacak bilinçli bir yatırımcı topluluğu var. Bu kapsamda zaman aşımına uğramamış ve şirketin en şaibeli dönemleri olan 2014-2015 yılları için bir inceleme ve her ne kadar sonuç almak çok zor olsa da tahtada gerçekleşen işlemler ile ilgili SPK ya başvuru yapılması yönünde hazırlıklara hız vermek gerekir.
bu terbiyesizler eski alışkanlıklarına hemen dönüyorlar, bunlara bu kez sağlam bir ders vermek gerekecek.
ne de olsa yapılan şikayetten şikayet edenlerde ders çıkardılar
bu kez direk şikayet yılını belirleyip şikayet yapılır olur biter.
herkes ölüp gidiyor
öbür tarafta parada geçmiyor
siz gerçek fakirsiniz, gözünüz doymuyor çünkü
toprak doyursun gözünüzü
inşallah...
2017 yılına kadar bilanço oyunları ile yatırımcıyı söğüşlediler. Bilanço oyunları son iki senedir ufak tefek detaylar dışında (Bak-net vs.) azaldı. Bu sefer de piyasada aktif işlem gören lot sayısı azaldığı için belli kurumlarla tahtayı istedikleri gibi kontrol etmeye başladılar. Yani yatırımcıyı söğüşlemenin yöntemi değişti.
Eski alışkanlıklarına örnek küçük mahdumun mecnur çolak ile dillere destan hukuksuzluklarıdır
spk dan cezalar almıştır.
Alıntıladığım ilk mesajınızdaki koyuladığım kısım yani şikayet kısmını gerçekleştirmek gerek
öncede dediğim gibi köpek bok yemekten vazgeçmiyor
illa bir ders lazım..
Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz, yazılanları okuyorum ve tahtayı da sürekli takip ediyorum, ...unu deşen tavuk gibi yukarı aşağı, fiyat hala geçen senenin fiyatının altında seyrediyor, ben daha önce bu forumda çok kez uyardım, bir kez daha bizi şaşırtmayın üzmeyin diye ne oldu? adamlarıyla bildiklerinden vazgeçmiyorlar, bu hissede yatırımcı var mı yok mu, yatırımcı karda mı zararda mı bunlar için önemli değil böyle şeyler, defter değeri bugün itibari ile 5,20 TL.dir. fiyat ise halen 4,78 TL. 2014 ve 2015 yılları için kapsamlı bir vergi incelemesi yapılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na başvuru yapılmalıdır. Ardından SPK başvurusu yapılmalıdır. Ardından tüm hissedarlar birleşip T.T.K 'daki azınlık haklarının verdiği yetkiler kullanılarak firmaya gerekirse dava açılmalıdır.Bu seneki genel kurula da katılmak istiyorum, cesaretleri varsa Cem Bakioğlu, Sertaç Bakioğlu, Enver Bakioğlu toplantıya gelirler ve sorularımıza cevap verirler, Madem öyle işte böyle!
Siz mi büyüksünüz yoksa? Ardımızda konusunda uzman T.T.K avukatlarıyla ve Y.M.M 'lerle geliyoruz,merak etmeyin Allah büyüktür.
Yetti artık!
İlgililer burayı okuyorlardir umarım, bunlara telefon açıp mail atıp vs bilgilendirmenin bu saatten sonra gereksiz oldugunu düşünüyorum.
Genel kurula katilalim ve durumu görelim önce,
Bu yıl temettü verecek mi haberlerde göremedim
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisse yukarı hareket ettiğinde hemen satış tarafında beliren kurumlara iyi dikkat etmek lazım.
ziraat den yapan kesin patron diğerlerini daha çözemedim zaten yüzde 70 patron olduğu için tutturma ihtimali yüksek
Bunlar bizden mal alacaklarını mı sanıyor acemiler? Böyle mal toplanmaz ki???
Önce yukarı sürersin tavana kitlersin, tavanı çözersin, tekrar tavan tekrar çözersin veren verir kalan kalır, 8-9 a kadar böyle devam edersin, sonra serbest düşüşe bırakırsın, veren verir kalan kalır, 7 li seviyelere kadar gelir, oradan yine grup hareketi ile 10 u gösterirsin birakirsin veren verir kalan kalır, sonra 11-12 veee...
Hâlâ 5 li seviyelere debeleniyorlar,
aga böyle mal alamazsinizzz.
Acemi sünnetçiler sizi
Son üç gündür alan satan,son takas durumunu palasir misiniz
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 3 yılda olan gelişmeler şirketin arayıp ta bulamayacağı bir durum oluşturdu. Hem eur/tl hem de maliyetlerin büyük bir kısmını oluşturan hammadde fiyatları şirketin istediği şekilde ilerliyor. Patrona ne istiyorsan diye sorsalar bunların olmasını isterdi. Her geçen sene de bir öncekinden daha iyi oluyor. Bu sene için de normal şartlarda kar beklentim 50 milyon üzeri.
Ancak hisse fiyatı daha önce birçok kez belirttiğim nedenlerden dolayı olması gereken seviyeye gelmedi. Ben bu sene içinde hisse fiyatında kırılım olacağını düşünüyorum.
Yediğine içtiğine dikkat etmeni tavsiye ederim. Nşa da çok primsiz Bi kağıt Bakab. Ülkeyi yönetenler kaos futbolu oynamaktan vazgeçerse borsa normal yatırım aracı moduna dönecek ve herşey daha güzel olacak... Tam tersi kaos devam ederse en sağlam hisse bile dibin dibini görmek isteyecektir...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ins 3 leri görürde daha cok istiflerız patrona Cem gb....ytd
Aynen, azar azar tırtıklamak güzel oluyor...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunuda sıkayet etsınler bakıyım....alaverecı dalavereci küçük ınsancıklar....Burdaki ky nın inadını ve inancını kıramıcakkar...ytd
Sayın MODERATÖR bu Riki Wort hisse fiyatı 3 e gelecek deyip manipulasyon yapıyor, neden onun yorumunu silmiyorsunuz?
3 e gelecek diyen Mirage MODERATÖR'ün dikkatine!
Ek 22308
Okuyalım, öğrenelim.
https://www.integralforex.com.tr/tre...-formasyonlari