elalarını, elalarını ALLAH versin belalarını .
Printable View
elalarını, elalarını ALLAH versin belalarını .
İBB’ye bağlı İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa'nın eşi Meltem Başa
Şişli Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.
iktidarcık iken bile her gün düşen VAKAİ ADİYE haberi....
Mustafa sarıgül,5 kişiyi evinde özel olarak ağırlayacakmış...CİDDİYİM..:)
Vallahi cesaret ister:oleyo:
CHP binalarına girerken tetikte olun. Şakaları yok.(FURKAN B.)
Erdoğan'dan Özel'e çağrı: Emeklilere faydanız olsun istiyorsanız belediyeleriniz SGK'ya borçlarını ödesin
AKP’li belediyelerin SGK’ya bir kuruş borçları yok diye anladım.
ağzın ulaklarında ama biz konuyu doalr topiğinde geçen hafta enine boyuna değerlendirdik
videoyu dikkatlice inceledik kıllarına kadar baktık ama kesin bir sonuç çıkaramadık
sen sanırım çükünden tanıdın:whistling:
henüz kesin bir durum yokken ağzın kulaklarında tekrar tekrar yazdığına gör eçok sağlam delillerin var
neyse gıybet neydi
gıybet
Gıybet, söz dışında, yazı ve fiil ile yani el, kol, göz, kaş işaretleri ile de yapılabilir mi
bu dünyada yada öteki tarafta bi yaptırımı varmıdır
yoksa diyanettiki ali erbaş gibi yada son dönemlerde müslümanaım muhafazakarım diye caka satanlar g,ibi sende kafana göre mi yorumluyorsun
Sen pipisini görmüşsün her halde..yok ben göt kıllarından tanıdım..:)
Bak dini bilmiyorsun ahkam kesme:''Kardeşinizin etini yemek gibidir....'' der..onlar dini açıdan asla kardeş olamaz..Bak; biyolojik kardeş bile bazen dini anlamda kardeşin değildir.
Dini anlamda kardeşlik ile ilgili sana tez okurdum ama...araştır sonra...
Ha...videoyu seyredenlerin çoğu ''O ''diyor...
Sonra CÜBBELİNİN müritleri kasedi inkar edince karşı çıkıyoruz...
Siz o müritlerden daha körsünüz..kendi şeyh-tarafgirlerinize..
belediyeler el değiştirince akıllarına gelmiş çoğunluk neyin ne olduğunu görmeye başladı neymiş suya İBB neden zam yapmış :)şebekeye su basma elektrikle oluyor ya bunun haricinde bakım ürünleri uçtuya ondan olabilirmi ha ülkeyi ekonomik anlamda doğru yönetirsiniz zam yaparlarsa gerekeni yap hala bu ekonomik şartlarda çıkıp su ile siyaset yapmak
abka kimse parti bişey yazmıyor niye işi partiye getiriyorsun...
ki burda yanlış yapınca diğerleride eleştiriliyor...
niye ölümüne ak partiyi savunuyorsun...
diyanet işlerinde birini yaptıgı usulsuzluk gündem olmuş sen hemen chp şöyle chp böyle diyorsun...
konunun partiyle ne alakası var...
Götünü nasıl inceledin merak ettim
Yüzü net gözükmeyen birini götten tanımakta uzmanlık ister
Göt uzmanlığıda başka binyetenek
Ben tam benzetedim. Andırıyor.
Ama 2 arkadaş o olduğunu düşünüyor
Bide götten bakayım ama senin gibi göt uzmanı olmadığımdan genede çıkaramayabilirim
egeyen toparlamaya başladı ellam.
17 millardan 12 millara kadar indiydi.
AK partiyi savunmuyorum..Ama burada diyanet diye yola çıkıp Müslümanları itibarsızlaştıran kesimin %80 ı CHP lidir.
Bu sır değil..
Burada son 4 yıldır AKP yi defalarca eleştirdim..ama bir CHP li gidipte CHP yi eleştiremez.
AKPYİ eleştirelim..Ama CHP nin de hatalarını yazalım ki: eleştiriler partizanlıktan öte olsun.
müslümanlığı dini kimse itibarsızlaştıramaz...
itibarsızlaştırgını zanneder sadece...
konuya yanlış yerden bakıyorsun...
ayet var bunla ilgili...
Kur'an'ı şüphesiz biz indirdik. O'nu koruyacak olan da şüphesiz biziz. Kur'ân'ı indiren Biziz; onu Biz koruyacağız. Hiç kuşkusuz, o zikiri/Kur'an'ı biz indirdik, biz; her hal ve şartta onu muhakkak koruyacak olan da biziz.
https://onedio.com/haber/mustafa-sar...-cikti-1234628
Şu işlerden de vazgecilse iyi olacak sanırım. Hele de yapay zeka ile ne videolar yaratılır gelecekte..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CHP yüzde 30 oyu olsun varsayalım ki o kadar yok. 0.3x08: 0.24
Bu durumda nüfusun yüzde 24 u itibarsizlik için çabalıyor demek. Geri kalan yüzde 76 şu diyanet başkanını çok seviyor demektir. Sevmiyorsa neyime hala o koltukta?
Yaz dönemi tav ve pgs çok iyi gitmişken thy nin yerde surunmesi hortum iddialarını dogruluyor
Pihuuuuuu.... Mustafa Sarıgül, diyanet camii ayet döt, kıl ve pipi[emoji16][emoji16]
Konu nerelere gidecek merakla cekirdegim elimde bekliyorum
Ooooh kendi ateşini ne güzel harlıyor yahu.
Yelle yavrum yelle:he:
Kremlin: Ukrayna'nın müzakere mesajı Rusya'nın yaklaşımıyla uyumlu
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'nın Rusya ile müzakere yapmak istediğine dair açıklamanın detaylarının önemli olduğunu belirterek, "Mesajın kendisinin Rusya'nın yaklaşımıyla uyum içinde olduğu söylenebilir." dedi.
Peskov, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın bugün Çin'de yaptığı "Rus tarafıyla müzakere yürütmeye istekli ve hazır olduklarına" yönelik açıklamasını başkent Moskova'da gazetecilere değerlendirdi.
Rusya'nın müzakereleri reddetmediğini vurgulayan Peskov, "Rusya müzakere sürecine açıklığını her zaman korudu ve burada henüz bilmediğimiz ayrıntılar önemli. Bu nedenle daha fazla açıklama bekleyeceğiz." diye konuştu.
Peskov, "Mesajın kendisinin Rusya'nın yaklaşımıyla uyum içinde olduğu söylenebilir." ifadesini kullandı.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, resmi ziyarette bulunduğu Çin'de mevkidaşı Vang Yi ile görüşmesinde, "Rus tarafıyla müzakereye istekli ve hazır olduklarını", müzakerelerin bağımsız, adil ve kalıcı bir barışı amaçlaması gerektiğini söylemişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
önemli bir haber sayılabilir,...devamını görmek gerekir
Demek ki uzun, kaliteli yazım yapmaya çalışmanın "kendince tabii ki" finalinde has chp li " tabii ki kendi tabiriyle" çıktı. Camii de en kotu anım o zamanki uzun saçıma secdede basildiginda acıydı. Neyse ki başka dertlerim olmamis daha fenalari da varmış
3 aydır 10.000-11.200 arasındayız...artık bir tarafa sağlam gitmeli..
%10 luk dilimde 3 ay...uzun zaman..PY eğer poz. ayarlaması yapmışsa bir tarafa kopmalı..
Hadi bakalım şimdi boy sırası koğuşlara
ben öne geçeyim vaktinle
Son Halka Arzları almaya başladılar, demek ki yeni Irzlar yolda!
Moderatör benim bunlarla bir alakam yoktur tanımam bilmem :)
zaten bir tarafa gidiyor, ancak kompleks yapıda,..
11494.xx üstü longtu, geçen haftanda itibaren bu değer 11828.xx üstü longa taşındı ve geçen haftadan devamla bu hafta da bu değer üstünde Moodys sonrası satışlar gelsede long aslında devam ediyor,..ne zaman bu değer altına geçersek benim ''fiyasko'' 4 hafta short devreye girer,..fiyasko oluşunu Moodys sağlamıştı, ancak Moodys görünümü değiştirmeyerek coşkuyu erteledi, bu boşluğu Şimşek doldurmaya çalışyor, piyasa katılımcılarıda omuz verirse ki bu çöp hisselerde yaşanacak,...bunun sonunda piyasa 9L ye hazır hale gelir,...
diğer bir durumda ise yeni 1000 puan başlangıç değeri bu gün için 12092.xx tir, fiyatlar xu030 da bu değer üstüne geçiş yaparsa hep long ataklarda kuvvetlenme hissederiz, alt tam tersi,...her gün bu değere +4.xx puan ekleyerek takip edebiliriz
https://i.hizliresim.com/i6tl989.jpg
ısrarla yeni 1000 puan için yeni yelpazeler koymuyorum, ama gelişirse yukarıda yazdığım şekilde olacak ve 12092.xx bu güne +4.xx ler hergüne,
bu değer altı longu bloke ediyor, 11828.xx altı ise short yapıyor,..bu olana kadar son 2 gündür gelen shortun garantisi yok,...hemen longa da dönebilir,...nitekim benim gözlem Ukrayna açıklamasınıa biraz aldılar,..buna tepki verdiler,..şimşeğe pek bakmıyorlar ama piyasa katılımcıları almaya kalkarlarsa durum değişiryukarı gider,..
275 sayfaya neden atlamıyor medvig ne zaman gelsen bu oluyor :)
japon yeni tekrar zıplamış......
sanırım Ukraynada savaşı destekleyecek finans ta bir tıkanma var, çünkü en büyuk destekçisi ABD nin tam zıttına Çine giderek bu açıklmayı yapıyor,...Biden in tasviye oluşu bir takım aksamalar neden olmuş olabilir, her durumda bekleyip anlayacağız ama sonuçta barışa evrilirse olumlu katkı yapar,..barış Rusyayı güçlendirir, güçlenen Rusya Türkiyeyi güçlendirir şeklinde bir doğru orantı kuruyorum,..çünkü ABD nin Rusyaya yaptığı son yığınak Yunanistan Dedeağaçtı, bu yığınak Türkiye elden çıkmasın diye Türkiye tarafına kayabilir,...burada Çinden gelen otomotive yatırımlar bir işaret olablir,..ABD nin paçası tutuşursa Suriyeyele bir anlaşmaya razı olabilir,..
Yunan tarafının ise Kıbrıs kutlamaları sırasında ve öncesinde Türkiye aleyhine yaptıkları kışkırtıcı açıklamalarda bununla ilintili olabilir,..önemsiz kalırlarsa F-35 kurtarmaz
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
13sn
Sabancı Holding/Haluk Dinçer:
- Türkiye'de enflasyon muhasebesi düzenlemesi bir kaos
- Türkiye'de faiz indirmek için bence çok erken-CNBC-e
- Sigorta sektöründe konsolidasyon olabilir
- Yabancı yatırımcıların endişeleri azalıyor
- Körfez'den yatırımcı gelebilir
- Yabancı ortağımız Türkiye'ye çok güveniyor-CNBC-e
- Agesa'da yıl sonu %40 üzerinde kar artışı bekliyoruz
- Agesa ve Aksigorta başarılı gidiyor, yılın da böyle geçmesini bekliyoruz-CNBC-e
gübre nin tavanı açarlarsa endeksi bozar......
12501................Buradan Longgggggggggg .............hadi pala paraları alalım....
275. sayfa açılmıyor.