Sayfa 274/981 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Kremlin: Ukrayna'nın müzakere mesajı Rusya'nın yaklaşımıyla uyumlu

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'nın Rusya ile müzakere yapmak istediğine dair açıklamanın detaylarının önemli olduğunu belirterek, "Mesajın kendisinin Rusya'nın yaklaşımıyla uyum içinde olduğu söylenebilir." dedi.

Peskov, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın bugün Çin'de yaptığı "Rus tarafıyla müzakere yürütmeye istekli ve hazır olduklarına" yönelik açıklamasını başkent Moskova'da gazetecilere değerlendirdi.

Rusya'nın müzakereleri reddetmediğini vurgulayan Peskov, "Rusya müzakere sürecine açıklığını her zaman korudu ve burada henüz bilmediğimiz ayrıntılar önemli. Bu nedenle daha fazla açıklama bekleyeceğiz." diye konuştu.

Peskov, "Mesajın kendisinin Rusya'nın yaklaşımıyla uyum içinde olduğu söylenebilir." ifadesini kullandı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, resmi ziyarette bulunduğu Çin'de mevkidaşı Vang Yi ile görüşmesinde, "Rus tarafıyla müzakereye istekli ve hazır olduklarını", müzakerelerin bağımsız, adil ve kalıcı bir barışı amaçlaması gerektiğini söylemişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

önemli bir haber sayılabilir,...devamını görmek gerekir
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Demek ki uzun, kaliteli yazım yapmaya çalışmanın "kendince tabii ki" finalinde has chp li " tabii ki kendi tabiriyle" çıktı. Camii de en kotu anım o zamanki uzun saçıma secdede basildiginda acıydı. Neyse ki başka dertlerim olmamis daha fenalari da varmış

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    3 aydır 10.000-11.200 arasındayız...artık bir tarafa sağlam gitmeli..

%10 luk dilimde 3 ay...uzun zaman..PY eğer poz. ayarlaması yapmışsa bir tarafa kopmalı..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Hadi bakalım şimdi boy sırası koğuşlara
    ben öne geçeyim vaktinle

Son Halka Arzları almaya başladılar, demek ki yeni Irzlar yolda!
    Moderatör benim bunlarla bir alakam yoktur tanımam bilmem

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    3 aydır 10.000-11.200 arasındayız...artık bir tarafa sağlam gitmeli..

%10 luk dilimde 3 ay...uzun zaman..PY eğer poz. ayarlaması yapmışsa bir tarafa kopmalı..
    zaten bir tarafa gidiyor, ancak kompleks yapıda,..

11494.xx üstü longtu, geçen haftanda itibaren bu değer 11828.xx üstü longa taşındı ve geçen haftadan devamla bu hafta da bu değer üstünde Moodys sonrası satışlar gelsede long aslında devam ediyor,..ne zaman bu değer altına geçersek benim ''fiyasko'' 4 hafta short devreye girer,..fiyasko oluşunu Moodys sağlamıştı, ancak Moodys görünümü değiştirmeyerek coşkuyu erteledi, bu boşluğu Şimşek doldurmaya çalışyor, piyasa katılımcılarıda omuz verirse ki bu çöp hisselerde yaşanacak,...bunun sonunda piyasa 9L ye hazır hale gelir,...

diğer bir durumda ise yeni 1000 puan başlangıç değeri bu gün için 12092.xx tir, fiyatlar xu030 da bu değer üstüne geçiş yaparsa hep long ataklarda kuvvetlenme hissederiz, alt tam tersi,...her gün bu değere +4.xx puan ekleyerek takip edebiliriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

11494.xx üstü longtu, geçen haftanda itibaren bu değer 11828.xx üstü longa taşındı ve geçen haftadan devamla bu hafta da bu değer üstünde Moodys sonrası satışlar gelsede long aslında devam ediyor,..ne zaman bu değer altına geçersek benim ''fiyasko'' 4 hafta short devreye girer,..fiyasko oluşunu Moodys sağlamıştı, ancak Moodys görünümü değiştirmeyerek coşkuyu erteledi, bu boşluğu Şimşek doldurmaya çalışyor, piyasa katılımcılarıda omuz verirse ki bu çöp hisselerde yaşanacak,...bunun sonunda piyasa 9L ye hazır hale gelir,...

diğer bir durumda ise yeni 1000 puan başlangıç değeri bu gün için 12092.xx tir, fiyatlar xu030 da bu değer üstüne geçiş yaparsa hep long ataklarda kuvvetlenme hissederiz, alt tam tersi,...her gün bu değere +4.xx puan ekleyerek takip edebiliriz
    Benim için 11.000 çok önemli destek...11.016 dan döndük..

11.000 e ne var ne yok yığalım-destek atalım..

Orası kırılmadıkça long devam...orası stoplosstur.

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

ısrarla yeni 1000 puan için yeni yelpazeler koymuyorum, ama gelişirse yukarıda yazdığım şekilde olacak ve 12092.xx bu güne +4.xx ler hergüne,

bu değer altı longu bloke ediyor, 11828.xx altı ise short yapıyor,..bu olana kadar son 2 gündür gelen shortun garantisi yok,...hemen longa da dönebilir,...nitekim benim gözlem Ukrayna açıklamasınıa biraz aldılar,..buna tepki verdiler,..şimşeğe pek bakmıyorlar ama piyasa katılımcıları almaya kalkarlarsa durum değişiryukarı gider,..

Sayfa 274/981 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •