ya herkes ya tavan ya taban diyor başka alternatif yokmu :)
Printable View
ya herkes ya tavan ya taban diyor başka alternatif yokmu :)
operasyon bitip de taşlar yerine oturursa bir fiyat analizi çıkar. ama şu an tavana da kitlese bunlara bir şey diyen çıkmaz. herkeste hisse sahiplerini metheder ler. üç saat önce %+10 dan -20 yaptırdı diyen çıkmaz.
arkadaslar BIMER'e SIKYET EDELIM DUYANLAR DUYMAYANLARA BILDIRSIN Nbutun forumlarda yayılıyor anladık zarar edılebılır ama sabah +10 2 saat sonra -20 taban bıtkoın mı alalım o zaman
31,03,2011 tarihindeki tarihi zirve 10,15 operasyon bitti demek için orayı test etmesi lazım henüz test etmedi ayrıca sürekli kağıt alarak test edilmez arada yüksekden verecek alçakdan alacakki para vermeden kağıdı toplıyacak bunlar hepsi oyun buna trade veya abritaj denir ne zaman 10,15 test eder ondan sonra operasyon biter sadece kendi görüşüm
Beyler yarin bolinger orta banttan alacam ben.Hep ayni seyler oluyo bu kagitlarda ne zaman cosku basliyor hemen dusuyor hisseler.Bu yeni taktik oldu artik.Gideni degil duseni aliyorum artik.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimi kime şikayet edeceksin :) bu adamlar 20 yıldır aynı adamlar hep borsadalar hep operasyondalar
tabanda ne kadar lot var yazan arkadaşa şimdiden teşekkür ederiz
Ben o yaziyi yazali 2 ay olmuştur simdimi okudun 😂
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yazdığımda cemas 1.85 tl idi
Yarin 3.80 den alacam.Galiba oradan donecek.
80 Kademe oynamış hisse inanılır gibi değil (6.60-4.80) ah borsa nelere gebesin..! yüksekten alanlara sabır diliyorum
Bende şahidim Tatar kardeş 3.51 den beri cemas dedi hem de kumar kağıdı dayanamayanlar girmesin dedi ben bugün cemas la birlikte 1000 TL ye yakın zarar ettim şimdi bundan Tatar Ramazan ın ne suçu var Ben Tatara açık yürekliliğinden dolayı teşekkür ediyorum
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tabanda ne kadar var söylermisiniz arkadaşlar
460dan kipa aldim su an zararım 41 bin tl
1.354.000 lot satici var
80 değil 180 kademe
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadasrlar her kez aynı seyı dıyor evet anladık cıkısın dususu olcaktır katılıyorum sıze ama bu nedır 1 saatte ayıp yahu bu sımdı nedıor operasyon deılde
Tabanda anormal lot yığılması enteresan
ben de niye panik yok anlamadım.6 dan girdim bende halbuki :)
Hisse batak degil duzeltme yapiyor.Boyle geri cekilme olmaz.Aniden taban oluyorsa asagida bir yerde taban yapip 1_2 ay sonra yukari gider.Ciksa yukarida duzlese ve sonra aniden sonra yavas yavas inse tamam cikis var dersin.Ama giderken aniden donmus taban olmussa bu duzeltmedir.Yarin taban olmaz olursada oradan 7 tl uzerine kadar cikar.
Seans sonuna doğru tabanı bi kaldırsa millet bu kez alım için hücum eder:)
Hissede herşey olabilir neticede dönüyor diye bütün ky ya sattı yada tabana yazdı bakalım spek napacak tabanı kaldıracakmı
Aksam kredili alis ve aciga satis yasagi gelirse (ki gelecek) mal bosaltmaya devam edeceklerdir. Cunku mal bosaltilirken bir cok yancilar aciga satis yaparak pastadan dilim kapiyorlar patron bunu bilerek cuma gunu ve bugun 3 kere devre kesici yaptirdi. Yarin yanci istemez cunku yanina. Tabi bugun aciga satip pozisyonu kapatmayan bazi yancilar yarin dususten alacak olaki yukselirse aldigini tekrar satip yine acik yapacak dusukten yine alacak. Bakalim patronun bunun icin ne gibi plani var yarin gorecez...
Bence tabandan en az 500.000 lot topladilar.
12:15 de taban yaptıkdan sonra şu ana kadar tabandan 1,462,626 bin lot aldılar
[QUOTE=kenan67;1850962]12:15 de taban yaptıkdan sonra şu ana kadar tabandan 1,462,626 bin lot aldılar[/
grafık pasta varmı martıks yanı
Vartoluya tam destek, sonuna kadar yanındayız. Sıkma canını sendeki bu yetenek inan milyonlarda bir olur. Bırakalım hakemle, spekle oynamayı önümüzdeki seanslara bakalım. Nerde kalmıştık...
Vartolu kardesimize helal olsun
rızza burada 50 milyon lot ile işlem yapıyordu ancak elinde satacağı daha 156 milyon lot hissesi daha var... cemas ı buralardan alıp, kenara atmaz.... o kadar hisseyi elinden çıkarması kolay değil... ytd..