tipik rızza hareketleri..... ky nin canını yine okudu. şelale yapacak gibi.... ortaya attığı haberlerin hiçbirinin aslı astarı yok... ytd..
tipik rızza hareketleri..... ky nin canını yine okudu. şelale yapacak gibi.... ortaya attığı haberlerin hiçbirinin aslı astarı yok... ytd..
bugün bile bu kağıttan % 37 zarar eden var çok ürkütücü bir oran 1 saatte iflas etti millet şimdi tabanı açsaki bana göre bi kaç kere açacak iki ucu bklu değnek satsan bi sıkıntı satmasan başka sıkıntı
Taban yapmışız ....hayırlısı olsun.....Bekleriz,sorun yok.....Portföyün hepsini cemaşa yatırmadık sonuçta.....!!!!
İşbir,beyaz,ayen ,kaplamin devam ediyorum....!!!
Demirden korkan TRENE binmeyecek arkadaş.....!!!
Bu filim burda bitmez bence.....!!!!
3.80 lere kadar düşüp oradan 4-5 arası yataya sarabilir tahminen.....!!!!
Benim bildiğim AGA bu kadar kısacık operaryon yapmaz......Bu operasyon bana göre 1 ile 2 yıl daha sürer....!!!
Bir flap,bir beyaz bu fiyatlara kaç adet tavan tabanlarla geldi.....!!!
Bu işler kolay değildir.....!!!
Sonuç olarak :MACERA HİSSESİNE BÜYÜK PARA YATIRILMAZ.......!!!!
cemas almak düşüncesi olanlar
4.55 3.93 3.27 yi takip etsinler ama şirket sahibi hiç güvenilir değil
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
arkadaşlar. benim yazıyı sayın vartolu yayınladı....sonuçta vartolu kötü niyetli kesinlikle değildir....borsa kısmet işidir sonuçta speğin kafası ne derse o olur....sayın vartolu 3.80 den itibaren cemaş dedi tutturdu kağıdı 6.60 ı gördü... sonuçta sebeplenende çok olmuştur...bende cemaş hareketinden dolayı vartoluyu tebrik ediyorum...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Flaş ve beyaza kurban Olsunlar bunun adamı adam değil çünkü
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Katılıyorum.
Bunları derkende Kumar hissesi diye defalarca dile getirdi.
Kendi yazdığı rakkamlara göre Vartoluda kazanmış değil.
Ama kumarı sevip kazanan olmuştur.
Ben kendi adıma -100 ,200 gibi zarardayım ama daha beteride olabilirdi.
Burada üzüntüsününü Vartoludan çıkarmak isteyenlerde şapkalarını önlerine koyup bir düşünsünler.
Yer İmleri